hahah aa vlla tekrar bölümleri okuması için ona birşeyler vaad etmen gerekiyor
Kendisi demişti gelince okurum diye.hahah aa vlla tekrar bölümleri okuması için ona birşeyler vaad etmen gerekiyor
aa iyi ozaman cnm hem okursa yine konularını coştururuzKendisi demişti gelince okurum diye.Hem eltisi istiyor başka gerekçeye gerek var mı.
@cookies sen okuyorum diyordun hiç sesin çıkmıyor.
En çok biz eksik kaldık valla.aa iyi ozaman cnm hem okursa yine konularını coştururuz
Banada doğum gününde gelirim diyordu bakalım tüm forum merakla bekliyor
xBUGRAx: Konuşmalarınızı ince eleyip fox dokuyun!
Billy Kane: Hasssss sııııı ssssassss sssss!
Teşekkürler canım.Hahah en güldüğüm yerler bunlar oldu.@Billy Kane tısss
@Çiğdem- çok ciddi olmuşsun bu bölüm.
@mrt-06 Emeğine sağlık bakalım bu kişi kim.Yalnız şu Bully olayı günlük dizi tadında ilerliyor biraz.
aa işler biraz ciddiyete bindi yani zaten @sokak sanati @dizi kolik destere yetmiyormuş gibi şimdide @Aserat @Tolstoyevski @Billy Kane olduğu bir yere gittik kaçıklar adası gibi bir yer baş kaçıkta yüzünü gösterdi bakalım allah bizi korusunHahah en güldüğüm yerler bunlar oldu.@Billy Kane tısss
@Çiğdem- çok ciddi olmuşsun bu bölüm.
@mrt-06 Emeğine sağlık bakalım bu kişi kim.Yalnız şu Bully olayı günlük dizi tadında ilerliyor biraz.
Hoşgeldin Sözcük Oyunu'nun büyük finali yayınlandı bu arada.aa işler biraz ciddiyete bindi yani zaten @sokak sanati @dizi kolik destere yetmiyormuş gibi şimdide @Aserat @Tolstoyevski @Billy Kane olduğu bir yere gittik kaçıklar adası gibi bir yer baş kaçıkta yüzünü gösterdi bakalım allah gebizi korusun@mrt-06
aa bakacam onada adres çubuğuna sıraladım bildirimleriHoşgeldin Sözcük Oyunu'nun büyük finali yayınlandı bu arada.
Dİizinin her yeri manyak dolu zaten.aa işler biraz ciddiyete bindi yani zaten @sokak sanati @dizi kolik destere yetmiyormuş gibi şimdide @Aserat @Tolstoyevski @Billy Kane olduğu bir yere gittik kaçıklar adası gibi bir yer baş kaçıkta yüzünü gösterdi bakalım allah bizi korusun@mrt-06
Manyak denilince akla ben mi geliyorum?
Estağfurullah hazır online listesinde görmüşken etiketliyim dedim.Manyak denilince akla ben mi geliyorum?
OhaEstağfurullah hazır online listesinde görmüşken etiketliyim dedim.İlk bölümünden itibaren bakmanı öneririm.
İşte forumu zombiler basmış, hayatta kalanların yaşama tutunma hikayesi.OhaPeki konusu falan var mı bir neden bahsettiğine bakayım sonra okuyayım
Ooo forumu mu basmış?İşte forumu zombiler basmış, hayatta kalanların yaşama tutunma hikayesi.
Ohoo o zaman 3. sezona anca eklerim malum 2 sezon yayınlandı.Ooo forumu mu basmış?Okurum ama ben de bir rol isterim
Olur olurOhoo o zaman 3. sezona anca eklerim malum 2 sezon yayınlandı.
Dizimiz ölümlerle ünlü, kalıcı olacağının garantisini veremiyorum ne yazık ki.Olur olurKalıcı rol olursa sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?