Okudum ya ben...
Aslında şu anda favori karakterim sensin. (Ben dahil olana kadar )
İçinde ki sadistliği görebiliyorum sıkıntı yok yani
2. Sezon mu bu ara sezon finali değilmiydi. İlk sezon sonu 13'de bitecekti
Okudum ya ben...
Aslında şu anda favori karakterim sensin. (Ben dahil olana kadar )
Bildirimlerine de mi bakmıyorsun hiç? 10 tane beğeni var orada1 bölüm okudun sadece.
Bölüme baktım da tam sezon finali gibi olmuş hikayeyi noktalamışım, yeni gelişecek hikayeyi de bu sezona bağlamak mantıksız olurdu ben de 10. bölüm sezon finali yaptım diğer sezon da yine 10 bölüm sürecek.İçinde ki sadistliği görebiliyorum sıkıntı yok yani
2. Sezon mu bu ara sezon finali değilmiydi. İlk sezon sonu 13'de bitecekti
Valla görmedim ne zaman okudun? O zaman genel yorumunu 10. bölüm kpnusuna yapsana detaylı, merak ediyorum.Bildirimlerine de mi bakmıyorsun hiç? 10 tane beğeni var orada
Dün gece. Kısa bir yorum da yapmıştım. Neden bildirimlerini kontrol etmiyorsun anlam veremedimBölüme baktım da tam sezon finali gibi olmuş hikayeyi noktalamışım, yeni gelişecek hikayeyi de bu sezona bağlamak mantıksız olurdu ben de 10. bölüm sezon finali yaptım diğer sezon da yine 10 bölüm sürecek.
Valla görmedim ne zaman okudun? O zaman genel yorumunu 10. bölüm kpnusuna yapsana detaylı, merak ediyorum.
Bildirimlere baktım da gözükmüyor ki?Dün gece. Kısa bir yorum da yapmıştım. Neden bildirimlerini kontrol etmiyorsun anlam veremedim
Bölüme baktım da tam sezon finali gibi olmuş hikayeyi noktalamışım, yeni gelişecek hikayeyi de bu sezona bağlamak mantıksız olurdu ben de 10. bölüm sezon finali yaptım diğer sezon da yine 10 bölüm sürecek.
Valla görmedim ne zaman okudun? O zaman genel yorumunu 10. bölüm kpnusuna yapsana detaylı, merak ediyorum.
Ne alaka ya. 😱 Böyle daha iyi oldu zaten yazıyorım yani 13'de yine bölerdim ama bölük pörçük olurdu öyle.Erken sezon finali yaptı demek dizin
Ne alaka ya. 😱 Böyle daha iyi oldu zaten yazıyorım yani 13'de yine bölerdim ama bölük pörçük olurdu öyle.
Gerçektende bayağı okuduk seni 1. Sezon artık diğer karakterlere daha fazla yer verilmeli @mrt-06İlk sezonu ben götürdüm zaten @dizi kolik ile 2. Sezonda eseriz bence
Gerçektende bayağı okuduk seni 1. Sezon artık diğer karakterlere daha fazla yer verilmeli @mrt-06
Bu gece 1. bölümü oku bence. Zaten çorap söküğü gibi geliyor.Geceleri aklıma gelse okuyacağım ama hep Shameless izlemek geliyor aklıma.
TOTAL cinselliği katayım dedim. Teşekkürler.destere - Çiğdem sahnesi iyiydi. Çiğdem'in hissettiği farklılık ne? Tahmin ettiğim şey mi. Cesur kalemine sağlık. @mrt-06
Zaten @sokak sanati'na ek bir dizi yapacağım bu bitince. Geçmişini anlatacak, neden böyle olduğunu vs. Teşekkürler.Ooo baya iyi bölüm olmuş. Zombilere gerek yokmuş aslında sokak totoşu tek başına yetiyo herkese. Eline sağlık. @mrt-06 🙄
Geçmişi kirli olduğu için bol malzeme çıkar.Zaten @sokak sanati'na ek bir dizi yapacağım bu bitince. Geçmişini anlatacak, neden böyle olduğunu vs. Teşekkürler.