TVen Yürüyen Ölüler 12. Bölüm

Dizide en sevdiğiniz doğaüstü karakter(ler)?

• Kullanılan toplam oy
    16
@dizi kolik de çok entrikacı çıktı sizi iki saf, umarım saflığın gücü kazanır :F

@pompy maç izleyeceğine gel diziyi izle. :A
zaten yenildi fenerbahçe iyi oynadı ama kaybetti delirdim adamlar sahayı sulamışlar bir tarafı sulamışlar bir tarafı sulamamışlar
bunu fenerbahçe yapsa türkiyede ne olurdu

Güzel olmuş :bhr:
En çok merak ettiğim kısım hala Dosi ve Bully :D
Dosi: Bu da ne böyle?! (Yakınlaşarak bir daha bakar) Aman Tanrım bu sembol... Sen o ailedensin! Conditor ailesi! (İleriki bölümlerde anlatılacak)
İleride anlatılacak demen çok önemli bir ayrıntı, tebrik ediyorum :A:A

Bu sefer Latince kısımları kendim çözdüm. Ama bence büyü deyince Latince değil de Elfçe kullanman lazım bence :A

Güzel olmuş :bhr:
En çok merak ettiğim kısım hala Dosi ve Bully :D

İleride anlatılacak demen çok önemli bir ayrıntı, tebrik ediyorum :A:A

Bu sefer Latince kısımları kendim çözdüm. Ama bence büyü deyince Latince değil de Elfçe kullanman lazım bence :A
Teşekkürler. :bhr: Ama öyle boş kalırdı hani ilerde detaylandıracak yazmasam alelade bir sahne gibi olurdu oysa şok bir bağlantı çıkıyor. .ss

Elfçe ne ya Yüzüklerin Efendisi ile bir bağlantı yok demi. :F Benim bildiğim tüm büyüler Latincedir. :A

Teşekkürler. :bhr: Ama öyle boş kalırdı hani ilerde detaylandıracak yazmasam alelade bir sahne gibi olurdu oysa şok bir bağlantı çıkıyor. .ss

Elfçe ne ya Yüzüklerin Efendisi ile bir bağlantı yok demi. :F Benim bildiğim tüm büyüler Latincedir. :A
Yoo, ben merak ederdim yine de. Açıklanmadan biterse illa ki ileride açıklanacaktır yani :D

Bütün Fantastik kitaplarda büyü dili Elfçedir. Latincenin kullanıldığı yer yok :A

Yine çok iyi bir bölüm eline sağlık. Hikayeye yeni türlerin dahil olması güzel. Yalnız haftada 3 gün yayınlanmasına gerek yok eskisi gibi 2'ye düşür. İnsanlar biraz özlesin. :A @mrt-06

@destere ve @dizi kolik sahneleri bayağı iyiydi. @ozgur2113'ün de arkasındayım. :A

Dizinin sonu @Çiğdem- in The Flash'ına bağlayacak galiba. 😱

Emeklerine sağlık @mrt-06 kanki okumuştum zaten, dizideki ince göndermeleri de beğendim. :A
Teşekkürler. :bhr: The Flash ne alaka. :F

Hangi kısımlar anlamadım ama sağol. :A

Yine çok iyi bir bölüm eline sağlık. Hikayeye yeni türlerin dahil olması güzel. Yalnız haftada 3 gün yayınlanmasına gerek yok eskisi gibi 2'ye düşür. İnsanlar biraz özlesin. :A @mrt-06

@destere ve @dizi kolik sahneleri bayağı iyiydi. @ozgur2113'ün de arkasındayım. :A
Teşekkürler. :bhr: Arada 2 gün olunca daha iyi değil mi hikayeden soğumazsınız. :A