Damien Duff
Süper Favori Üye
Aman Allah'ım ne kadar büyük bir laf soktun. O yüksek IQ'nun bir göstergesi olmalı buCidden maydanoz kadar IQ'un var Pompy.Undo Rating var sağda yanlış basarsan ona basıp geri alıyorsun. Çocuk gibisin yaa
@XanTier senden daha çok diye mu üzüldün![]()
Aman Allah'ım ne kadar büyük bir laf soktun. O yüksek IQ'nun bir göstergesi olmalı bu![]()
Dumur mu oldum ben?Olmamış atma bana olmamış atanlar artık gözüme çarpıyor bugün ki gibi yine dumur olursun bilgin olsun.![]()
Dumur mu oldum ben?![]()
AA, unutmuştum ben onu, hatırlattığın iyi oldu. Bi daha durum olup geleyimÇakma senaryo tesbitimin etkisinden çıktığını sanmıyorum.![]()
AA, unutmuştum ben onu, hatırlattığın iyi oldu. Bi daha durum olup geleyim![]()
Bu espri karşısında nutkum tutuKaşarlı dürüm ol bu sefer.![]()
Yuh artık bu kadar çakmacılık olmaz. 😱
Sen de mi aynı mesajı yazdın yoksa. 😱Yuh artık bu kadar çakmacılık olmaz. 😱
Kıvırma senin mesajından önce yazmıştım gıcıklık olsun diye alıp aynısını yazmışsın.Sen de mi aynı mesajı yazdın yoksa. 😱
Hayır alakası yok görmedim bile senin mesajı.Kıvırma senin mesajından önce yazmıştım gıcıklık olsun diye alıp aynısını yazmışsın.![]()
Evet o yüzden kelimesi kelimesine aynı.Hayır alakası yok görmedim bile senin mesajı.![]()
Her şeyi kendine bağlama bence.Evet o yüzden kelimesi kelimesine aynı.
![]()
Evet o yüzden yeni bölüm yayınlanmışken "finali" dedin çok haklısın.Her şeyi kendine bağlama bence.![]()
Ayy tamam iki şaka yapalım dedik.Evet o yüzden yeni bölüm yayınlanmışken "finali" dedin çok haklısın.![]()