Aytül'ü nasıl buldun peki?Kendal ve Efsun ilk hatırladıklarım.![]()
Iyyy sen de ne şirret çıktın.Ne alakası var kapan alır valla.![]()
Aytül'ü nasıl buldun peki?Kendal ve Efsun ilk hatırladıklarım.![]()
Iyyy sen de ne şirret çıktın.Ne alakası var kapan alır valla.![]()
Sen de yangına körükle gitme allasen.Haftada 3 olsun yürüyen ölülerin sık olması iyidir bence sıkmıyor sonucta![]()
Kraliçem 3 dediğine 2 yapamayız artık. 🙄Haftada 3 olsun yürüyen ölülerin sık olması iyidir bence sıkmıyor sonucta![]()
Hayır sadece hırslı bir kanal sahibiyim.Aytül'ü nasıl buldun peki?
Iyyy sen de ne şirret çıktın.![]()
Aytül'ü nasıl buldun peki?
Iyyy sen de ne şirret çıktın.![]()
Ay neyse istediğin kadar yap. Ama reytingler düşerse karışmam.Kraliçem 3 dediğine 2 yapamayız artık. 🙄
O da Show'umun kötülerinden.O kimdi ki.![]()
Fazla hırs iyi değildir.Hayır sadece hırslı bir kanal sahibiyim.![]()
O da Show'umun kötülerinden.
![]()
Fazla hırs iyi değildir.![]()
O da Show'umun kötülerinden.
![]()
Fazla hırs iyi değildir.![]()
Asla Vazgeçmem'de de villayı yaktı.Yer Gök Aşk'ın Sultan'ı.Konağı yaktı finalde sonra Lale Devri'nde çıktı ortaya yanık halde.
![]()
Sultan rolü belli zaten.O Sultan rolü ile kalbimize girdi boşa kendi kanalına çalma![]()
Asla Vazgeçmem'de de villayı yaktı.😱
Mesut Yar maaliyetten kısmak için yapıyorlar demişti.Her TOTAL dizisi yangını tadacaktır.![]()
İlk bölümden beri takip ediyordum.Mesut Yar maaliyetten kısmak için yapıyorlar demişti.
@dreamy ikidir konuda görüyorum, istersen ilk bölüm linkini atayım?![]()
Ciddi misin? 😱 İnsan bir tane yorum atmaz mı ya da ne biliyim okuduğunu belirtmek için bir gözlük.İlk bölümden beri takip ediyordum.![]()
Konaklara ve villalara her hafta kira veriyorlarmış yapımcılar onların maaliyetini düşürmek için yakma sahnesi yazdırıyorlarmış.Üff yine çok mantıklı yazmış.Yangın efektini bedava mı yapıyorlar.
![]()
![]()
Bölüm güzeldİ. TWD-TVD karışımı bir şey haline gelmiş. TWVD diyebiliriz.Ciddi misin? 😱 İnsan bir tane yorum atmaz mı ya da ne biliyim okuduğunu belirtmek için bir gözlük.Genel yorum isterim o zaman.
Konaklara ve villalara her hafta kira veriyorlarmış yapımcılar onların maaliyetini düşürmek için yakma sahnesi yazdırıyorlarmış.Fantezilerini çözemedik adamın.
![]()
Evet TWVD mantıklı oldu.Bölüm güzeldİ. TWD-TVD karışımı bir şey haline gelmiş. TWVD diyebiliriz.![]()
Yok AHS hiç izlemedim. The Vampire Diaries'in de ilk 15 dakikasına baktım.Evet TWVD mantıklı oldu.Fantastik dizilerde özellikle cadıları seviyorum AHS'yi izlemiş miydin cadı okulu sezonu? Özel bir ilgim var cadılara. O yüzden cadıların ağırlığını arttırdım.
![]()
15 DK'da diziyi çözmüşsün o zaman tebrikler ben ilk bölüm Bonnie'nin cadı oldğunu şey edememiştim çünkü.Yok AHS hiç izlemedim. The Vampire Diaries'in de ilk 15 dakikasına baktım.
Ama ağır TWD hayranıyım.![]()
Evet, diğer sezonlara nazaran kötü olsa da devam et bence.15 DK'da diziyi çözmüşsün o zaman tebrikler ben ilk bölüm Bonnie'nin cadı oldğunu şey edememiştim çünkü.
Son sezonunu daha izleyemedim ya herkes kötü yorum yaptıkça 3. bölümden devam edesim gelmiyor.![]()