2 bölümdür yokum @Çiğdem- yalnız kaldı yeterr.![]()
@Harunnn60 da hortlamak istiyorsa @ozgur2113 @Yiğitt in içinden çıktıktan sonra harunada girsin ayoll
2 bölümdür yokum @Çiğdem- yalnız kaldı yeterr.![]()
@Harunnn60 da hortlamak istiyorsa @ozgur2113 @Yiğitt in içinden çıktıktan sonra harunada girsin ayoll
Harun'u gömdük ama çürümüştür artık.@Harunnn60 da hortlamak istiyorsa @ozgur2113 @Yiğitt in içinden çıktıktan sonra harunada girsin ayoll![]()
![]()
![]()
Yiğitte toğraktan çıakrmadılarmı ayoll mezardan
Hemen alıntılamışsın "çürümüştür" dedim.Yiğitte toğraktan çıakrmadılarmı ayoll mezardan![]()
yeni bölümü bekliyoruz 22:00 i geçirme gece benimde işim var![]()
aaa yok o açıdan demedim forumdayım cnm filmlerin finallerini başlatacam gece 23:30 dan sonra senin yürüyen ölülerin etkisi anca geçer sanırım erken başlatmanda iyi olur o açıdanHemen alıntılamışsın "çürümüştür" dedim.Yiğitt'in bedeni tazeydi.
21.45'e ayarlamıştım benim için biraz kalırsın.Yeni bölüm geçiş bölümü gibi oldu zaten asıl olaylar 14'de.
![]()
Tamam ablacım 21.45'de buluşalım.aaa yok o açıdan demedim forumdayım cnm filmlerin finallerini başlatacam gece 23:30 dan sonra senin yürüyen ölülerin etkisi anca geçer sanırım erken başlatmanda iyi olur o açıdan![]()
![]()
![]()
@Harunnn60 çürümüşşe bile iskeletor olarak döner işte cnm sana bir fantastik karakter daha salarız @sokak sanati üstüneHemen alıntılamışsın "çürümüştür" dedim.Yiğitt'in bedeni tazeydi.
21.45'e ayarlamıştım benim için biraz kalırsın.Yeni bölüm geçiş bölümü gibi oldu zaten asıl olaylar 14'de.
![]()
Afişe de şunu ekleriz korkunç durur.@Harunnn60 çürümüşşe bile iskeletor olarak döner işte cnm sana bir fantastik karakter daha salarız @sokak sanati üstüne![]()
![]()
![]()
Gerçekten yine tüm düşünceliliğini konuşturdun ablam.
Başına taş mı düştü acaba
Başına taş mı düştü acabaYoksa sen beni pek düşünmezsin de.
![]()
aa günahımı alıyorsun ayoll sabahtan beridir seni diriltme projeleri düşünüyoruz iskelotor olarakta olsaGerçekten yine tüm düşünceliliğini konuşturdun ablam.![]()
14. bölümde fantastiklikte çığır açtım şu 13'ü biran önce atlatmak lazım.aa günahımı alıyorsun ayoll sabahtan beridir seni diriltme projeleri düşünüyoruz iskelotor olarakta olsa![]()
![]()
![]()
@Harunnn60 çürümüşşe bile iskeletor olarak döner işte cnm sana bir fantastik karakter daha salarız @sokak sanati üstüne![]()
![]()
![]()
@Harunnn60 bu resimde ki asa olur bence.![]()
@Harunnn60 bak sen ciddiye almıyor @sokak sanati14. bölümde fantastiklikte çığır açtım şu 13'ü biran önce atlatmak lazım.![]()
Umudunu kemik torbasına bağladın yani ablacım.@Harunnn60 bak sen ciddiye almıyor @sokak sanatiharun öyle karşına çıkar inş hem bizide kurtarır destereyi kurtarmak isteyecektir
![]()
![]()
![]()
@Harunnn60 bak sen ciddiye almıyor @sokak sanatiharun öyle karşına çıkar inş hem bizide kurtarır destereyi kurtarmak isteyecektir
![]()
![]()
![]()
Sihirli Annem'de işlenmişti bu.@Harunnn60 'ı biri o asanın içine hapis etsin cadının biri efsane olur.![]()