TVen Yürüyen Ölüler 4. Bölüm

Okudum ya ben... :T:

Aslında şu anda favori karakterim sensin. (Ben dahil olana kadar :A)

İçinde ki sadistliği görebiliyorum sıkıntı yok yani:A

2. sezonun 4 bölümünü çektim bu arada. :A @XanTier @xBUGRAx siz de bir an önce okuyun da ikinci sezona yetişin. Pazartesi yeni bölüm gelebilir. :A

2. Sezon mu bu ara sezon finali değilmiydi. İlk sezon sonu 13'de bitecekti:A

İçinde ki sadistliği görebiliyorum sıkıntı yok yani:A

2. Sezon mu bu ara sezon finali değilmiydi. İlk sezon sonu 13'de bitecekti:A
Bölüme baktım da tam sezon finali gibi olmuş hikayeyi noktalamışım, yeni gelişecek hikayeyi de bu sezona bağlamak mantıksız olurdu ben de 10. bölüm sezon finali yaptım diğer sezon da yine 10 bölüm sürecek. :A

Bildirimlerine de mi bakmıyorsun hiç? 10 tane beğeni var orada :D
Valla görmedim ne zaman okudun? O zaman genel yorumunu 10. bölüm kpnusuna yapsana detaylı, merak ediyorum. :D

Bölüme baktım da tam sezon finali gibi olmuş hikayeyi noktalamışım, yeni gelişecek hikayeyi de bu sezona bağlamak mantıksız olurdu ben de 10. bölüm sezon finali yaptım diğer sezon da yine 10 bölüm sürecek. :A

Valla görmedim ne zaman okudun? O zaman genel yorumunu 10. bölüm kpnusuna yapsana detaylı, merak ediyorum. :D
Dün gece. Kısa bir yorum da yapmıştım. :D Neden bildirimlerini kontrol etmiyorsun anlam veremedim :D

Erken sezon finali yaptı demek dizin:A

Ooo baya iyi bölüm olmuş. :Z Zombilere gerek yokmuş aslında sokak totoşu tek başına yetiyo herkese. :A Eline sağlık. @mrt-06 🙄