hhaha aa gerçekten biz ne güzel kendi halimizde geçinip gidiyorduk bunlar niye dadandıkı bize@dizi kolik de çok entrikacı çıktı sizi iki saf, umarım saflığın gücü kazanır
@pompy maç izleyeceğine gel diziyi izle.![]()
hhaha aa gerçekten biz ne güzel kendi halimizde geçinip gidiyorduk bunlar niye dadandıkı bize@dizi kolik de çok entrikacı çıktı sizi iki saf, umarım saflığın gücü kazanır
zaten yenildi fenerbahçe iyi oynadı ama kaybetti delirdim adamlar sahayı sulamışlar bir tarafı sulamışlar bir tarafı sulamamışlar@dizi kolik de çok entrikacı çıktı sizi iki saf, umarım saflığın gücü kazanır
Bu bahaneler klişe pompy.zaten yenildi fenerbahçe iyi oynadı ama kaybetti delirdim adamlar sahayı sulamışlar bir tarafı sulamışlar bir tarafı sulamamışlar
bunu fenerbahçe yapsa türkiyede ne olurdu
spiker söyledi bunu başakşehir yağmurda oynamak neymiş diyeBu bahaneler klişe pompy.![]()
Giydikleri kramponlar zaten yağmura, suya karşı özel olarak yapılmıyor mu.spiker söyledi bunu başakşehir yağmurda oynamak neymiş diye
yapmamış bilmiyormuş zeminin sulandığı söylenmemişGiydikleri kramponlar zaten yağmura, suya karşı özel olarak yapılmıyor mu.![]()
Bütün aksilikler bulunmuş anladım.yapmamış bilmiyormuş zeminin sulandığı söylenmemiş
İleride anlatılacak demen çok önemli bir ayrıntı, tebrik ediyorumDosi: Bu da ne böyle?! (Yakınlaşarak bir daha bakar) Aman Tanrım bu sembol... Sen o ailedensin! Conditor ailesi! (İleriki bölümlerde anlatılacak)
Teşekkürler.Güzel olmuş
En çok merak ettiğim kısım hala Dosi ve Bully
İleride anlatılacak demen çok önemli bir ayrıntı, tebrik ediyorum
Bu sefer Latince kısımları kendim çözdüm. Ama bence büyü deyince Latince değil de Elfçe kullanman lazım bence![]()
Yoo, ben merak ederdim yine de. Açıklanmadan biterse illa ki ileride açıklanacaktır yaniTeşekkürler.Ama öyle boş kalırdı hani ilerde detaylandıracak yazmasam alelade bir sahne gibi olurdu oysa şok bir bağlantı çıkıyor. .ss
Elfçe ne ya Yüzüklerin Efendisi ile bir bağlantı yok demi.Benim bildiğim tüm büyüler Latincedir.
![]()
İçime sinmezdi ama silebilriim şimdi bakınca manasız geldi bana da.Yoo, ben merak ederdim yine de. Açıklanmadan biterse illa ki ileride açıklanacaktır yani
Bütün Fantastik kitaplarda büyü dili Elfçedir. Latincenin kullanıldığı yer yok![]()
@ozgur2113 bedenime girebilir, ondan başkasına emanet edemem kendimi.özgürün bedenine girmesine ne diyorsun öldün yine rahat vermiyorlar sana![]()
![]()
![]()
hhaha çüşş diyorum sana başkada birşey demiyorum ayoll
Teşekkürler.
Teşekkürler.Yine çok iyi bir bölüm eline sağlık. Hikayeye yeni türlerin dahil olması güzel. Yalnız haftada 3 gün yayınlanmasına gerek yok eskisi gibi 2'ye düşür. İnsanlar biraz özlesin.@mrt-06
@destere ve @dizi kolik sahneleri bayağı iyiydi. @ozgur2113'ün de arkasındayım.![]()
Ben Fantastik Romanlar dedim dimi? Yüzüklerin Efendisi vs.İçime sinmezdi ama silebilriim şimdi bakınca manasız geldi bana da.Komik durmuş.
Bak adam ne diyor.http://www.gnoxis.com/buyu-kitabi-mi-42754.html
Ben gerçek büyü yazıyorum işte uydurma Elfçe değil.Ben Fantastik Romanlar dedim dimi? Yüzüklerin Efendisi vs.
Aman neyse tamam .sss
Elfçeyi zaten nereden bulcan, uydurma bir dil sonuçta![]()
Ay o anlamda yazmadım, fesathhaha çüşş diyorum sana başkada birşey demiyorum ayoll.F
![]()