TVen Yürüyen Ölüler 11. Bölüm

Bir sezon daha yapıp BA All Star yaparsın zaten kaç sezon olmuştu ki, neyse bekliyoruz ablacım. :bhr:

Sipariş üzerine senaryo yazmıyorum. :A Bu arada durum güncelleme bak sen de benim gibi sık dışardan söyleyen birisin şok olcan. 😛
Bi repliğe linkiyle birlikte Hissikablelvuku koymak zor olmasa gerek :A
Gördüm, benim bugün söylediğim 35 dakikada gelince moralim bozuldu :F

Bir sezon daha yapıp BA All Star yaparsın zaten kaç sezon olmuştu ki, neyse bekliyoruz ablacım. :bhr:

Sipariş üzerine senaryo yazmıyorum. :A Bu arada durum güncelleme bak sen de benim gibi sık dışardan söyleyen birisin şok olcan. 😛
3 sezon yaptık ondanda cnm all star için aslında uygun 2 de ms yaptık bu 1 yıl içinde 5 yarışma yaptım 2 tanede forum etkinliği yürüttüm en favori etkinlikte çeyrek yarı gördüm ama katkı olarak bakıldığında 2016 yılına favori üye olarak baya bir katkı sağladım en aktifide seçilmiştim zaten en iyi yılım denilebilir :A :A :A

Bi repliğe linkiyle birlikte Hissikablelvuku koymak zor olmasa gerek :A
Gördüm, benim bugün söylediğim 35 dakikada gelince moralim bozuldu :F
Bakarız hesabıma 10 tl yatırırsan olabilir. :A Adama espri yaptım ışık hızıyla mı getirdim abi dedim, yüzünde mimik bile oynamadı "afiyet olsun" dedi gitti, benim de moralim buna bozuldu. :T:

3 sezon yaptık ondanda cnm all star için aslında uygun 2 de ms yaptık bu 1 yıl içinde 5 yarışma yaptım 2 tanede forum etkinliği yürüttüm en favori etkinlikte çeyrek yarı gördüm ama katkı olarak bakıldığında 2016 yılına favori üye olarak baya bir katkı sağladım en aktifide seçilmiştim zaten en iyi yılım denilebilir :A :A :A
Foruma katkıların yatsınamaz zaten ablam, iyi ki burdasın. :love1:

Bakarız hesabıma 10 tl yatırırsan olabilir. :A Adama espri yaptım ışık hızıyla mı getirdim abi dedim, yüzünde mimik bile oynamadı "afiyet olsun" dedi gitti, benim de moralim buna bozuldu. :T:

Foruma katkıların yatsınamaz zaten ablam, iyi ki burdasın. :love1:
aa tşşk ederim cnm :bhr: benim gözümdede sizler olmazsa olmazsınız işte o belirli kişiler kendilerini bilirler :bhr:

ayrılılık zamanı ne olucak bakalım gerçi düşünmemek daha iyi :A

sokak sanati: Esra'm kimleri görüyorum kimleri! Kimler kimlerle yan yana! Görüyor musun?
dizi kolik: (Kahkaha atar) ben de diyorum bizim fındık güzeli nerdeydi?

Şu kısım çok komik değil mi yaa:F Kimler kimlerle. Fındık güzeli Ahaha:F
Domates güzeli vardı Sahra. Çiğdem'de fındık güzeli.:A

Teşekkürler. :) Bu sezon önemli bir rolün var bence bırakmadan okumalısın. :D Spoi vermiş oldum yangın sahnesinden ama neyse. :F

Şu kısım çok komik değil mi yaa:F Kimler kimlerle. Fındık güzeli Ahaha:F
Domates güzeli vardı Sahra. Çiğdem'de fındık güzeli.:A
Bence şurda @Çiğdem-'in sana, senin de Çiğdem'e laf gömdüğün kısım çok güzel. :F

"sokak sanati: Özledin mi beni gülüm..
Çiğdem-: Daha yeni sıçan yakalamıştım, aslında bakarsan günde birkaç kez sıçan görebiliyorum yani özletecek kadar olmuyor yoklukları!
sokak sanati: Hahahaha adı üstünde sıçan! Nerede olacağını iyi biliyor hayvancağızlar!"

Teşekkürler. :) Bu sezon önemli bir rolün var bence bırakmadan okumalısın. :D Spoi vermiş oldum yangın sahnesinden ama neyse. :F

Bence şurda @Çiğdem-'in sana, senin de Çiğdem'e laf gömdüğün kısım çok güzel. :F

"sokak sanati: Özledin mi beni gülüm..
Çiğdem-: Daha yeni sıçan yakalamıştım, aslında bakarsan günde birkaç kez sıçan görebiliyorum yani özletecek kadar olmuyor yoklukları!
sokak sanati: Hahahaha adı üstünde sıçan! Nerede olacağını iyi biliyor hayvancağızlar!"

İğrenç bence o kısım ama @Çiğdem- 'e lafını yapıştırmışım.:A