Damien Duff
Süper Favori Üye
Zaten kendi sahasında 15 maç seyircisiz seyirci sezonu kapandı taraftar yenilince volkan babacan şişe attı ceza gelsin diye @mrt-06O öldürür ama. .ss
Sen günü önceden söyle artık.![]()
Zaten kendi sahasında 15 maç seyircisiz seyirci sezonu kapandı taraftar yenilince volkan babacan şişe attı ceza gelsin diye @mrt-06O öldürür ama. .ss
Sen günü önceden söyle artık.![]()
Hatırladım gibi biraz.Hayır geçen bölümlerde demişti ya 12 can aldım lanet bozulsun diye ama pişman oldum dediydi.![]()
Sende arada derede ruh gibi gelip yorum yazıyorsun pompy.Zaten kendi sahasında 15 maç seyircisiz seyirci sezonu kapandı taraftar yenilince volkan babacan şişe attı ceza gelsin diye @mrt-06
Teşekkürler çok incesin.Hatırladım gibi biraz.
Ben de 6. sayfa için senin yaptığını yapayım da ödeşelim.![]()
Teşekkürler.Eline sağlık yine çok güzel bir bölüm olmuş @mrt-06 benim kısımlar güldürdühalbuki benim gibi naif birine cidden ters bir rol olmuş.
![]()
Güzel olmuş.Teşekkürler.Zaten öyle değil midir hep naif gözükenler aslında psikopattır.
Bu arada fragmanı nasıl buldunuz?@Tolstoyevski @Aserat
Bir ustalık eseri değil ama iyi işte.Bu kadar mı yorumun.![]()
Iyyyy peki öyle olsun.Bir ustalık eseri değil ama iyi işte.![]()
Bu arada özelden o işi halletsen diyorum.Iyyyy peki öyle olsun.![]()
Üşeniyorum.Bu arada özelden o işi halletsen diyorum.![]()
Güzel olmuş Fenerbahçenin akıllanması için üniversitede sınıfımın maçını görmeliSende arada derede ruh gibi gelip yorum yazıyorsun pompy.
Teşekkürler çok incesin.
@Billy Kane her bölüm ayrıca etiketlemem mi lazım.![]()
Çok uzun olmasına gerek yok birkaç cümle yeter.
Harikayı da unutma ben sana atıyorum hep.Güzel olmuş Fenerbahçenin akıllanması için üniversitede sınıfımın maçını görmeli
Ayy tamam yazarım bir şeyler. :SÇok uzun olmasına gerek yok birkaç cümle yeter.![]()
Tamam yarın atarımHarikayı da unutma ben sana atıyorum hep.
Ayy tamam yazarım bir şeyler. :S
Şuan Tapatalk'ta değilsin niye yarın.Tamam yarın atarım
Şuan Tapatalk'ta değilsin niye yarın.![]()
Beni de dinlerdi normalde ama bu senaryo işlerinde kendini bozuyor.Pompy'ye laf anlatmak bindereden şu getirmek gibi. Bi @Çiğdem- 'i dinliyor.![]()
Telefondayım. Harikaya basacakten kazayla olmamışa yada aynene çarpmıyımBeni de dinlerdi normalde ama bu senaryo işlerinde kendini bozuyor.![]()