senle aynı evde kalsa seni ortadan kaldırmanın planlarını kurar cnmİyice cozuttu.
O değilde 5. Bölüm çok güzel oldu özellikle @sokak sanati @vadikızı sahnesi tam kopmalık. Senle destere'nin aşk diyalogları da çok hoş oldu.senle aynı evde kalsa seni ortadan kaldırmanın planlarını kurar cnm
ben Çiğdemle desterenin her düğününde bomba patlatıyordum cennet mahalesinde pembe basıyordu ne komik bölümlerdi @Çiğdem- @mrt-06O değilde 5. Bölüm çok güzel oldu özellikle @sokak sanati @vadikızı sahnesi tam kopmalık. Senle destere'nin aşk diyalogları da çok hoş oldu.
hani ben gidiyordum @destere yine nerden çıkmıs karsımaO değilde 5. Bölüm çok güzel oldu özellikle @sokak sanati @vadikızı sahnesi tam kopmalık. Senle destere'nin aşk diyalogları da çok hoş oldu.
Niye ölmüyorlar peki.
Ablam fragmanlar iki bölümü kapsıyor gidişin 6. bölümde.hani ben gidiyordum @destere yine nerden çıkmıs karsıma
@sokak sanati ndan bekliyoruz yine manyakca birşeyler @vadikızı nı yeni oyuncağı etmiş durumda sıkılana kadar oynasın diğerleride kaçar
Haha Resetleniyorsa demek.her bölüm sonu bomba ile havaya uçuyorduk diğer bölüm birşey olmamıs gibi devam ediyorduk
O değilde 5. Bölüm çok güzel oldu özellikle @sokak sanati @vadikızı sahnesi tam kopmalık. Senle destere'nin aşk diyalogları da çok hoş oldu.
hani ben gidiyordum @destere yine nerden çıkmıs karsıma
@sokak sanati ndan bekliyoruz yine manyakca birşeyler @vadikızı nı yeni oyuncağı etmiş durumda sıkılana kadar oynasın diğerleride kaçar
Başında yazmıştım dizideki kişiler gerçek olaylar hayal ürünüdür. Kurgu sonuçta içimden çıkan bir kin durumu yok.Atacan içinde ki pisliği üzerimden atıyor. @vadikızı sen ne yaptın da sana bu kadar kin doldu bu adam. Melek gibi insansın.
Forum halkının beklentisine hitap ediyorum diyelim, çiçek böcek yazsam kim okuacak. Düşünsene senin melek gibi karakter olduğunu kimsenin dikkatini çekmezdin.
Forum halkının beklentisine hitap ediyorum diyelim, çiçek böcek yazsam kim okuacak. Düşünsene senin melek gibi karakter olduğunu kimsenin dikkatini çekmezdin.
Veya içinde ayyaş, sapık, cadı, deli olmasa dizide ne olacaktı.
Veya içinde ayyaş, sapık, cadı, deli olmasa dizide ne olacaktı.
hhahha @sokak sanati kurgu karakter değil ama cnm orasını hatırlat bölüm başları baksana şuankı hali sankı dizinden fırlamıs gibi
hhahha @sokak sanati kurgu karakter değil ama cnm orasını hatırlat bölüm başları baksana şuankı hali sankı dizinden fırlamıs gibi