TVen Yürüyen Ölüler 12. Bölüm

Dizide en sevdiğiniz doğaüstü karakter(ler)?

• Kullanılan toplam oy
    16
Çok güzel bir bölüm olmuş yine. Biz her zaman ki gibi aşkımla şahaneyiz. :mouth: @sokak sanati

@ozgur2113'ün @Yiğitt'in içine girmesi olayı aklıma Sihirli Annem'i getirdi. :F

@Çiğdem- sayemizde @destere'den kurtulacaksın. Farkında olmadan sana iyilik yapıyoruz. Sokakçıma da yemek çıkıyor işte o bahaneyle. :A

@mrt-06 kalemine sağlık kankee. :X
Teşekkürler kankem akşam da 13. bölüm var. :bhr:

okudum güzel olmuş ama delircem okadar mayıskralını kaç defa mentionladım normalde reytinge harikalar girmeden önce herkes harika yada güldürdüne basıp kaçıyorlardı.
Sen de bana hiç beğeni yapmıyorsun yılan. :A

Teşekkürler kankem akşam da 13. bölüm var. :bhr:

Sen de bana hiç beğeni yapmıyorsun yılan. :A
yapıcam Casa sinirlendim shaktar donestk şike yapıp şampiyonlar liginde olabiliyor fenerbahçe haksız bulunuyor bütün delilleri yolladı ve 2017 de karar çıkıyor zaman aşımı yaptılar bence fenerbahçw uefa şampiyonlar liginde olacaktı ama o zaman süper lig de galatasaray ve Antalya başa dönecekti uefa şampiyonlar ligide başa dönecekti

bölüm soru işaretlerinin oldukça fazla olduğu karmaşık bir bölüm olmuş,ayrıca diyaloglar çok iyi:D özgür ile sedef kızlarının bu durumuna oldukça üzülmüş oldu..özgür artık intikam peşinde,özgürün intikam almak için bir cadıyla konuşması ortalığı karıştıracaktır..ayrıca cadı ile anlaşmaları sonucunda yaptıkları planda oldukça iyi bakalım özgür amacına ulaşacak mı? plan için yiğiti kullanmasıyla bakalım nasıl olacak.sokak sanati ile dizikolik ortalığı fena karıştırmış:D:D ayrıca aralarındaki diyalog harikaydı:A destere ile çiğdem sokak sanati ile dizikolikin planlarını bakalım anlayacakmı.dosinin Bullyde dövme bulmasıyla dövmenin bir anlamı olduğu ortaya çıktı..bölüm oldukça harika olmuş emeğine sağlık @mrt-06 ayrıca çok iyi diyaloglar olmuş:)

bölüm soru işaretlerinin oldukça fazla olduğu karmaşık bir bölüm olmuş,ayrıca diyaloglar çok iyi:D özgür ile sedef kızlarının bu durumuna oldukça üzülmüş oldu..özgür artık intikam peşinde,özgürün intikam almak için bir cadıyla konuşması ortalığı karıştıracaktır..ayrıca cadı ile anlaşmaları sonucunda yaptıkları planda oldukça iyi bakalım özgür amacına ulaşacak mı? plan için yiğiti kullanmasıyla bakalım nasıl olacak.sokak sanati ile dizikolik ortalığı fena karıştırmış:D:D ayrıca aralarındaki diyalog harikaydı:A destere ile çiğdem sokak sanati ile dizikolikin planlarını bakalım anlayacakmı.dosinin Bullyde dövme bulmasıyla dövmenin bir anlamı olduğu ortaya çıktı..bölüm oldukça harika olmuş emeğine sağlık @mrt-06 ayrıca çok iyi diyaloglar olmuş:)
Teşekkürler. :D Bu hafta bayağı erken okudun. :A