O zaman önümüzdeki hafta içi iş başlıyorsun bahane kabul etmiyorum.Zaten bi başladıktan sonra duramayacaksın, kendine engel olamayacaksın.
Pazar günü start veriyorum adaşım.
O zaman önümüzdeki hafta içi iş başlıyorsun bahane kabul etmiyorum.Zaten bi başladıktan sonra duramayacaksın, kendine engel olamayacaksın.
Eşkiya ve Ertuğrul son sezonları deniliyor , Çarpışma zaten öyle Yüzlezmede sezon sonu bitse Çukur dışında dizi kalmıyor seneye elimde 😱😱😱 @xemrexxx @Forumdash @MasacREiZLEME SENDE MECBUR DEĞİLSİN YA
Bi koca bul sendeEşkiya ve Ertuğrul son sezonları deniliyor , Çarpışma zaten öyle Yüzlezmede sezon sonu bitse Çukur dışında dizi kalmıyor seneye elimde 😱😱😱 @xemrexxx @Forumdash @MasacRE
Onu sen bul sana sıkıntıda değiNe dizi oyuncusu be kataraktlı dul bi emekli bul işte@xemrexxx
Gençler varken bunakları napıcamOnu sen bul sana sıkıntıda deği
Parası için sana uygun Çukurdan beyefendide 25 yaş küçük kızla evleniyorGençler varken bunakları napıcamSenin yaşın geçti diye öylelerini bul diyorum
Bende öyle bi morukla evlenip moruğun paralarıyla genç parlaklarla günümü gün edebilirimParası için sana uygun Çukurdan beyefendide 25 yaş küçük kızla evleniyor
İp gibi mesaj yazarsam spoiler olur. Anca adaşım izledikten sonra yazabilirim.
Hhaha hayır onu değil kimlik bunalımı yaşıyor önce @bazinga oldu sonra benİp gibi mesaj yazarsam spoiler olur. Anca adaşım izledikten sonra yazabilirim.Uzun bir mesaj yazmıştım zaten öve öve bitiremedim, artık görevimi tamamladım.Sıra adaşımın sanatla buluşmasına geldi.
Sana bir terapi seansı yapmak gerekiyor adaşım, bu gidiş iyiye gidiş değil.Adaşım bana sanat tedavisi uyguluyor.
Sana bir terapi seansı yapmak gerekiyor adaşım, bu gidiş iyiye gidiş değil.
Onun zehrini içinden öyle bir söküp çıkaracağım ki tıpta böylesi bir çılgınlık görülmemiş olacak, çığır açacağız çığııır.Çılgın tedavi yöntemlerine ihtiyacım var adaşım, sincap beni zehirledi.
Onun zehrini içinden öyle bir söküp çıkaracağım ki tıpta böylesi bir çılgınlık görülmemiş olacak, çığır açacağız çığııır. ?A
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?