TVen Yürüyen Ölüler 4. Bölüm

ben Çiğdemle desterenin her düğününde bomba patlatıyordum cennet mahalesinde pembe basıyordu ne komik bölümlerdi @Çiğdem- @mrt-06
Niye ölmüyorlar peki.

hani ben gidiyordum @destere yine nerden çıkmıs karsıma

@sokak sanati ndan bekliyoruz yine manyakca birşeyler @vadikızı nı yeni oyuncağı etmiş durumda sıkılana kadar oynasın diğerleride kaçar
Ablam fragmanlar iki bölümü kapsıyor gidişin 6. bölümde.

O değilde 5. Bölüm çok güzel oldu özellikle @sokak sanati @vadikızı sahnesi tam kopmalık. Senle destere'nin aşk diyalogları da çok hoş oldu.

hani ben gidiyordum @destere yine nerden çıkmıs karsıma

@sokak sanati ndan bekliyoruz yine manyakca birşeyler @vadikızı nı yeni oyuncağı etmiş durumda sıkılana kadar oynasın diğerleride kaçar

Atacan içinde ki pisliği üzerimden atıyor. @vadikızı sen ne yaptın da sana bu kadar kin doldu bu adam. Melek gibi insansın.

Demek hayalinde @vadikızı 'nı tokatlatıyor @Çiğdem- 'i tecavüz ettiriyorsun. Pis hayallere dalmışsın yine.
Forum halkının beklentisine hitap ediyorum diyelim, çiçek böcek yazsam kim okuacak. Düşünsene senin melek gibi karakter olduğunu kimsenin dikkatini çekmezdin.

Veya içinde ayyaş, sapık, cadı, deli olmasa dizide ne olacaktı.

Ben forumu çiçek böcek sanmıştım. Öyle görüyorum herkesi. Kimisini ısırgan otu kimisini kokarca.😛

Demek hayalinde @vadikızı 'nı tokatlatıyor @Çiğdem- 'i tecavüz ettiriyorsun. Pis hayallere dalmışsın yine.
hhahha @sokak sanati kurgu karakter değil ama cnm orasını hatırlat bölüm başları baksana şuankı hali sankı dizinden fırlamıs gibi