TVen Yürüyen Ölüler 12. Bölüm

Dizide en sevdiğiniz doğaüstü karakter(ler)?

• Kullanılan toplam oy
    16
Ay koskoca Gaye Sökmen nasıl seçemez :A Sedef çok çabuk atlıyor bence :F Ajansta Kıvanç Tatlıtuğ, Özgü Namal, Elçin Sangu falan var bi Sedef'imin projelerinde sıkıntı var sanırım :A
Onu bilmiyordum ama mesela Özgü Namal da Kıvanç da çöken isimler şimdi Gaye'nin çok iyi olduğunu söyleyemeyiz bence ya da Sedef'e gıcığı var. :A

@Ahmed sen hani geçen hafta başlıyordun. :A

Güzel bölüm. Selim-Esra sahnesi güldürdü. :D Destere'yi biraz daha aptallaştırabilirsin. :A Zaten 2 kız arasında kaldıysa öyle olması lazım. :D Ayrıca bu sokak sanatini hiç mi arkasından bıçaklayan olmuyor? Biraz zor günler de o geçirsin yahu. :D
Ellerine sağlık, Atacan'ım. :bhr:

Güzel bölüm. Selim-Esra sahnesi güldürdü. :D Destere'yi biraz daha aptallaştırabilirsin. :A Zaten 2 kız arasında kaldıysa öyle olması lazım. :D Ayrıca bu sokak sanatini hiç mi arkasından bıçaklayan olmuyor? Biraz zor günler de o geçirsin yahu. :D
Teşekkürler Serhancım. :D @sokak sanati sevilen bir kötü karakter olduğı için kötü şeyler yazmıyorum. :F

Ben tek başıma yetiyorum zaten birine yaslanmıyorum ki arkamdan iş çevirsin.:A

Oha çok entrikalı ve şaşırtıcı bölüm olmuş.😱 Yine afişler olsun yazı stilin her şey gerçekten çok kaliteli.:sunglasses: @mrt-06

İnce mesajı veriyorsun anlamadım. :A :A
Bully: Ben senin gibi canavar değilim Dosi, ömür boyunca bu utançla yaşayacaksın! Elveda...

@sokak sanati @dizi kolik Sizden korkulur valla.😱:F
destere: Ama bebe bbebbb bbbbe beee?!
dizi kolik: Evet bebeğim hahah!
destere: Amanın amanın, Çiko görürse çok yanlış anlar!

@Çiğdem- bu bölüm pasif kalmış gibi yine inanır kesin. :A

Bu Yiğit olayı filan bir filmden esinlenme gibi adı aklıma gelmedi. :A

Güzel bölüm olmuş. @Bully 'nin hikayesi ilgi çekti.

Şu kısım çok gerçekçi olmuş.:A

Bu noktaya bende değindim. :A Giderek birbirimize mi ne benziyoruz senin yorumunu görmeden yaptım üstelik. :F

Oha çok entrikalı ve şaşırtıcı bölüm olmuş.😱 Yine afişler olsun yazı stilin her şey gerçekten çok kaliteli.:sunglasses: @mrt-06

İnce mesajı veriyorsun anlamadım. :A :A

@sokak sanati @dizi kolik Sizden korkulur valla.😱:F

@Çiğdem- bu bölüm pasif kalmış gibi yine inanır kesin. :A

Bu Yiğit olayı filan bir filmden esinlenme gibi adı aklıma gelmedi. :A

Bu noktaya bende değindim. :A Giderek birbirimize mi ne benziyoruz senin yorumunu görmeden yaptım üstelik. :F
Teşekkürler Haruncum. :bhr: Sonunda okuyabildin en son ne zaman okumuştun. :F

Yok mesaj vermedim, öyle algılandı. :A Hangi film? (b) Ruhun beden değiştirmesi birçok dizi/filmde oluyor aslında, fantastiklerde yani. :D

Teşekkürler Haruncum. :bhr: Sonunda okuyabildin en son ne zaman okumuştun. :F

Yok mesaj vermedim, öyle algılandı. :A Hangi film? (b) Ruhun beden değiştirmesi birçok dizi/filmde oluyor aslında, fantastiklerde yani. :D
Xantier çok sıkıştırmasa ilk seninkini okuyacaktım. :A

Evet birçok filmde var aslında. Bende X-Men serisinde öyle bir şey hatırlıyorum. :D

Benim rengime mi göz diktin. :S

Onun da sonu kötü olacak kıskanma. :A
Evet, alttan alttan mesaj vermeye başlıyorum. :A
Aslında şimdi yeşilim, sonra mavi ondan sonra turuncu olunca daha manalı olur :A:A
@destere yine dört ayak üstüne düşmüş yalnız. 2 kız filan.ss :/

En son bağırıyordun.:F:F
https://fav10.net/forum/threads/his...si-sezon-1-bölüm-4.270632/page-4#post-3130339
Bu mesajda ne bağırma, ne agresiflik gördün sen? Abartıyosun bence :bhr:

2 bölümdür yokum @Çiğdem- yalnız kaldı yeterr. :A
@Çiğdem- halinden gayet memnun gibi geldi bana. :A

Evet, alttan alttan mesaj vermeye başlıyorum. :A
Aslında şimdi yeşilim, sonra mavi ondan sonra turuncu olunca daha manalı olur :A:A

https://fav10.net/forum/threads/hissikablelvuku-bir-katilin-hikayesi-sezon-1-bölüm-4.270632/page-4#post-3130339
Bu mesajda ne bağırma, ne agresiflik gördün sen? Abartıyosun bence :bhr:
Noel ışıkları gibi oldun. Rengarenk. :F