TVen Yürüyen Ölüler 9. Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Daha mı beter sen bilirsin. :A

@ozgur2113 kızmaz umarım ama olanı yazdım yani. :A
Şahane bölüm olmuş, çok beğendim :Z @sokak sanati'ndan artık daha kötü şeyler bekliyorum :A

Eşim de süper :bhr: Bana büyük bir jest yaparak beni mutlu ettin ama Sedef'in o isyanı ne öyle :T: Bari burda olmasaydı ama okurken baya güldüm :F Not: 4 bölümde biten dizisi yok en kısası 5 bölüm :A Onu da düzeltelim :F :F :F

@MayısKralı 3.bölüme yorum bekliyormuş önce 2 ye yapabilsem :F :F :F
Ben gece okuyorum senaryoları. :D

Şahane bölüm olmuş, çok beğendim :Z @sokak sanati'ndan artık daha kötü şeyler bekliyorum :A

Eşim de süper :bhr: Bana büyük bir jest yaparak beni mutlu ettin ama Sedef'in o isyanı ne öyle :T: Bari burda olmasaydı ama okurken baya güldüm :F Not: 4 bölümde biten dizisi yok en kısası 5 bölüm :A Onu da düzeltelim :F :F :F
Mutlu olacağını tahmin etmiştim. :bhr: İsyan konusunda çekindim ama karakterin ne kadar güçlü olduğunu belirtmek için yazdım. :F 5 olduğuna emin misin? :A

:FBenden kötü falan olmaz yazayım demee

@dizi kolik e dedin ya bakıcılık yapmıyorsundur diye onu diyorum:F
Hani senariste karışmam diyordun. :A

Mutlu olacağını tahmin etmiştim. :bhr: İsyan konusunda çekindim ama karakterin ne kadar güçlü olduğunu belirtmek için yazdım. :F 5 olduğuna emin misin? :A

:F:Fama ne yapayım benden kötü olmazz seyirci inanmaz rating kaybedersin he

aa bu kaanı @Harunnn60 ben @destere bizim grup kurtarıcak sanırım cnm bir ara oraya doğru gidiyorduk :A :A :A

aa bu kaanı @Harunnn60 ben @destere bizim grup kurtarıcak sanırım cnm bir ara oraya doğru gidiyorduk :A :A :A
@Harunnn60 sizin grupta mı ki? :A

Gözümü niye konağa dikeyim. Geçen bölüm demedin mi sen gelecek bölümlerde sizde geleceksiniz oraya diye. :A
Hayır sen çiftlik evi deyince öyle dedim. :F

:A:A:AŞimdiye kadar teyzemmm diyerek safozun başını çeken vadikızının kötülüğüne inanan çıkarmı acep
Zaten hep saf görünenlerden korkacaksın. :A

Hayır destere senin peşine takıldı, Harun destere'ye Çiğdem'e göz kulak ol demişti. :D

Niye suç olsun kanke, takılıyorum. .ss
haha aa bende harun destereyi aldı geliyor sandım :F

ozaman kaan korkmasın destere ile geliyoruz biz ama sen korkabilirsin kafana bıçak atabiliriz :A :A :A

haha aa bende harun destereyi aldı geliyor sandım :F

ozaman kaan korkmasın destere ile geliyoruz biz ama sen korkabilirsin kafana bıçak atabiliriz :A :A :A
Harun gelse üçlü aşk olabilirdi aslında ama sen illa @destere de destere. :F
Biliyorum canım. :X Neyse şu özel mesaj kutuna bak ara sıra. :A
Kanke daha yeni geldim bir şeyler yiyip yazcam lütfen kusura bakma. :( Böyle sana ayıp oluyor gibi hissediyorum ama gerçekten yazabilsem yazardım...
:A:A ben öyle saf görünüpte içten pazarlıklı olamam ki ben gerçekten safımdır herkesi kendim gibi sanarım bu yüzdende hep üzülen ben olurum
Dizide diyorum. .ss

Kanke daha yeni geldim bir şeyler yiyip yazcam lütfen kusura bakma. :( Böyle sana ayıp oluyor gibi hissediyorum ama gerçekten yazabilsem yazardım...

Dizide diyorum. .ss
Yok canım sorun değil. :X Hatırlatma amaçlıydı benimkisi tamamen. :A

Dizide diyorum. .ss

:Fhee pardon ya sen bu senaryodaki vadikızını kötü yapmak istiyorsun galiba o zaman yap bakalım kötü vadikızı nasıl olacak