TVen Yürüyen Ölüler 8. Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben köyde yılan gördüm çok sempatik bir hayvan bence.

Allah senin belanı vermesin çık konumdan cünup etme.
hhahah iştahım kesiliyor yaa hele bu yaz bahçelerde fındık toplarken çıkar karşıma

atacan size kızar bana bulasmayın diye bir selamını iletirim kaçarlar ayoll

Ben köyde yılan gördüm çok sempatik bir hayvan bence.

Allah senin belanı vermesin çık konumdan cünup etme.

Yılanmıı semapatikk ayy neresi sempatik bee ben çok korkarım yılandan birde köpek korkum vardı küçükken ısırdığuı için onu yendim şükür

hhahah iştahım kesiliyor yaa hele bu yaz bahçelerde fındık toplarken çıkar karşıma

atacan size kızar bana bulasmayın diye bir selamını iletirim kaçarlar ayoll
Haha sesli güldüm evet bir selamımı göndermen yeterli.

Yılanmıı semapatikk ayy neresi sempatik bee ben çok korkarım yılandan birde köpek korkum vardı küçükken ısırdığuı için onu yendim şükür
Bilmem korkmuyorum işte.
Geçmiş olsun.

bende iğrenmem rahat bakarımda o bölüm hangisi idi unuttum şimdi fena bir sahneydi ya

Kızz esraa barii sen kurtar beni bunun elinden yaa
Benim elimde değil maalesef canım... Ayrıca bu bölüm grubun dışında takılıyorum sanırım.
Hala @denizz19'a hasta bakıcılık yapıyorum herhalde.
Şu doktorlar Deniz'e kol bacak yapsaydı ya denek peşinde koşacağına.

Er ya da geç hesaplaşacağız Umutcum.

Teşekkürler kanke, diğer grubun hikayesini nasıl buldun?
Güzeldi o kısımlarda, akıcı bir bölümdü.
Özlemişiz bir haftalık ara baya özletti, mümkünse öyle aralar verme sakın bir daha.

Kardeşim ben anlamıyorum orgazm olmakda ne var da mesajın yarısını siliyorsunuz? Sonra bu adam niye forumdan soğuyor? Velev ki gerçek anlamda orgazm oldum bu insanın doğasında var, hormonlarımız var. Orgazmdan kastım biraz önce sizin asla anlayamayacağınız güzellikte olan bir güreş maçı izledim ve bende bu maçı izlemekten büyük zevk aldım. Güreşte alınan zevk, orgazm olmak ile eşdeğerdir veya 1 tık altıdır.

Bilmem korkmuyorum işte.
Geçmiş olsun.

tşk ederim küçücük çocuktum işte yanından geçerken ne olduysa ona anlamadım bacağımdan ısırdı beni doktora götürdüler iğne oldum falan son senelere kadar çok korkardım yanından geçemezdim köpeklerin sanıyorum 1-2 yıldır korkmuyorum artık

evet bu bölümde yoktunuz yaa

Geçen bölümde diyaloglarda eski bölümlerin heyecanı yok demiştin bu bölümde geçen bölümü unutturdum o zaman.

Yaşlı başlı adamım o kadar çocuğu nasıl yaptım
Ayy kafamda deli sorular
Dizi 2030'da geçiyor tıp çok ilerlemiş olmalı.

Geçen bölümde diyaloglarda eski bölümlerin heyecanı yok demiştin bu bölümde geçen bölümü unutturdum o zaman.

Şimdi daha da sabırsızlandım
Fena şeyler düşünüyorsun belli

Bilmem korkmuyorum işte.
Geçmiş olsun.
Yılan: Tıssss seni ısırıcam tıssss 😎
Çiğdem : aaaa 😱 dur atacanın selamı var

Yılan : Hangi atacanın tıssss

Çiğdem : Yılan atacan ayoll

Yılan : anneeee ben kaçıyorum tısss 😕

Şimdi daha da sabırsızlandım
Fena şeyler düşünüyorsun belli
Benim adım fena soyadım kaos.

Uzaylı görme olayından sonra böyle bir olay yaşarsan artık hayatını yazıp CW'ye göndermelisin ablacım.

Benim adım fena soyadım kaos.

Uzaylı görme olayından sonra böyle bir olay yaşarsan artık hayatını yazıp CW'ye göndermelisin ablacım.
hhahah bir fantastik birşey yaşayacam ölmeden hissediyorum

AMA görmüştüm yanı

Aksiyon yönünden demiştim onu kankee ama iyi olmuş bu bölüm tekrar ilk bölüm havalarına girmiş. Bu gazı bulmuşken kaybetme böyle devam.