TVen Yürüyen Ölüler 4. Bölüm

ben Çiğdemle desterenin her düğününde bomba patlatıyordum cennet mahalesinde pembe basıyordu ne komik bölümlerdi @Çiğdem- @mrt-06
Niye ölmüyorlar peki. :A

hani ben gidiyordum @destere yine nerden çıkmıs karsıma :A

@sokak sanati ndan bekliyoruz yine manyakca birşeyler @vadikızı nı yeni oyuncağı etmiş durumda sıkılana kadar oynasın diğerleride kaçar :F
Ablam fragmanlar iki bölümü kapsıyor gidişin 6. bölümde. :A

O değilde 5. Bölüm çok güzel oldu özellikle @sokak sanati @vadikızı sahnesi tam kopmalık. Senle destere'nin aşk diyalogları da çok hoş oldu. :F

hani ben gidiyordum @destere yine nerden çıkmıs karsıma :A

@sokak sanati ndan bekliyoruz yine manyakca birşeyler @vadikızı nı yeni oyuncağı etmiş durumda sıkılana kadar oynasın diğerleride kaçar :F

Atacan içinde ki pisliği üzerimden atıyor. @vadikızı sen ne yaptın da sana bu kadar kin doldu bu adam. Melek gibi insansın.:A

Demek hayalinde @vadikızı 'nı tokatlatıyor @Çiğdem- 'i tecavüz ettiriyorsun. Pis hayallere dalmışsın yine.:A
Forum halkının beklentisine hitap ediyorum diyelim, çiçek böcek yazsam kim okuacak. Düşünsene senin melek gibi karakter olduğunu kimsenin dikkatini çekmezdin. :F

Veya içinde ayyaş, sapık, cadı, deli olmasa dizide ne olacaktı. :A

Forum halkının beklentisine hitap ediyorum diyelim, çiçek böcek yazsam kim okuacak. Düşünsene senin melek gibi karakter olduğunu kimsenin dikkatini çekmezdin. :F

Ben forumu çiçek böcek sanmıştım. Öyle görüyorum herkesi. Kimisini ısırgan otu kimisini kokarca.😛

Demek hayalinde @vadikızı 'nı tokatlatıyor @Çiğdem- 'i tecavüz ettiriyorsun. Pis hayallere dalmışsın yine.:A
hhahha @sokak sanati kurgu karakter değil ama cnm orasını hatırlat bölüm başları baksana şuankı hali sankı dizinden fırlamıs gibi :A :A :A