Zaten aklımdasın. 😉Yok canım sorun değil. Hatırlatma amaçlıydı benimkisi tamamen.
İma değil demihee pardon ya sen bu senaryodaki vadikızını kötü yapmak istiyorsun galiba o zaman yap bakalım kötü vadikızı nasıl olacak
Zaten aklımdasın. 😉Yok canım sorun değil. Hatırlatma amaçlıydı benimkisi tamamen.
İma değil demihee pardon ya sen bu senaryodaki vadikızını kötü yapmak istiyorsun galiba o zaman yap bakalım kötü vadikızı nasıl olacak
hhahah aman sus @Harunnn60 yine trip atmasın hem senaryoyu yazan sensin ayoll ben emir kuluyumHarun gelse üçlü aşk olabilirdi aslında ama sen illa @destere de destere.
Kanke daha yeni geldim bir şeyler yiyip yazcam lütfen kusura bakma. Böyle sana ayıp oluyor gibi hissediyorum ama gerçekten yazabilsem yazardım...
Dizide diyorum. .ss
Zaten aklımdasın. 😉
İma değil demi
Neyse bakalım senaryo nasıl ilerleyecek.Hayır hiç birşey ima etmiyorum gerçekten vadikızı kötü yazmak istiyosan yazabilirsin no problem benim içinde seyirci ne der bilemem ama ben diğer grubun yanına gitmesini istiyorum oda pek olmayacak gibi
Gerçekten mutlu oldum valla Evet 5 O da Esir Şehrin GözyaşlarıBen gece okuyorum senaryoları.
Mutlu olacağını tahmin etmiştim. İsyan konusunda çekindim ama karakterin ne kadar güçlü olduğunu belirtmek için yazdım. 5 olduğuna emin misin?
Hani senariste karışmam diyordun.
Esir Şehri daha sonra yeni versiyonda çıkarmadılar mıydı? İkisini toplaman lazım.Gerçekten mutlu oldum valla Evet 5 O da Esir Şehrin Gözyaşları
Onayı kaptık.aynen bakalım neler olacak istediğin gibi yzabilirsin vadikızı problem değil ablam
Ama bir defasında tepki göstermiştin hatırlarsan.Onayımı almadan yazsan bile ben kızmazdım ki sana ablam
Ama bir defasında tepki göstermiştin hatırlarsan.
Neyse o konuyu kapatalım artık.evet ama demiştim ya düşündümde kızmanın gereği yok bu bir senaryo diye o yüzden onayımı almadan yazsaydında kızmazdım ben o öncede kaldı artık
Neyse o konuyu kapatalım artık.
Maç seyrettim galatasaraydan muslerayi yollucaklar @sinan gümüşte gidiyor güzel olmuşNeyse o konuyu kapatalım artık.
Cookiesi bitirdin bakalım öbür bölümlerde nasıl olacak bana karışma Yiğitlerin ekibinden başla;D@turkuazz neye donusturdunuz beni. Uyuyan canavar uyandı.
Sen o çıkışı gitsen ölecektin zaten iyice ayak bağı oldun dizide ölümün yakın bence
10. bölüm ara sezon finali olacak yeni bölümler Eylül'de.aynen ne gerek var kızmaya bakalım eğlenmemize yazdınmı 10.bölümü
Teşekkürler. Bu hafta yorumun gecikti.Bölüm başında Dosi ile Bully arasında oluşan gerginlik bakalım sonraki bölümde nasıl sonuçlanacak,özgür vampirmi çıktı😱 bu arada sanırım özgür rolünden çok mutludur,sedefle dizide eş olmuşlar sokak sanati ile vadikızı arasındaki diyalog çok komikti sokak sanatinin diyaloğuna koptum ben ile cookiesin yaptığı test sonucunda sokak sanati bakalım öbür bölümlerde kimleri yiyecek çok iyi bir bölüm olmuş emeğine sağlık @mrt-06
Bölümü oku sen. .ssMaç seyrettim galatasaraydan muslerayi yollucaklar @sinan gümüşte gidiyor güzel olmuş
10. bölüm ara sezon finali olacak yeni bölümler Eylül'de.
Teşekkürler. Bu hafta yorumun gecikti.
Bölümü oku sen. .ss
Ara sezon finali tam sezon finali 15. bölümde.Oo sezon finalimiz gelmişş oyuncular olarak tatile çıkabiliriz o zaman
Bu hafta yoğundum biraz ondan bu şekilde oldu ama bölümleri mutlaka okuyorum10. bölüm ara sezon finali olacak yeni bölümler Eylül'de.
Teşekkürler. Bu hafta yorumun gecikti.
Bölümü oku sen. .ss