TVen Yürüyen Ölüler 12. Bölüm

Dizide en sevdiğiniz doğaüstü karakter(ler)?

• Kullanılan toplam oy
    16
Evet, diğer sezonlara nazaran kötü olsa da devam et bence. :D
Bir torrentlere bakayım o zaman bu yayın hakları meselesi sinirimi bozuyor her yerden kaldırmışlar. :D

Demin yanlışlıkla disse bastım bildirim gelmiş olabilir. :D

Aa evet o da sorun tabii ki. :D

Yok gelmedi bildirim, bazen benimde başıma geliyor. Özellikle telefonlayken .A

Aa evet o da sorun tabii ki. :D

Yok gelmedi bildirim, bazen benimde başıma geliyor. Özellikle telefonlayken .A
Zaten biraz da o yüzden soğudum başta FX'den takip ediyordum 3. bölüme kadar geldim sonra 1 hafta kaçırınca 4. bölümü izleyemedim sinirim bozuldu bıraktım ondan sonra da sürekli kötü yorumlar görünce devam etmedim. :D Şimdi aklıma getirince bitiriyim dedim bir an. :A

Oha harika bi bölüm olmuş yine :Z Ay bölüme resmen ben damga vurmuşum :A

Demek senin bedenine girdim ha :A Süper oldu bu olaylar :Z @Yiğitt

@destere'nin halleri yine çok komikti :F

Bu arada ah Sedef'im bana böyle davranma :( :A

Ellerine sağlık beybisi :Z @mrt-06

Oha harika bi bölüm olmuş yine :Z Ay bölüme resmen ben damga vurmuşum :A

Demek senin bedenine girdim ha :A Süper oldu bu olaylar :Z @Yiğitt

@destere'nin halleri yine çok komikti :F

Bu arada ah Sedef'im bana böyle davranma :( :A

Ellerine sağlık beybisi :Z @mrt-06
Teşekkürler canım. :bhr: Ankete oy kullandın mı? :A Sedef'in sana daha neler yapacak. :F

Izlenmeler düştü sen gelince uğursuz.:A
Ne alaka be :A Ben gelince daha güzel oldu :A
Aksine geçen bölüm 11 bölüm içinde en çok izlenen oldu, yanlış hesaplamadıysam. :A

Teşekkürler canım. :bhr: Ankete oy kullandın mı? :A Sedef'in sana daha neler yapacak. :F

Aksine geçen bölüm 11 bölüm içinde en çok izlenen oldu, yanlış hesaplamadıysam. :A
Kullandım tabisi :A İstediğini yapabilir o :A

Ayy bak ne güzel diyorsun ben ve Sedef sayesinde en çok izlenen bölüm oldu çatla :A @sokak sanati

Sedef bu diziyi de kuruttu.:A @xemrexxx @mrt-06

Geçen bizim plan damga vurdu son sahneye onu sayma.:A
Pis şey.ss Bak Atacan ne diyor :A

Sedef bu diziyi de kuruttu.:A @xemrexxx @mrt-06

Geçen bizim plan damga vurdu son sahneye onu sayma.:A
Ahahah. :F

Bu bölüm de planı açıkladık ama dediğim gibi 2. sezon ilk sezonun gerisine düşebilir yani ilerde normal, televizyon dizileri bile 4 bölümde kalkarken 13. bölüme geleceğiz. :Z

Kullandım tabisi :A İstediğini yapabilir o :A

Ayy bak ne güzel diyorsun ben ve Sedef sayesinde en çok izlenen bölüm oldu çatla :A @sokak sanati

Pis şey.ss Bak Atacan ne diyor :A
Geçen paylaşmıştım da görünce aklıma geldi Sedef'i ne güzel giydirmişiz, bu ne güzellik. :love1:

Ahahah. :F

Bu bölüm de planı açıkladık ama dediğim gibi 2. sezon ilk sezonun gerisine düşebilir yani ilerde normal, televizyon dizileri bile 4 bölümde kalkarken 13. bölüme geleceğiz. :Z

Geçen paylaşmıştım da görünce aklıma geldi Sedef'i ne güzel giydirmişiz, bu ne güzellik. :love1:

Burda çok güzeldi :bhr: Bu tanıtım çok iyiydi ya :D Bence yeniden Show'da olmalı :A Tabi sonu Çiçek dizisi gibi olmasın da :A

Onun dediğine bakma. 10 diziyi erken final yaptıran sedef bunada aynı akıbeti yaşatacak :A
10 değil daha o kadar olmadı :A

Menajeriniz kötü galiba, doğru düzgün iş seçemiyor. :( Kocası da öyle. :F
Ay koskoca Gaye Sökmen nasıl seçemez :A Sedef çok çabuk atlıyor bence :F Ajansta Kıvanç Tatlıtuğ, Özgü Namal, Elçin Sangu falan var bi Sedef'imin projelerinde sıkıntı var sanırım :A