Damien Duff
Süper Favori Üye
Zaten kendi sahasında 15 maç seyircisiz seyirci sezonu kapandı taraftar yenilince volkan babacan şişe attı ceza gelsin diye @mrt-06O öldürür ama. .ss
Sen günü önceden söyle artık.
Zaten kendi sahasında 15 maç seyircisiz seyirci sezonu kapandı taraftar yenilince volkan babacan şişe attı ceza gelsin diye @mrt-06O öldürür ama. .ss
Sen günü önceden söyle artık.
Hatırladım gibi biraz.Hayır geçen bölümlerde demişti ya 12 can aldım lanet bozulsun diye ama pişman oldum dediydi.
Sende arada derede ruh gibi gelip yorum yazıyorsun pompy.Zaten kendi sahasında 15 maç seyircisiz seyirci sezonu kapandı taraftar yenilince volkan babacan şişe attı ceza gelsin diye @mrt-06
Teşekkürler çok incesin.Hatırladım gibi biraz.
Ben de 6. sayfa için senin yaptığını yapayım da ödeşelim.
Teşekkürler.Eline sağlık yine çok güzel bir bölüm olmuş @mrt-06 benim kısımlar güldürdühalbuki benim gibi naif birine cidden ters bir rol olmuş.
Güzel olmuş.Teşekkürler.Zaten öyle değil midir hep naif gözükenler aslında psikopattır.
Bu arada fragmanı nasıl buldunuz?@Tolstoyevski @Aserat
Bir ustalık eseri değil ama iyi işte.Bu kadar mı yorumun.
Iyyyy peki öyle olsun.Bir ustalık eseri değil ama iyi işte.
Bu arada özelden o işi halletsen diyorum.Iyyyy peki öyle olsun.
Üşeniyorum.Bu arada özelden o işi halletsen diyorum.
Güzel olmuş Fenerbahçenin akıllanması için üniversitede sınıfımın maçını görmeliSende arada derede ruh gibi gelip yorum yazıyorsun pompy.
Teşekkürler çok incesin.
@Billy Kane her bölüm ayrıca etiketlemem mi lazım.
Çok uzun olmasına gerek yok birkaç cümle yeter.
Harikayı da unutma ben sana atıyorum hep.Güzel olmuş Fenerbahçenin akıllanması için üniversitede sınıfımın maçını görmeli
Ayy tamam yazarım bir şeyler. :SÇok uzun olmasına gerek yok birkaç cümle yeter.
Tamam yarın atarımHarikayı da unutma ben sana atıyorum hep.
Ayy tamam yazarım bir şeyler. :S
Şuan Tapatalk'ta değilsin niye yarın.Tamam yarın atarım
Şuan Tapatalk'ta değilsin niye yarın.
Beni de dinlerdi normalde ama bu senaryo işlerinde kendini bozuyor.Pompy'ye laf anlatmak bindereden şu getirmek gibi. Bi @Çiğdem- 'i dinliyor.
Telefondayım. Harikaya basacakten kazayla olmamışa yada aynene çarpmıyımBeni de dinlerdi normalde ama bu senaryo işlerinde kendini bozuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?