Aytül'ü nasıl buldun peki?Kendal ve Efsun ilk hatırladıklarım.
Iyyy sen de ne şirret çıktın.Ne alakası var kapan alır valla.
Aytül'ü nasıl buldun peki?Kendal ve Efsun ilk hatırladıklarım.
Iyyy sen de ne şirret çıktın.Ne alakası var kapan alır valla.
Sen de yangına körükle gitme allasen.Haftada 3 olsun yürüyen ölülerin sık olması iyidir bence sıkmıyor sonucta
Kraliçem 3 dediğine 2 yapamayız artık. 🙄Haftada 3 olsun yürüyen ölülerin sık olması iyidir bence sıkmıyor sonucta
Hayır sadece hırslı bir kanal sahibiyim.Aytül'ü nasıl buldun peki?
Iyyy sen de ne şirret çıktın.
Aytül'ü nasıl buldun peki?
Iyyy sen de ne şirret çıktın.
Ay neyse istediğin kadar yap. Ama reytingler düşerse karışmam.Kraliçem 3 dediğine 2 yapamayız artık. 🙄
O da Show'umun kötülerinden.O kimdi ki.
Fazla hırs iyi değildir.Hayır sadece hırslı bir kanal sahibiyim.
O da Show'umun kötülerinden.
Fazla hırs iyi değildir.
O da Show'umun kötülerinden.
Fazla hırs iyi değildir.
Asla Vazgeçmem'de de villayı yaktı.Yer Gök Aşk'ın Sultan'ı.Konağı yaktı finalde sonra Lale Devri'nde çıktı ortaya yanık halde.
Sultan rolü belli zaten.O Sultan rolü ile kalbimize girdi boşa kendi kanalına çalma
Asla Vazgeçmem'de de villayı yaktı.😱
Mesut Yar maaliyetten kısmak için yapıyorlar demişti.Her TOTAL dizisi yangını tadacaktır.
İlk bölümden beri takip ediyordum.Mesut Yar maaliyetten kısmak için yapıyorlar demişti.
@dreamy ikidir konuda görüyorum, istersen ilk bölüm linkini atayım?
Ciddi misin? 😱 İnsan bir tane yorum atmaz mı ya da ne biliyim okuduğunu belirtmek için bir gözlük.İlk bölümden beri takip ediyordum.
Konaklara ve villalara her hafta kira veriyorlarmış yapımcılar onların maaliyetini düşürmek için yakma sahnesi yazdırıyorlarmış.Üff yine çok mantıklı yazmış.Yangın efektini bedava mı yapıyorlar.
Bölüm güzeldİ. TWD-TVD karışımı bir şey haline gelmiş. TWVD diyebiliriz.Ciddi misin? 😱 İnsan bir tane yorum atmaz mı ya da ne biliyim okuduğunu belirtmek için bir gözlük.Genel yorum isterim o zaman.
Konaklara ve villalara her hafta kira veriyorlarmış yapımcılar onların maaliyetini düşürmek için yakma sahnesi yazdırıyorlarmış.Fantezilerini çözemedik adamın.
Evet TWVD mantıklı oldu.Bölüm güzeldİ. TWD-TVD karışımı bir şey haline gelmiş. TWVD diyebiliriz.
Yok AHS hiç izlemedim. The Vampire Diaries'in de ilk 15 dakikasına baktım.Evet TWVD mantıklı oldu.Fantastik dizilerde özellikle cadıları seviyorum AHS'yi izlemiş miydin cadı okulu sezonu? Özel bir ilgim var cadılara. O yüzden cadıların ağırlığını arttırdım.
15 DK'da diziyi çözmüşsün o zaman tebrikler ben ilk bölüm Bonnie'nin cadı oldğunu şey edememiştim çünkü.Yok AHS hiç izlemedim. The Vampire Diaries'in de ilk 15 dakikasına baktım.
Ama ağır TWD hayranıyım.
Evet, diğer sezonlara nazaran kötü olsa da devam et bence.15 DK'da diziyi çözmüşsün o zaman tebrikler ben ilk bölüm Bonnie'nin cadı oldğunu şey edememiştim çünkü.
Son sezonunu daha izleyemedim ya herkes kötü yorum yaptıkça 3. bölümden devam edesim gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?