Sen maç izliyordun en son bölümü okudun mu bakıyım.pakizenin ruhuydu o
Sen maç izliyordun en son bölümü okudun mu bakıyım.pakizenin ruhuydu o
okudum güzel olmuş ama delircem okadar mayıskralını kaç defa mentionladım normalde reytinge harikalar girmeden önce herkes harika yada güldürdüne basıp kaçıyorlardı.Sen maç izliyordun en son bölümü okudun mu bakıyım.
@Harunnn60 'ı biri o asanın içine hapis etsin cadının biri efsane olur.
Umudunu kemik torbasına bağladın yani ablacım.
Aaa uğraşmayın benle. Asam ile ilk cadıları avlayacağım ona göre.@Harunnn60 bak sen ciddiye almıyor @sokak sanati harun öyle karşına çıkar inş hem bizide kurtarır destereyi kurtarmak isteyecektir
Teşekkürler kankem akşam da 13. bölüm var.Çok güzel bir bölüm olmuş yine. Biz her zaman ki gibi aşkımla şahaneyiz. @sokak sanati
@ozgur2113'ün @Yiğitt'in içine girmesi olayı aklıma Sihirli Annem'i getirdi.
@Çiğdem- sayemizde @destere'den kurtulacaksın. Farkında olmadan sana iyilik yapıyoruz. Sokakçıma da yemek çıkıyor işte o bahaneyle.
@mrt-06 kalemine sağlık kankee.
Sen de bana hiç beğeni yapmıyorsun yılan.okudum güzel olmuş ama delircem okadar mayıskralını kaç defa mentionladım normalde reytinge harikalar girmeden önce herkes harika yada güldürdüne basıp kaçıyorlardı.
yapıcam Casa sinirlendim shaktar donestk şike yapıp şampiyonlar liginde olabiliyor fenerbahçe haksız bulunuyor bütün delilleri yolladı ve 2017 de karar çıkıyor zaman aşımı yaptılar bence fenerbahçw uefa şampiyonlar liginde olacaktı ama o zaman süper lig de galatasaray ve Antalya başa dönecekti uefa şampiyonlar ligide başa dönecektiTeşekkürler kankem akşam da 13. bölüm var.
Sen de bana hiç beğeni yapmıyorsun yılan.
Hala orda mısın.yapıcam Casa sinirlendim shaktar donestk şike yapıp şampiyonlar liginde olabiliyor fenerbahçe haksız bulunuyor bütün delilleri yolladı ve 2017 de karar çıkıyor zaman aşımı yaptılar bence
Konusunu açsana artık favorisin.şimdi geldi karar son dakika diye
Çok güzel bir bölüm olmuş yine. Biz her zaman ki gibi aşkımla şahaneyiz. @sokak sanati
@ozgur2113'ün @Yiğitt'in içine girmesi olayı aklıma Sihirli Annem'i getirdi.
@Çiğdem- sayemizde @destere'den kurtulacaksın. Farkında olmadan sana iyilik yapıyoruz. Sokakçıma da yemek çıkıyor işte o bahaneyle.
@mrt-06 kalemine sağlık kankee.
okudum
Teşekkürler. Bu hafta bayağı erken okudun.bölüm soru işaretlerinin oldukça fazla olduğu karmaşık bir bölüm olmuş,ayrıca diyaloglar çok iyi özgür ile sedef kızlarının bu durumuna oldukça üzülmüş oldu..özgür artık intikam peşinde,özgürün intikam almak için bir cadıyla konuşması ortalığı karıştıracaktır..ayrıca cadı ile anlaşmaları sonucunda yaptıkları planda oldukça iyi bakalım özgür amacına ulaşacak mı? plan için yiğiti kullanmasıyla bakalım nasıl olacak.sokak sanati ile dizikolik ortalığı fena karıştırmış ayrıca aralarındaki diyalog harikaydı destere ile çiğdem sokak sanati ile dizikolikin planlarını bakalım anlayacakmı.dosinin Bullyde dövme bulmasıyla dövmenin bir anlamı olduğu ortaya çıktı..bölüm oldukça harika olmuş emeğine sağlık @mrt-06 ayrıca çok iyi diyaloglar olmuş
Ben yetmedim birde çiğdemden mi sinirini çıkartıcan be
Ya sorma sanırım ilk defa bu hafta bu şekilde olduTeşekkürler. Bu hafta bayağı erken okudun.
En iyi canavar seçildim haketmem lazım.
Önemli olan okumak teşekkürler. Hemen şimdi 13. bölümü okuyabilirsin bu sefer erken okumuş olursun. https://fav10.net/forum/threads/yürüyen-Ölüler-13-bölüm-yeni-bölüm.270748/#post-3131911Ya sorma sanırım ilk defa bu hafta bu şekilde oldu
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi