Umarım aynı sorunlar bu sezon olmaz.Geçen sezon çok fazla ara veriyordu dizileri. Mesela Pis Yedili totalde çok iyi gidiyordu ama gün değimi ve aralar diziyi bitirdi.
Umarım aynı sorunlar bu sezon olmaz.Geçen sezon çok fazla ara veriyordu dizileri. Mesela Pis Yedili totalde çok iyi gidiyordu ama gün değimi ve aralar diziyi bitirdi.
Bu sezon daha iddialı bence.Ama bakalım neler olacak.Umarım aynı sorunlar bu sezon olmaz.
50:55'ten itibaren ki sahne çok iyi.14.16'dan itibaren çalan müzik çok güzel.
Aynen. Sana da bağırış çağırış yetiyor sevmen için.50:55'ten itibaren ki sahne çok iyi.
Yahu bağırış çağırış ile ne alakası var. Duyguyu geçirebilmesi önemli olan. Ömer'in orada ağlaması ve kestiği rol çok iç yakıcı yani kim izlese aynı hissi alır yani. Ama o sahnede mesela ablası berbattı.Aynen. Sana da bağırış çağırış yetiyor sevmen için.
Kanke dizi müziklerini bekliyorum senden. @dizi kolik
@darksaal oyunculuğunu pek beğenmiyordu o çocuğun bir izlesin belki fikri değişir.Yahu bağırış çağırış ile ne alakası var. Duyguyu geçirebilmesi önemli olan. Ömer'in orada ağlaması ve kestiği rol çok iç yakıcı yani kim izlese aynı hissi alır yani. Ama o sahnede mesela ablası berbattı.
Bence orada da kötüydü başlarda iyiydi. O sahneyi beceremedi daha iyi biri yapabilirdi onu Ömer olsaydı o sahnede keşke.@darksaal oyunculuğunu pek beğenmiyordu o çocuğun bir izlesin belki fikri değişir.
Hande Soral 38. DK'daki sahnede çok iyiydi ama.
Hande Soral iyi oyuncu aslında Küçük Kadınlar'ı izlediysen bilmen lazım ilk bölümün günahı olmaz yönetmen iyi zaten zamanla uyum sağlar rolüne bence. Yani öyle umuyorum.Bence orada da kötüydü başlarda iyiydi. O sahneyi beceremedi daha iyi biri yapabilirdi onu Ömer olsaydı o sahnede keşke.
Küçük Kadınları izlemedim Hande Soral'ın yüzü çok soğuk yani bu dizide aslında geçen hafta en çok beğendiğim isim oydu ama tekrarını da izleyince olmadığını farkettim ben. Daha iyi bir isim olabilirdi o duyguyu aksettirebilecek bir isim.Hande Soral iyi oyuncu aslında Küçük Kadınları izlediysen bilmen lazım ilk bölümün günahı olmaz yönetmen iyi zaten zamanla uyum sağlar rolüne bence. Yani öyle umuyorum.
Anladım. Kim mesela?Küçük Kadınları izlemedim Hande Soral'ın yüzü çok soğuk yani bu dizide aslında geçen hafta en çok beğendiğim isim oydu ama tekrarını da izleyince olmadığını farkettim ben. Daha iyi bir isim olabilirdi o duyguyu aksettirebilecek bir isim.
Hazal Kaya'ya köylü rolü gitmez bence.Mesela Hazal Kaya.
Hangi röle gidiyor ki)))Hazal Kaya'ya köylü rolü gitmez bence.
Hangi röle gidiyor ki)))
Ergendi o zaman ergen rolü oynuyordu yani kendini .artik gerçek rol yapmalıBüyük tısladım.
Nihal'i beceriyordu böyle mamut gibi duruşları ters ters bakışları falan iyi yapıyordu.