TVen Yürüyen Ölüler 12. Bölüm

Dizide en sevdiğiniz doğaüstü karakter(ler)?

• Kullanılan toplam oy
    16
O da Show'umun kötülerinden. :F

maxresdefault.jpg

Hayır sadece hırslı bir kanal sahibiyim. :A
Fazla hırs iyi değildir. :A

İlk bölümden beri takip ediyordum. :A
Ciddi misin? 😱 İnsan bir tane yorum atmaz mı ya da ne biliyim okuduğunu belirtmek için bir gözlük. :A Genel yorum isterim o zaman. :A

Üff yine çok mantıklı yazmış. :A Yangın efektini bedava mı yapıyorlar. :A :F
Konaklara ve villalara her hafta kira veriyorlarmış yapımcılar onların maaliyetini düşürmek için yakma sahnesi yazdırıyorlarmış. :F Fantezilerini çözemedik adamın. :A

Ciddi misin? 😱 İnsan bir tane yorum atmaz mı ya da ne biliyim okuduğunu belirtmek için bir gözlük. :A Genel yorum isterim o zaman. :A

Konaklara ve villalara her hafta kira veriyorlarmış yapımcılar onların maaliyetini düşürmek için yakma sahnesi yazdırıyorlarmış. :F Fantezilerini çözemedik adamın. :A
Bölüm güzeldİ. TWD-TVD karışımı bir şey haline gelmiş. TWVD diyebiliriz. :A

Bölüm güzeldİ. TWD-TVD karışımı bir şey haline gelmiş. TWVD diyebiliriz. :A
Evet TWVD mantıklı oldu. :A Fantastik dizilerde özellikle cadıları seviyorum AHS'yi izlemiş miydin cadı okulu sezonu? Özel bir ilgim var cadılara. O yüzden cadıların ağırlığını arttırdım. :D

Evet TWVD mantıklı oldu. :A Fantastik dizilerde özellikle cadıları seviyorum AHS'yi izlemiş miydin cadı okulu sezonu? Özel bir ilgim var cadılara. O yüzden cadıların ağırlığını arttırdım. :D
Yok AHS hiç izlemedim. The Vampire Diaries'in de ilk 15 dakikasına baktım. :A

Ama ağır TWD hayranıyım. :bhr:

Yok AHS hiç izlemedim. The Vampire Diaries'in de ilk 15 dakikasına baktım. :A

Ama ağır TWD hayranıyım. :bhr:
15 DK'da diziyi çözmüşsün o zaman tebrikler ben ilk bölüm Bonnie'nin cadı oldğunu şey edememiştim çünkü. :A

Son sezonunu daha izleyemedim ya herkes kötü yorum yaptıkça 3. bölümden devam edesim gelmiyor. :F

15 DK'da diziyi çözmüşsün o zaman tebrikler ben ilk bölüm Bonnie'nin cadı oldğunu şey edememiştim çünkü. :A

Son sezonunu daha izleyemedim ya herkes kötü yorum yaptıkça 3. bölümden devam edesim gelmiyor. :F
Evet, diğer sezonlara nazaran kötü olsa da devam et bence. :D