TVen Yürüyen Ölüler 11. Bölüm

Sen bebeğini doğur evinin kadını ol çok karışma bu işlere.:A
aaa biz @destere ile ne ara birleşipte yaşamaya baslamısız ben en son ona yumruğu çakıp gitmiştim :F @mrt-06 biraz soru işaretleri bırakmış çok detaya girmemiz yada geçmişten sahnelerde ekrana gelebilir ilmiyorum :A

Ben olmayınca hevesim kaçtı. :A @mrt-06
Bak biri daha öldü ama. :A

aaa biz @destere ile ne ara birleşipte yaşamaya baslamısız ben en son ona yumruğu çakıp gitmiştim :F @mrt-06 biraz soru işaretleri bırakmış çok detaya girmemiz yada geçmişten sahnelerde ekrana gelebilir ilmiyorum :A
Sonunda @mrt-06 'yıda eleştirdiğini gördüm yaa gam yemem:F
Ben Çiğdem hamile kaldı diye hiçbir bölümde belirtmedim ki "farklılıklar hissediyor" dedim, o da gücünü ilk kez kullandığı için aşırı enerji hissediyor babında. :F Eğer onu soruyorsanız. :A

Bak biri daha öldü ama. :A

Ben Çiğdem hamile kaldı diye hiçbir bölümde belirtmedim ki "farklılıklar hissediyor" dedim, o da gücünü ilk kez kullandığı için aşırı enerji hissediyor babında. :F Eğer onu soruyorsanız. :A
hhaha aa bu çocuk olayını @sokak sanati @Harunnn60 uydurdu zaten :F

ben destere ile bir araya gelme sahnesi eksik gibi hissettim ama seyirci okadar detaya takılmaz zaten soranda olmamış :A

hhaha aa bu çocuk olayını @sokak sanati @Harunnn60 uydurdu zaten :F

ben destere ile bir araya gelme sahnesi eksik gibi hissettim ama seyirci okadar detaya takılmaz zaten soranda olmamış :A
Çok uzun zamandır ikiniz olmayınca detaya girmek istemedim fazla, kısa bir açıklama yaptım. :A

Ben geç okuyorum bölümleri diye benden intikam aldın bence. :A :A
Hiç okumayanlar hala dizide o ne olacak. :A

Karnı şişmiş ama bunun @mrt-06 :A
Yalan iftira. :T: