10 bölüm indirmiştim yetmez mi ki.30 TL 2gb yap cnm ışık kaçınca öyle yapıyorum bende
sen süpernatural bölümlerine iyice bir stok yapıp öyle git bol bol izle
10 bölüm indirmiştim yetmez mi ki.30 TL 2gb yap cnm ışık kaçınca öyle yapıyorum bende
sen süpernatural bölümlerine iyice bir stok yapıp öyle git bol bol izle
2 HAFTA kalacam diyorsun 1.sezonu izlede gel10 bölüm indirmiştim yetmez mi ki.
İlkokulda olurdu ya 15 tatili ödevi, onun gibi oldu.2 HAFTA kalacam diyorsun 1.sezonu izlede gel
Hhahah aa evet ama 1.sezonu orda halledersen iyi olur zaten 2 yıl önce bitirmiştin sen 1.sezonu ve çok memnun kalmıstınİlkokulda olurdu ya 15 tatili ödevi, onun gibi oldu.
Ama nedense 2. sezonda sıkıldım.Hhahah aa evet ama 1.sezonu orda halledersen iyi olur zaten 2 yıl önce bitirmiştin sen 1.sezonu ve çok memnun kalmıstın
şu vampir günlüklerinede gitmeden yorumunuda yapmayı unutma cnm
vampir günlükleride çok güzel dizidir ilk 4 sezonu efsaneydi özellikle cnmAma nedense 2. sezonda sıkıldım.
Bir tanem onun yorumu 1 saate geliyor ama sardı o dizi böyle gençlik/lise dizisi gibi ilerliyor hemi de fantazik.
Nereye gidiyon la?Ben yayınlayınca hemen diğer bölümü de yayınlamak istiyorum heyecan yapıyorum herhalde.
Offf nasıl olacak bakalım birde bir sürü yarışmada yarışıyorum.
Sivas'a, 2 hafta falan kalcaz. Muhtemelen Temmuz başı gelecem.Nereye gidiyon la?
Yolun açık olsun, güle güle gidip gel.Sivas'a, 2 hafta falan kalcaz. Muhtemelen Temmuz başı gelecem.
97 yaşındaki dedemin evine internet bağlatacağını sanmıyorum ama.Yolun açık olsun, güle güle gidip gel.
Sivas'ta da internet vardır sonuçta.
Deden bir zahmet sana özel bağlatsın, torunu için biraz kesenin ağzını açsın.97 yaşındaki dedemin evine internet bağlatacağını sanmıyorum ama.
Beni de "Afacanım" diye sever hep favorisiyim ama isteyemem şimdi çekinirim.Deden bir zahmet sana özel bağlatsın, torunu için biraz kesenin ağzını açsın.
@sokak sanati cidden çok beğenildi bir spin-off çekmek lazım yazın. Adı da Fear The Yürüyen Umut olur. Teşekkürler.Ay @sokak sanati valla süpersin ya. @sokak sanati'nin diyalogları çok başarılı valla muazzam. Tebrik ediyorum @mrt-06 Valla iyi güldüm gece gece.
@destere ve @Çiğdem-'nin sahnesi de süper olmuş. Ahah
Sivas'a, 2 hafta falan kalcaz. Muhtemelen Temmuz başı gelecem.
Foruma girmeye devam ederim.2 hafta afacanımı göremicem demekk
Foruma girmeye devam ederim.
@sokak sanati cidden çok beğenildi bir spin-off çekmek lazım yazın. Adı da Fear The Yürüyen Umut olur. Teşekkürler.
Yok gelecek sezon 13 bölümlük çekerim, böyle manyak deli dolu bir şey olursun millete işkence eden kafam da kurguluyum da anlatırım sonra.Olabilir. 2. Sezon arasında spin off 5 bölümlük iyi gider.
Yok gelecek sezon 13 bölümlük çekerim, böyle manyak deli dolu bir şey olursun millete işkence eden kafam da kurguluyum da anlatırım sonra.