TVen Yürüyen Ölüler 8. Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben köyde yılan gördüm çok sempatik bir hayvan bence. :F

Allah senin belanı vermesin çık konumdan cünup etme. :F
hhahah iştahım kesiliyor yaa hele bu yaz bahçelerde fındık toplarken çıkar karşıma :(

atacan size kızar bana bulasmayın diye bir selamını iletirim kaçarlar ayoll :A :A :A

Ben köyde yılan gördüm çok sempatik bir hayvan bence. :F

Allah senin belanı vermesin çık konumdan cünup etme. :F

:F:FYılanmıı semapatikk ayy neresi sempatik bee ben çok korkarım yılandan birde köpek korkum vardı küçükken ısırdığuı için onu yendim şükür

hhahah iştahım kesiliyor yaa hele bu yaz bahçelerde fındık toplarken çıkar karşıma :(

atacan size kızar bana bulasmayın diye bir selamını iletirim kaçarlar ayoll :A :A :A
Haha sesli güldüm evet bir selamımı göndermen yeterli. :F

:F:FYılanmıı semapatikk ayy neresi sempatik bee ben çok korkarım yılandan birde köpek korkum vardı küçükken ısırdığuı için onu yendim şükür
Bilmem korkmuyorum işte. :( Geçmiş olsun.

:F:Fbende iğrenmem rahat bakarımda o bölüm hangisi idi unuttum şimdi fena bir sahneydi ya

:F:FKızz esraa barii sen kurtar beni bunun elinden yaa
Benim elimde değil maalesef canım... Ayrıca bu bölüm grubun dışında takılıyorum sanırım. :A Hala @denizz19'a hasta bakıcılık yapıyorum herhalde. :T: Şu doktorlar Deniz'e kol bacak yapsaydı ya denek peşinde koşacağına. :F

Er ya da geç hesaplaşacağız Umutcum. :A

Teşekkürler kanke, diğer grubun hikayesini nasıl buldun? :D
Güzeldi o kısımlarda, akıcı bir bölümdü. :X Özlemişiz bir haftalık ara baya özletti, mümkünse öyle aralar verme sakın bir daha. :F

Kardeşim ben anlamıyorum orgazm olmakda ne var da mesajın yarısını siliyorsunuz? Sonra bu adam niye forumdan soğuyor? Velev ki gerçek anlamda orgazm oldum bu insanın doğasında var, hormonlarımız var. Orgazmdan kastım biraz önce sizin asla anlayamayacağınız güzellikte olan bir güreş maçı izledim ve bende bu maçı izlemekten büyük zevk aldım. Güreşte alınan zevk, orgazm olmak ile eşdeğerdir veya 1 tık altıdır.

:D:D tşk ederim küçücük çocuktum işte yanından geçerken ne olduysa ona anlamadım bacağımdan ısırdı beni doktora götürdüler iğne oldum falan son senelere kadar çok korkardım yanından geçemezdim köpeklerin sanıyorum 1-2 yıldır korkmuyorum artık

Benim elimde değil maalesef canım... Ayrıca bu bölüm grubun dışında takılıyorum sanırım. :A Hala @denizz19'a hasta bakıcılık yapıyorum herhalde. :T: Şu doktorlar Deniz'e kol bacak yapsaydı ya denek peşinde koşacağına. :F

Güzeldi o kısımlarda, akıcı bir bölümdü. :X Özlemişiz bir haftalık ara baya özletti, mümkünse öyle aralar verme sakın bir daha. :F

:F:Fevet bu bölümde yoktunuz yaa

Geçen bölümde diyaloglarda eski bölümlerin heyecanı yok demiştin bu bölümde geçen bölümü unutturdum o zaman. :A

Yaşlı başlı adamım o kadar çocuğu nasıl yaptım :F Ayy kafamda deli sorular :A
Dizi 2030'da geçiyor tıp çok ilerlemiş olmalı. :F

Geçen bölümde diyaloglarda eski bölümlerin heyecanı yok demiştin bu bölümde geçen bölümü unutturdum o zaman. :A

Şimdi daha da sabırsızlandım :F Fena şeyler düşünüyorsun belli :F

Yılan: Tıssss seni ısırıcam tıssss 😎
Çiğdem : aaaa 😱 dur atacanın selamı var :ok:
Yılan : Hangi atacanın tıssss (b)
Çiğdem : Yılan atacan ayoll :Z
Yılan : anneeee ben kaçıyorum tısss 😕

Şimdi daha da sabırsızlandım :F Fena şeyler düşünüyorsun belli :F
Benim adım fena soyadım kaos. :F

Yılan: Tıssss seni ısırıcam tıssss 😎
Çiğdem : aaaa 😱 dur atacanın selamı var :ok:
Yılan : Hangi atacanın tıssss (b)
Çiğdem : Yılan atacan ayoll :Z
Yılan : anneeee ben kaçıyorum tısss 😕
Uzaylı görme olayından sonra böyle bir olay yaşarsan artık hayatını yazıp CW'ye göndermelisin ablacım. :F

Aksiyon yönünden demiştim onu kankee ama iyi olmuş bu bölüm tekrar ilk bölüm havalarına girmiş. Bu gazı bulmuşken kaybetme böyle devam. :X