2 bölümdür yokum @Çiğdem- yalnız kaldı yeterr.
@Harunnn60 da hortlamak istiyorsa @ozgur2113 @Yiğitt in içinden çıktıktan sonra harunada girsin ayoll
2 bölümdür yokum @Çiğdem- yalnız kaldı yeterr.
@Harunnn60 da hortlamak istiyorsa @ozgur2113 @Yiğitt in içinden çıktıktan sonra harunada girsin ayoll
Harun'u gömdük ama çürümüştür artık.@Harunnn60 da hortlamak istiyorsa @ozgur2113 @Yiğitt in içinden çıktıktan sonra harunada girsin ayoll
Yiğitte toğraktan çıakrmadılarmı ayoll mezardan
Hemen alıntılamışsın "çürümüştür" dedim.Yiğitte toğraktan çıakrmadılarmı ayoll mezardan
yeni bölümü bekliyoruz 22:00 i geçirme gece benimde işim var
aaa yok o açıdan demedim forumdayım cnm filmlerin finallerini başlatacam gece 23:30 dan sonra senin yürüyen ölülerin etkisi anca geçer sanırım erken başlatmanda iyi olur o açıdanHemen alıntılamışsın "çürümüştür" dedim.Yiğitt'in bedeni tazeydi.
21.45'e ayarlamıştım benim için biraz kalırsın.Yeni bölüm geçiş bölümü gibi oldu zaten asıl olaylar 14'de.
Tamam ablacım 21.45'de buluşalım.aaa yok o açıdan demedim forumdayım cnm filmlerin finallerini başlatacam gece 23:30 dan sonra senin yürüyen ölülerin etkisi anca geçer sanırım erken başlatmanda iyi olur o açıdan
@Harunnn60 çürümüşşe bile iskeletor olarak döner işte cnm sana bir fantastik karakter daha salarız @sokak sanati üstüneHemen alıntılamışsın "çürümüştür" dedim.Yiğitt'in bedeni tazeydi.
21.45'e ayarlamıştım benim için biraz kalırsın.Yeni bölüm geçiş bölümü gibi oldu zaten asıl olaylar 14'de.
Afişe de şunu ekleriz korkunç durur.@Harunnn60 çürümüşşe bile iskeletor olarak döner işte cnm sana bir fantastik karakter daha salarız @sokak sanati üstüne
Gerçekten yine tüm düşünceliliğini konuşturdun ablam.
Başına taş mı düştü acaba
Başına taş mı düştü acabaYoksa sen beni pek düşünmezsin de.
aa günahımı alıyorsun ayoll sabahtan beridir seni diriltme projeleri düşünüyoruz iskelotor olarakta olsaGerçekten yine tüm düşünceliliğini konuşturdun ablam.
14. bölümde fantastiklikte çığır açtım şu 13'ü biran önce atlatmak lazım.aa günahımı alıyorsun ayoll sabahtan beridir seni diriltme projeleri düşünüyoruz iskelotor olarakta olsa
@Harunnn60 çürümüşşe bile iskeletor olarak döner işte cnm sana bir fantastik karakter daha salarız @sokak sanati üstüne
@Harunnn60 bu resimde ki asa olur bence.
@Harunnn60 bak sen ciddiye almıyor @sokak sanati14. bölümde fantastiklikte çığır açtım şu 13'ü biran önce atlatmak lazım.
Umudunu kemik torbasına bağladın yani ablacım.@Harunnn60 bak sen ciddiye almıyor @sokak sanatiharun öyle karşına çıkar inş hem bizide kurtarır destereyi kurtarmak isteyecektir
@Harunnn60 bak sen ciddiye almıyor @sokak sanatiharun öyle karşına çıkar inş hem bizide kurtarır destereyi kurtarmak isteyecektir
Sihirli Annem'de işlenmişti bu.@Harunnn60 'ı biri o asanın içine hapis etsin cadının biri efsane olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?