Maksimum meblağı yolla diyeyim o zamanSenin de ne dediğin belli değil bi 150 diyon bi 230 diyon.
Yerden para buldun, oynadın ve 20 TL çıktı? Mucize mi desek buna. 😱 İyi günler sana da.
Maksimum meblağı yolla diyeyim o zamanSenin de ne dediğin belli değil bi 150 diyon bi 230 diyon.
Yerden para buldun, oynadın ve 20 TL çıktı? Mucize mi desek buna. 😱 İyi günler sana da.
Şimdi güvercini çağrıyorum pencereye geç, sana gagasıyla getirecek.Maksimum meblağı yolla diyeyim o zaman
Camı gelince tıklatsın, onu mu beklicem.Şimdi güvercini çağrıyorum pencereye geç, sana gagasıyla getirecek.))
Ne kadar mantıksız konuştun zaten ağzıyla parayı tutuyor neresiyle cama vursun?Camı gelince tıklatsın, onu mu beklicem.
O kadar parayı ağzında NASIL TAŞIYACAK?! Ayağına bağla parayıNe kadar mantıksız konuştun zaten ağzıyla parayı tutuyor neresiyle cama vursun?
O zaman uçamayabilir ayağı bir yere dolanıp düşerse para başka birine gidebilir.O kadar parayı ağzında NASIL TAŞIYACAK?! Ayağına bağla parayıCamı gagalasın
Mesajcı güvercinler mesajı ayağında taşır, git biraz öğren böyle şeyleri. Admin olmuşsun ama adam olamamışsın.............O zaman uçamayabilir ayağı bir yere dolanıp düşerse para başka birine gidebilir.
Aklıma başka bir şey de geldide şimdi forumda olduğumuz için söyleyemiyorum.
Sen yanlış biliyorsun bence.Mesajcı güvercinler mesajı ayağında taşır, git biraz öğren böyle şeyleri. Admin olmuşsun ama adam olamamışsın.............
Söyle ya, gece gece sanki admin mi var, mod mu var onlline olan?
Sen yanlış biliyorsun bence.
Gece zaten ikimiz kapatıyoruz forumu, birkaç gündür fark ettin mi.
Birde resim koymuş biliyoruz herhalde orada espri yapmıştım hani para takılırda düşüp başkasının eline geçer diye. Gülmen gerekiyordu orda.Farkındayım. Çenemi düşürdün benim
En son 2012'de böyle konuşuyordumBirde resim koymuş biliyoruz herhalde orada espri yapmıştım hani para takılırda düşüp başkasının eline geçer diye. Gülmen gerekiyordu orda.
Harika herhalde son 4 yılın zirvesindesin.
Ben 2013'de geldiğim için göremedim demek ama 2013'de de pek konuşmazdın sadece Perşembe'den Perşembe'ye.En son 2012'de böyle konuşuyordum
BENİ ASLA ALT EDEMEZSİN. BUNA ASLA İZİN VERMEM! BİLİYOSUN!!
okudum güzel olmuş sadece @Harunnn60 yüzünden okuyasım gelmiyor emir ver benim senaryomu okusun sen patronusun @DarkLeqenD sinirlendirdi beni bende rihannaya oy verdim10. bölüm ara sezon finali olacak yeni bölümler Eylül'de.
Teşekkürler.Bu hafta yorumun gecikti.
Bölümü oku sen. .ss
20bin mesajı nasıl yazdım sanıyosun? 4 yılda 1000 mesaj yazdığıma göreBen 2013'de geldiğim için göremedim demek ama 2013'de de pek konuşmazdın sadece Perşembe'den Perşembe'ye.
Sen öyle san, senin alt etmene izin verdiğim kadarsın.
Peki nerde emeğe saygı.okudum güzel olmuş sadece @Harunnn60 yüzünden okuyasım gelmiyor emir ver benim senaryomu okusun sen patronusun @DarkLeqenD sinirlendirdi beni bende rihannaya oy verdim
Hileyle, yani o ihtimal daha mantıklı. .ss20bin mesajı nasıl yazdım sanıyosun? 4 yılda 1000 mesaj yazdığıma göre
Reytinglerimiz iyi ama forumdan giden; Bully, Dosi, Darkleqend, cookies hep bizim izleyilerimizdi haliyle düşüş oldu neyse zaten haftaya ara sezon finali, destere gelince başlarız.
10.bölüm mini sezon arası yanıReytinglerimiz iyi ama forumdan giden; Bully, Dosi, Darkleqend, cookies hep bizim izleyilerimizdi haliyle düşüş oldu neyse zaten haftaya ara sezon finali, destere gelince başlarız.
Aynen daha önce dediğim gibi, 15. bölüm sezon finali. Mesela Pretty Little Liars da böyleydi Yazın 10 bölüm yayınlanıp kalan 10 bölümü kışın başlıyordu.10.bölüm mini sezon arası yanı
EŞG ad değiştirip Bir Ferhat ile Şirin Hikayesi olmuştu ama o dizi toplam 5 bölüm sürdü işteEsir Şehri daha sonra yeni versiyonda çıkarmadılar mıydı? İkisini toplaman lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?