Bir torrentlere bakayım o zaman bu yayın hakları meselesi sinirimi bozuyor her yerden kaldırmışlar.Evet, diğer sezonlara nazaran kötü olsa da devam et bence.
Demin yanlışlıkla disse bastım bildirim gelmiş olabilir.
Bir torrentlere bakayım o zaman bu yayın hakları meselesi sinirimi bozuyor her yerden kaldırmışlar.Evet, diğer sezonlara nazaran kötü olsa da devam et bence.
Zaten biraz da o yüzden soğudum başta FX'den takip ediyordum 3. bölüme kadar geldim sonra 1 hafta kaçırınca 4. bölümü izleyemedim sinirim bozuldu bıraktım ondan sonra da sürekli kötü yorumlar görünce devam etmedim. Şimdi aklıma getirince bitiriyim dedim bir an.Aa evet o da sorun tabii ki.
Yok gelmedi bildirim, bazen benimde başıma geliyor. Özellikle telefonlayken .A
daha yeni okumuştum oysa. Yarın okuyayım, aserat'a sözüm var. Şu an 2 zombi dizisi kaldıracak düzeyde değilim Atacan'ım.
Benimki tam zombi dizisi sayılmaz. Senle @turkuazz hep geç okuyor.daha yeni okumuştum oysa. Yarın okuyayım, aserat'a sözüm var. Şu an 2 zombi dizisi kaldıracak düzeyde değilim Atacan'ım.
Ne alaka be Ben gelince daha güzel olduIzlenmeler düştü sen gelince uğursuz.
Teşekkürler canım. Ankete oy kullandın mı? Sedef'in sana daha neler yapacak.
Izlenmeler düştü sen gelince uğursuz.
Aksine geçen bölüm 11 bölüm içinde en çok izlenen oldu, yanlış hesaplamadıysam.Ne alaka be Ben gelince daha güzel oldu
Kullandım tabisi İstediğini yapabilir oTeşekkürler canım. Ankete oy kullandın mı? Sedef'in sana daha neler yapacak.
Aksine geçen bölüm 11 bölüm içinde en çok izlenen oldu, yanlış hesaplamadıysam.
Pis şey.ss Bak Atacan ne diyor
Kullandım tabisi İstediğini yapabilir o
Ayy bak ne güzel diyorsun ben ve Sedef sayesinde en çok izlenen bölüm oldu çatla @sokak sanati
Ahahah.
Geçen paylaşmıştım da görünce aklıma geldi Sedef'i ne güzel giydirmişiz, bu ne güzellik.Kullandım tabisi İstediğini yapabilir o
Ayy bak ne güzel diyorsun ben ve Sedef sayesinde en çok izlenen bölüm oldu çatla @sokak sanati
Burda çok güzeldi Bu tanıtım çok iyiydi ya Bence yeniden Show'da olmalı Tabi sonu Çiçek dizisi gibi olmasın daAhahah.
Bu bölüm de planı açıkladık ama dediğim gibi 2. sezon ilk sezonun gerisine düşebilir yani ilerde normal, televizyon dizileri bile 4 bölümde kalkarken 13. bölüme geleceğiz.
Geçen paylaşmıştım da görünce aklıma geldi Sedef'i ne güzel giydirmişiz, bu ne güzellik.
10 değil daha o kadar olmadıOnun dediğine bakma. 10 diziyi erken final yaptıran sedef bunada aynı akıbeti yaşatacak
Yerim seni. Keşke Aras dizisinde olsaydı Show-Ay Yapım Ezel'deki gibi olurdu.Burda çok güzeldi Bu tanıtım çok iyiydi ya Bence yeniden Show'da olmalı Tabi sonu Çiçek dizisi gibi olmasın da
10 değil daha o kadar olmadı
Ya çok iyi olurdu Ben Ay Yapım'a dönmesini çok istiyorum sen Show Ceo'su olarak iyi bir dizi ayarla benim aşkımaYerim seni. Keşke Aras dizisinde olsaydı Show-Ay Yapım Ezel'deki gibi olurdu.
Menajeriniz kötü galiba, doğru düzgün iş seçemiyor. Kocası da öyle.Ya çok iyi olurdu Ben Ay Yapım'a dönmesini çok istiyorum sen Show Ceo'su olarak iyi bir dizi ayarla benim aşkıma
Ay koskoca Gaye Sökmen nasıl seçemez Sedef çok çabuk atlıyor bence Ajansta Kıvanç Tatlıtuğ, Özgü Namal, Elçin Sangu falan var bi Sedef'imin projelerinde sıkıntı var sanırımMenajeriniz kötü galiba, doğru düzgün iş seçemiyor. Kocası da öyle.