TVen Yürüyen Ölüler 9. Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Harun gelse üçlü aşk olabilirdi aslında ama sen illa @destere de destere. :F

Kanke daha yeni geldim bir şeyler yiyip yazcam lütfen kusura bakma. :( Böyle sana ayıp oluyor gibi hissediyorum ama gerçekten yazabilsem yazardım...

Dizide diyorum. .ss
hhahah aman sus @Harunnn60 yine trip atmasın :F hem senaryoyu yazan sensin ayoll ben emir kuluyum :A :A :A

:A:AHayır hiç birşey ima etmiyorum gerçekten vadikızı kötü yazmak istiyosan yazabilirsin no problem benim içinde seyirci ne der bilemem ama ben diğer grubun yanına gitmesini istiyorum oda pek olmayacak gibi
Neyse bakalım senaryo nasıl ilerleyecek. :)

@turkuazz sen daha bölüme bakmadın mı? :D

Ben gece okuyorum senaryoları. :D

Mutlu olacağını tahmin etmiştim. :bhr: İsyan konusunda çekindim ama karakterin ne kadar güçlü olduğunu belirtmek için yazdım. :F 5 olduğuna emin misin? :A

Hani senariste karışmam diyordun. :A
Gerçekten mutlu oldum valla :Z Evet 5 :A O da Esir Şehrin Gözyaşları :F

Bölüm başında Dosi ile Bully arasında oluşan gerginlik bakalım sonraki bölümde nasıl sonuçlanacak,özgür vampirmi çıktı😱 bu arada sanırım özgür rolünden çok mutludur,sedefle dizide eş olmuşlar:D sokak sanati ile vadikızı arasındaki diyalog çok komikti sokak sanatinin diyaloğuna koptum:D ben ile cookiesin yaptığı test sonucunda sokak sanati bakalım öbür bölümlerde kimleri yiyecek:D çok iyi bir bölüm olmuş emeğine sağlık @mrt-06:)

:D:Daynen ne gerek var kızmaya bakalım eğlenmemize yazdınmı 10.bölümü
10. bölüm ara sezon finali olacak yeni bölümler Eylül'de. :D

Bölüm başında Dosi ile Bully arasında oluşan gerginlik bakalım sonraki bölümde nasıl sonuçlanacak,özgür vampirmi çıktı😱 bu arada sanırım özgür rolünden çok mutludur,sedefle dizide eş olmuşlar:D sokak sanati ile vadikızı arasındaki diyalog çok komikti sokak sanatinin diyaloğuna koptum:D ben ile cookiesin yaptığı test sonucunda sokak sanati bakalım öbür bölümlerde kimleri yiyecek:D çok iyi bir bölüm olmuş emeğine sağlık @mrt-06:)
Teşekkürler. :D Bu hafta yorumun gecikti. :A

Maç seyrettim galatasaraydan muslerayi yollucaklar @sinan gümüşte gidiyor güzel olmuş
Bölümü oku sen. .ss