Kız ne yapsın üzerine destere atladı altından kimse kalkamazdı.
@sokak sanati dizide de forumda da kötü nasıl nifak tohumları sokuyor.
@sokak sanati dizide de forumda da kötü nasıl nifak tohumları sokuyor.@Yiğitt
bu 2 koca kafayı takmıyorum ben cnm @sokak sanati @Yiğitt elbet ikisinide pataklama sahnem olucaktır yanı ayarla kafalarını tokuşturayımKız ne yapsın üzerine destere atladı altından kimse kalkamazdı.
bu 2 koca kafayı takmıyorum ben cnm @sokak sanati @Yiğitt elbet ikisinide pataklama sahnem olucaktır yanı ayarla kafalarını tokuşturayım
@sokak sanati dizide de forumda da kötü nasıl nifak tohumları sokuyor.@Yiğitt
O elim olay gerçekleşince.Ben ne zaman insan eti yicem
Her karakteri koysam hikayesini uzatsam bölüm uzun olur bu sefer okuması bu kadar kolay olmaz beni anlıyorsun zaten.bu 2 koca kafayı takmıyorum ben cnm @sokak sanati @Yiğitt elbet ikisinide pataklama sahnem olucaktır yanı ayarla kafalarını tokuşturayım
O elim olay gerçekleşince.
Her karakteri koysam hikayesini uzatsam bölüm uzun olur bu sefer okuması bu kadar kolay olmaz beni anlıyorsun zaten.
O elim olay gerçekleşince.
Her karakteri koysam hikayesini uzatsam bölüm uzun olur bu sefer okuması bu kadar kolay olmaz beni anlıyorsun zaten.
Spoi vermiyim ama aklımda tasarladım.Ne elim olay yaşayacağım ben😱
Böyle kötü bir insandan her şey beklenir abla. .ss
Spoi vermiyim ama aklımda tasarladım.
Böyle kötü bir insandan her şey beklenir abla. .ss
Genel yorum yapmış mıydın ablam?
Mantıklı bi senaryo bekliyorum.
Zombi olmadan yicem belki @Almila'larin gruba katılırım.Şiş köfte kavurma ciğer her türlüsünü yapacağım.
@pompy şempanzeye dönüştür dedi ama daha mantıklı bir şey olıur.
ben ordan kurtulurum gruba gelirim inşallah sakın yanıma yaklaşma yiyim demee
@pompy senin konulara uğramam artık..
Önce saçını kesip saç Kavurma yapacağız.@Yiğitt @DarkLeqenD @Reytinger ne kadar berbat espri.
Saç kavurma mı?ayy höst dokunamayacaksın bana o zamana kadar güçlenirim benn @mrt-06 atacan duyuyormusun bu umut beni yemeden güçlendir beni
hayır öyle demedim @Çiğdem- şempanzeye dönecekti dizimde @mrt-06 ortalığı karıştırma@pompy senin konulara uğramam artık..
Önce saçını kesip saç Kavurma yapacağız.@Yiğitt @DarkLeqenD @Reytinger ne kadar berbat espri.
Her benden korkan özel güç istiyor yoksa benim akıllı baş edemezler. @Çiğdem- 'de sen gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?