Hemen feministlik yap.hhaha ama genelde kadınların midesi hassas oluyor erkeklerin mideleri çöp kovası modunda oluyor
Hemen feministlik yap.hhaha ama genelde kadınların midesi hassas oluyor erkeklerin mideleri çöp kovası modunda oluyor
Ben pek iğrenmiyorum o diziden. İzlerken yadırgamıyprım nedense.
Güzel olmuş, emeğine sağlık. @sokak sanati sesli güldürdü. Şeytanlıkta sınır tanımıyor yine, ah bi ben çıkamadım, haddini bildiremedim şuna.
Güzel olmuş, emeğine sağlık. @sokak sanati sesli güldürdü. Şeytanlıkta sınır tanımıyor yine, ah bi ben çıkamadım, haddini bildiremedim şuna.
Teşekkürler kanke, diğer grubun hikayesini nasıl buldun?Güzel olmuş, emeğine sağlık. @sokak sanati sesli güldürdü. Şeytanlıkta sınır tanımıyor yine, ah bi ben çıkamadım, haddini bildiremedim şuna.
Geldim, bekle şimdi okuyacağım.Belki eşcinselsindir belli mi olur. Dizide var mesela @Yiğitt ile @DarkLeqenD eşcinseller.
Hhaha aa öyle ama ayoll yılan fotosu paylasırken hiçmi mideniz bulanmıyor fotosuna bile bakamıyorumHemen feministlik yap.
Ben köyde yılan gördüm çok sempatik bir hayvan bence.Hhaha aa öyle ama ayoll yılan fotosu paylasırken hiçmi mideniz bulanmıyor fotosuna bile bakamıyorum
Allah senin belanı vermesin çık konumdan cünup etme.Orgazm olupda geldim, bekle şimdi okuyacağım.
hhahah iştahım kesiliyor yaa hele bu yaz bahçelerde fındık toplarken çıkar karşımaBen köyde yılan gördüm çok sempatik bir hayvan bence.
Allah senin belanı vermesin çık konumdan cünup etme.
Ben köyde yılan gördüm çok sempatik bir hayvan bence.
Allah senin belanı vermesin çık konumdan cünup etme.
Haha sesli güldüm evet bir selamımı göndermen yeterli.hhahah iştahım kesiliyor yaa hele bu yaz bahçelerde fındık toplarken çıkar karşıma
atacan size kızar bana bulasmayın diye bir selamını iletirim kaçarlar ayoll
Bilmem korkmuyorum işte. Geçmiş olsun.Yılanmıı semapatikk ayy neresi sempatik bee ben çok korkarım yılandan birde köpek korkum vardı küçükken ısırdığuı için onu yendim şükür
Benim elimde değil maalesef canım... Ayrıca bu bölüm grubun dışında takılıyorum sanırım. Hala @denizz19'a hasta bakıcılık yapıyorum herhalde. Şu doktorlar Deniz'e kol bacak yapsaydı ya denek peşinde koşacağına.bende iğrenmem rahat bakarımda o bölüm hangisi idi unuttum şimdi fena bir sahneydi ya
Kızz esraa barii sen kurtar beni bunun elinden yaa
Er ya da geç hesaplaşacağız Umutcum.Kudurun hepiniz.
Güzeldi o kısımlarda, akıcı bir bölümdü. Özlemişiz bir haftalık ara baya özletti, mümkünse öyle aralar verme sakın bir daha.Teşekkürler kanke, diğer grubun hikayesini nasıl buldun?
Yaşlı başlı adamım o kadar çocuğu nasıl yaptım Ayy kafamda deli sorularBelki eşcinselsindir belli mi olur. Dizide var mesela @Yiğitt ile @DarkLeqenD eşcinseller.
Haha sesli güldüm evet bir selamımı göndermen yeterli.
Bilmem korkmuyorum işte. Geçmiş olsun.
Benim elimde değil maalesef canım... Ayrıca bu bölüm grubun dışında takılıyorum sanırım. Hala @denizz19'a hasta bakıcılık yapıyorum herhalde. Şu doktorlar Deniz'e kol bacak yapsaydı ya denek peşinde koşacağına.
Er ya da geç hesaplaşacağız Umutcum.
Güzeldi o kısımlarda, akıcı bir bölümdü. Özlemişiz bir haftalık ara baya özletti, mümkünse öyle aralar verme sakın bir daha.
Geçen bölümde diyaloglarda eski bölümlerin heyecanı yok demiştin bu bölümde geçen bölümü unutturdum o zaman.Benim elimde değil maalesef canım... Ayrıca bu bölüm grubun dışında takılıyorum sanırım. Hala @denizz19'a hasta bakıcılık yapıyorum herhalde. Şu doktorlar Deniz'e kol bacak yapsaydı ya denek peşinde koşacağına.
Er ya da geç hesaplaşacağız Umutcum.
Güzeldi o kısımlarda, akıcı bir bölümdü. Özlemişiz bir haftalık ara baya özletti, mümkünse öyle aralar verme sakın bir daha.
Dizi 2030'da geçiyor tıp çok ilerlemiş olmalı.Yaşlı başlı adamım o kadar çocuğu nasıl yaptım Ayy kafamda deli sorular
Şimdi daha da sabırsızlandım Fena şeyler düşünüyorsun belliGeçen bölümde diyaloglarda eski bölümlerin heyecanı yok demiştin bu bölümde geçen bölümü unutturdum o zaman.
Dizi 2030'da geçiyor tıp çok ilerlemiş olmalı.
Yılan: Tıssss seni ısırıcam tıssss 😎Haha sesli güldüm evet bir selamımı göndermen yeterli.
Bilmem korkmuyorum işte. Geçmiş olsun.
Benim adım fena soyadım kaos.Şimdi daha da sabırsızlandım Fena şeyler düşünüyorsun belli
Uzaylı görme olayından sonra böyle bir olay yaşarsan artık hayatını yazıp CW'ye göndermelisin ablacım.Yılan: Tıssss seni ısırıcam tıssss 😎
Çiğdem : aaaa 😱 dur atacanın selamı var
Yılan : Hangi atacanın tıssss
Çiğdem : Yılan atacan ayoll
Yılan : anneeee ben kaçıyorum tısss 😕
hhahah bir fantastik birşey yaşayacam ölmeden hissediyorumBenim adım fena soyadım kaos.
Uzaylı görme olayından sonra böyle bir olay yaşarsan artık hayatını yazıp CW'ye göndermelisin ablacım.
Aksiyon yönünden demiştim onu kankee ama iyi olmuş bu bölüm tekrar ilk bölüm havalarına girmiş. Bu gazı bulmuşken kaybetme böyle devam.Geçen bölümde diyaloglarda eski bölümlerin heyecanı yok demiştin bu bölümde geçen bölümü unutturdum o zaman.
Dizi 2030'da geçiyor tıp çok ilerlemiş olmalı.