Show Yılanların Öcü - Dizi Yorumları

Aynen. :) Sana da bağırış çağırış yetiyor sevmen için. :A:F

Kanke dizi müziklerini bekliyorum senden. :bhr: @dizi kolik
Yahu bağırış çağırış ile ne alakası var. Duyguyu geçirebilmesi önemli olan. Ömer'in orada ağlaması ve kestiği rol çok iç yakıcı yani kim izlese aynı hissi alır yani. Ama o sahnede mesela ablası berbattı. :)

Yahu bağırış çağırış ile ne alakası var. Duyguyu geçirebilmesi önemli olan. Ömer'in orada ağlaması ve kestiği rol çok iç yakıcı yani kim izlese aynı hissi alır yani. Ama o sahnede mesela ablası berbattı. :)
@darksaal oyunculuğunu pek beğenmiyordu o çocuğun bir izlesin belki fikri değişir. :)

Hande Soral 38. DK'daki sahnede çok iyiydi ama. :)

Bence orada da kötüydü başlarda iyiydi. O sahneyi beceremedi daha iyi biri yapabilirdi onu Ömer olsaydı o sahnede keşke. :)
Hande Soral iyi oyuncu aslında Küçük Kadınlar'ı izlediysen bilmen lazım ilk bölümün günahı olmaz yönetmen iyi zaten zamanla uyum sağlar rolüne bence. Yani öyle umuyorum. :)

Hande Soral iyi oyuncu aslında Küçük Kadınları izlediysen bilmen lazım ilk bölümün günahı olmaz yönetmen iyi zaten zamanla uyum sağlar rolüne bence. Yani öyle umuyorum. :)
Küçük Kadınları izlemedim Hande Soral'ın yüzü çok soğuk yani bu dizide aslında geçen hafta en çok beğendiğim isim oydu ama tekrarını da izleyince olmadığını farkettim ben. Daha iyi bir isim olabilirdi o duyguyu aksettirebilecek bir isim. :)

Küçük Kadınları izlemedim Hande Soral'ın yüzü çok soğuk yani bu dizide aslında geçen hafta en çok beğendiğim isim oydu ama tekrarını da izleyince olmadığını farkettim ben. Daha iyi bir isim olabilirdi o duyguyu aksettirebilecek bir isim. :)
Anladım. Kim mesela? :)