3. sezon senaryo danışmanı olur musun gardaşım.@yatutarsa
10x10'a da bir bakmanı rica etsem.Güzel bir bölüm olmuş emeğine sağlık kanke. @mrt-063-4 bölümdür o fettanlığım yoktu, bu bölüm tekrar çıkmış. @Çiğdem-'e tokatın cezasını güzel vermişim.
@sokak sanati sende ne güzel savunuyorsun beni, yumruğumdan sonra mideye gömecektin Çiğdem'i acıkmıştın da zaten.
@Tolstoyevski çok ters bir karakter canlandırıyor burada.@Aserat'in diyalogları da bana eski günleri hatırlatıyor.
![]()
Başka bir dizi yazalım sen, yatutarsa ve ben. Adı da "Fantezi Sokağında Kabus" olsun.Çok büyük ışık var hangi rütbeye istiyorsa ver![]()
Başka bir dizi yazalım sen, yatutarsa ve ben. Adı da "Fantezi Sokağında Kabus" olsun.![]()
"Elem Sokağında Kabus" diye kült bir film vardı ya ondan esinlenmiştim.Fantezi sokağında kaos olursa olur. Kabus hafif kalmış.![]()
Az vuracağız. 😉O öldürür ama. .ss
Sen günü önceden söyle artık.![]()
Her zaman buradayım gardaşım.3. sezon senaryo danışmanı olur musun gardaşım.@yatutarsa
"Elem Sokağında Kabus" diye kült bir film vardı ya ondan esinlenmiştim.Kaos da olur. .ss
Yılan Yedili'yi yazmaya başlamadım daha 3. bölümde kaldı stok yapıp kışın yayınlarım büyük ihtimal. Çiğdem'in dizisi tutmazsa yedek iş olur.Şu iş sezon finali yapsın sofrasına bakarız hem yılan 7'li var daha.![]()
Bölüm yorumu yapmadan reklam mı yaptın.10x10'a da bir bakmanı rica etsem.![]()
![]()
Bölümü de yorumladım az önce.Bölüm yorumu yapmadan reklam mı yaptın.![]()
Aynanda yazmışız tesadüfe bak.Bölümü de yorumladım az önce.![]()
Teşekkürler. Buğra kısmı niye güldürdü.
Bilgileri bir anda sıralaması iyiydi. Ama gelecek bölüm için böyle bir yorum göremeyebilirsin malum sebeplerden dolayı.Aynanda yazmışız tesadüfe bak.
Teşekkürler. Buğra kısmı niye güldürdü.![]()
Sezon finalinde de yoktun ama kötü yorum beklemiyorum.Bilgileri bir anda sıralaması iyiydi. Ama gelecek bölüm için böyle bir yorum göremeyebilirsin malum sebeplerden dolayı.![]()
Bana bir şey söyleme diyorsun kendin spoiler veriyorsun.Sezon finalinde de yoktun ama kötü yorum beklemiyorum.![]()
Bir an kendimi özeldeyiz gibi hissettim.Bana bir şey söyleme diyorsun kendin spoiler veriyorsun.![]()
@XanTier'in öldür veya öl dediği sahneyi hatırlamıyorum ama sürpriz olmuştu okurken.Bir an kendimi özeldeyiz gibi hissettim.
Bully'nin ölümünü nasıl buldun, beklediğin gibi miydi?![]()
Önemli olan niyettir ister Mevla de ister Tanrı ister Rab ister AllahBu konularda ne diyeceğimi bilemiyorum yabancı olunca inşallah, Allah mı demek gerek yoksa Tanrı mı diyeceğiz, @Doğu bilir galiba evet.![]()
Hayır geçen bölümlerde demişti ya 12 can aldım lanet bozulsun diye ama pişman oldum dediydi.@XanTier'in öldür veya öl dediği sahneyi hatırlamıyorum ama sürpriz olmuştu okurken.![]()