Evet
Sıkıldım, balkona çıktım şimdi![]()
Çaylaklığa düşürür müsün şu arkadaşı. @mrt-06 zaten bugün bir sürü hata yaptı dumur ettim
Evet
Sıkıldım, balkona çıktım şimdi![]()
Gördüm gördüm dizi çakma çıkmış büyük skandal aslında ben de Dexter izlemiştim nerden hatırlıyorum diyordum.Birde benim dizime çakma deyip dalga geçmişti, Allah büyük.
@XanTier
O cümlede bi düşüklük yok çünküO değil be zaten misafirlikte olduğunu tahmin ettim de Hissoş'un 6. bölümünü yorumlamıştım birde hata bulmuştum yine.
Okul başlayınca götürmezler artık işte sabret.
İyi olmuş.![]()
Tamam da seyirci mi olman gerekirdi?Yumruğu iyi yerleştirdin Hogathaya desteğe ihtiyacın yoktu. Şampiyon sensin.![]()
Bana yazarken iyidi ben de kaldıramıyorum.Büyük eleştiriler kaldırabilen bir arkadaş değil trip atıp küsmesin şimdi.
Gördün madem niye harika atmadın. Büyük intikam aldım.s.s
İftira ile eleştirinin farkı varBüyük eleştiriler kaldırabilen bir arkadaş değil trip atıp küsmesin şimdi.
Gördün madem niye harika atmadın. Büyük intikam aldım.s.s
Dikkatli oku fark edeceksin.O cümlede bi düşüklük yok çünkü![]()
Tamam da seyirci mi olman gerekirdi?![]()
İftira ile eleştirinin farkı var![]()
Neyse artık, ilerleyen bölümlerde bakıceeez sokakçım.Ayırdım yaa büyük tehlikenin içindeyiz hem seni korumuyorum ki Çiğdem'i kolay ikna edebilelim yoksa bu Ozişin büyük ekibi bizi zorlayacak
İzleyenler olarak biz söylüyoruz şantaj olayı aynı işte. Büyük rezalet. Skandal![]()
Memnun olacağın bir şekilde rolün ilerleyecek merak etme kanke.
Senin bu dizi halkın Polisi gibi gs maçına çarpmadıO değil be zaten misafirlikte olduğunu tahmin ettim de Hissoş'un 6. bölümünü yorumlamıştım birde hata bulmuştum yine.
Okul başlayınca götürmezler artık işte sabret.
İyi olmuş.![]()
Gardaşım vururken çift acı versin diye düşündüm, hem elektirik hem kırbacın verdiği acı. Bende daha ne fanteziler var.Gardaşım elektrikli kırbaç fikri çok ufuk açıcıymış...... @mrt-06
Senin de lanetin GS'ye o zaman. .ssSenin bu dizi halkın Polisi gibi gs maçına çarpmadı
Elektrikli kırbaca çivi eklenmesi de iyi olabilir. 🙂Gardaşım vururken çift acı versin diye düşündüm, hem elektirik hem kırbacın verdiği acı. Bende daha ne fanteziler var.
Senin de lanetin GS'ye o zaman. .ss
Ben Adaletli olsun diye koymuyorum sende öyle yapGardaşım vururken çift acı versin diye düşündüm, hem elektirik hem kırbacın verdiği acı. Bende daha ne fanteziler var.
Senin de lanetin GS'ye o zaman. .ss
O öldürür ama. .ssElektrikli kırbaca çivi eklenmesi de iyi olabilir. 🙂
Sen günü önceden söyle artık.Ben Adaletli olsun diye koymuyorum sende öyle yap