TVen Yürüyen Ölüler 11. Bölüm

Erkek değil. :Z Artık sanatçılar tükendi demi. :(
1 normal sezon çıkar görünüyor :( sonrada 2.bir all star ile veda sezonu yapabiliriz ama benim albümüm ile oyalanmaya devam ederiz yeni albümlerde çıkmaya devam ediyor :F

sen seçeneceğini söyle bir ara özelden bakayım iş yaparmı :A :A :A

1 normal sezon çıkar görünüyor :( sonrada 2.bir all star ile veda sezonu yapabiliriz ama benim albümüm ile oyalanmaya devam ederiz yeni albümlerde çıkmaya devam ediyor :F

sen seçeneceğini söyle bir ara özelden bakayım iş yaparmı :A :A :A

Sen aslında Benim Albümüm'ü önden başlatacaktın ama vazgeçtin herhalde. :D

Sen aslında Benim Albümüm'ü önden başlatacaktın ama vazgeçtin herhalde. :D
ms daha forumda beğenilen yarışma olunca ona devam ettim cnm :F aslında benim albümüme al star dşünüyordum ondan vazgeçtim onu normal bir sezon olarak devam ettiricem ms den sonra :A ms nin bu sezonundan sonrada benim albümümden bir sezon yaparız galiba :A :A :A oda format olarak baya tutmuştu :Z

ms daha forumda beğenilen yarışma olunca ona devam ettim cnm :F aslında benim albümüme al star dşünüyordum ondan vazgeçtim onu normal bir sezon olarak devam ettiricem ms den sonra :A ms nin bu sezonundan sonrada benim albümümden bir sezon yaparız galiba :A :A :A oda format olarak baya tutmuştu :Z
Bir sezon daha yapıp BA All Star yaparsın zaten kaç sezon olmuştu ki, neyse bekliyoruz ablacım. :bhr:

Her ne kadar eTV'de yayınlansa da bi reklam atarsın diye umuyorum araya :A
Sipariş üzerine senaryo yazmıyorum. :A Bu arada durum güncelleme bak sen de benim gibi sık dışardan söyleyen birisin şok olcan. 😛