Şahane bölüm olmuş, çok beğendim @sokak sanati'ndan artık daha kötü şeyler bekliyorum
@vadikızı'nın kötülüğüne izleyici inanmaz.
Fettan rolleri sevmiyor musun
Ne bakıcılığı.
Abovvv gözünü konağa mı diktin kız.
Artık iğne ne etki gösterir bilemem.
Ben gece okuyorum senaryoları.@MayısKralı 3.bölüme yorum bekliyormuş önce 2 ye yapabilsem
Mutlu olacağını tahmin etmiştim. İsyan konusunda çekindim ama karakterin ne kadar güçlü olduğunu belirtmek için yazdım. 5 olduğuna emin misin?Şahane bölüm olmuş, çok beğendim @sokak sanati'ndan artık daha kötü şeyler bekliyorum
Eşim de süper Bana büyük bir jest yaparak beni mutlu ettin ama Sedef'in o isyanı ne öyle Bari burda olmasaydı ama okurken baya güldüm Not: 4 bölümde biten dizisi yok en kısası 5 bölüm Onu da düzeltelim
Hani senariste karışmam diyordun.Benden kötü falan olmaz yazayım demee
@dizi kolik e dedin ya bakıcılık yapmıyorsundur diye onu diyorum
Ben gece okuyorum senaryoları.
Mutlu olacağını tahmin etmiştim. İsyan konusunda çekindim ama karakterin ne kadar güçlü olduğunu belirtmek için yazdım. 5 olduğuna emin misin?
Hani senariste karışmam diyordun.
Belki inanırlar belli mi olur.ama ne yapayım benden kötü olmazz seyirci inanmaz rating kaybedersin he
Belki inanırlar belli mi olur.
aa bu kaanı @Harunnn60 ben @destere bizim grup kurtarıcak sanırım cnm bir ara oraya doğru gidiyordukBen gece okuyorum senaryoları.
Mutlu olacağını tahmin etmiştim. İsyan konusunda çekindim ama karakterin ne kadar güçlü olduğunu belirtmek için yazdım. 5 olduğuna emin misin?
Hani senariste karışmam diyordun.
Gözümü niye konağa dikeyim. Geçen bölüm demedin mi sen gelecek bölümlerde sizde geleceksiniz oraya diye.Fettan rolleri sevmiyor musun
Ne bakıcılığı.
Abovvv gözünü konağa mı diktin kız.
Artık iğne ne etki gösterir bilemem.
@Harunnn60 sizin grupta mı ki?aa bu kaanı @Harunnn60 ben @destere bizim grup kurtarıcak sanırım cnm bir ara oraya doğru gidiyorduk
Hayır sen çiftlik evi deyince öyle dedim.Gözümü niye konağa dikeyim. Geçen bölüm demedin mi sen gelecek bölümlerde sizde geleceksiniz oraya diye.
Zaten hep saf görünenlerden korkacaksın.Şimdiye kadar teyzemmm diyerek safozun başını çeken vadikızının kötülüğüne inanan çıkarmı acep
aaa sen demedinmi ayoll harun peşine takıldı hatta onun peşinede destere takıldı arkandan geliyorlar diye@Harunnn60 sizin grupta mı ki?
Hayır sen çiftlik evi deyince öyle dedim.
Zaten hep saf görünenlerden korkacaksın.
Sana da hasta bakıcılık yapıyorum hala desek suç, ileriki bölümlerde çiftlik evine geçeceğiz desek ayrı suç.@Harunnn60 sizin grupta mı ki?
Hayır destere senin peşine takıldı, Harun destere'ye Çiğdem'e göz kulak ol demişti.aaa sen demedinmi ayoll harun peşine takıldı hatta onun peşinede destere takıldı arkandan geliyorlar diye
Niye suç olsun kanke, takılıyorum. .ssSana da hasta bakıcılık yapıyorum hala desek suç, ileriki bölümlerde çiftlik evine geçeceğiz desek ayrı suç.
haha aa bende harun destereyi aldı geliyor sandımHayır destere senin peşine takıldı, Harun destere'ye Çiğdem'e göz kulak ol demişti.
Niye suç olsun kanke, takılıyorum. .ss
Biliyorum canım. Neyse şu özel mesaj kutuna bak ara sıra.Hayır destere senin peşine takıldı, Harun destere'ye Çiğdem'e göz kulak ol demişti.
Niye suç olsun kanke, takılıyorum. .ss
@Harunnn60 sizin grupta mı ki?
Harun gelse üçlü aşk olabilirdi aslında ama sen illa @destere de destere.haha aa bende harun destereyi aldı geliyor sandım
ozaman kaan korkmasın destere ile geliyoruz biz ama sen korkabilirsin kafana bıçak atabiliriz
Kanke daha yeni geldim bir şeyler yiyip yazcam lütfen kusura bakma. Böyle sana ayıp oluyor gibi hissediyorum ama gerçekten yazabilsem yazardım...Biliyorum canım. Neyse şu özel mesaj kutuna bak ara sıra.
Dizide diyorum. .ssben öyle saf görünüpte içten pazarlıklı olamam ki ben gerçekten safımdır herkesi kendim gibi sanarım bu yüzdende hep üzülen ben olurum
Yok canım sorun değil. Hatırlatma amaçlıydı benimkisi tamamen.Harun gelse üçlü aşk olabilirdi aslında ama sen illa @destere de destere.
Kanke daha yeni geldim bir şeyler yiyip yazcam lütfen kusura bakma. Böyle sana ayıp oluyor gibi hissediyorum ama gerçekten yazabilsem yazardım...
Dizide diyorum. .ss
Harun gelse üçlü aşk olabilirdi aslında ama sen illa @destere de destere.
Kanke daha yeni geldim bir şeyler yiyip yazcam lütfen kusura bakma. Böyle sana ayıp oluyor gibi hissediyorum ama gerçekten yazabilsem yazardım...
Dizide diyorum. .ss