aa biz @sokak sanati nin yaratığa dönüştüğünü bilmiyoruz tabi 😱😱😱Çiğdem senin öldüğünü bilmiyor yalnız.@Harunnn60
Sezon finalinde birinin ölmesi gerekiyordu zaten Shane erken ölen bir karakterdi beklenen son.![]()
aa biz @sokak sanati nin yaratığa dönüştüğünü bilmiyoruz tabi 😱😱😱Çiğdem senin öldüğünü bilmiyor yalnız.@Harunnn60
Sezon finalinde birinin ölmesi gerekiyordu zaten Shane erken ölen bir karakterdi beklenen son.![]()
Bari bi rüya yada halisünasyon sahnesi yaz.Çiğdem senin öldüğünü bilmiyor yalnız.@Harunnn60
destere gelince sevinir artık.
Sen birde vs derdindesin bak daha yaratıktan haberin yok.
Bir bölüm tüm ölüler gelsin bari, cadılar güç kazanınca bölümleri takip et sen.Bari bi rüya yada halisünasyon sahnesi yaz.Rick görüyordu bi ara.
destere gelince sevinir artık.![]()
hhaha aa ama onlarda benim özel güç depoladığımı bilmiyorlar birbirimize süpriz hamlelerimiz oalcakSen birde vs derdindesin bak daha yaratıktan haberin yok.@sokak sanati
Bir bölüm tüm ölüler gelsin bari, cadılar güç kazanınca bölümleri takip et sen.![]()
O da doğru, dizide normal bir insan kalmadı.hhaha aa ama onlarda benim özel güç depoladığımı bilmiyorlar birbirimize süpriz hamlelerimiz oalcak![]()
![]()
![]()
doğum günümde gelirse kıskansclık krızı geçirirsin artık cnmBari bi rüya yada halisünasyon sahnesi yaz.Rick görüyordu bi ara.
destere gelince sevinir artık.![]()
ooo güzel cnm fazla beklemeden görücez bölümleriYeni bölümler yarın ve Cumartesi akşamı sizlerle.![]()
Artık ben bitirince senin dizin başlar Eylül Ekim gibi.ooo güzel cnm fazla beklemeden görücez bölümleri![]()
kışa iyi hazırlanıyorum eylülde ms ekimdede diziye inş başlayacazArtık ben bitirince senin dizin başlar Eylül Ekim gibi.![]()
MS'yi de çok özledik yine bir moruk buldum ama sürpriz kalsın.kışa iyi hazırlanıyorum eylülde ms ekimdede diziye inş başlayacaz![]()
![]()
yazın iyi yattık
![]()
artık son normal sezonu yapacaz görünüyor oyüzden hemen tüketmek istemedim hem eylülden sonra daha iyi olur moruğunu tahmin ederim kesin erkektirMS'yi de çok özledik yine bir moruk buldum ama sürpriz kalsın.![]()
Erkek değil.artık son normal sezonu yapacaz görünüyor oyüzden hemen tüketmek istemedim hem eylülden sonra daha iyi olur moruğunu tahmin ederim kesin erkektir![]()
1 normal sezon çıkar görünüyorErkek değil.Artık sanatçılar tükendi demi.
![]()
1 normal sezon çıkar görünüyorsonrada 2.bir all star ile veda sezonu yapabiliriz ama benim albümüm ile oyalanmaya devam ederiz yeni albümlerde çıkmaya devam ediyor
sen seçeneceğini söyle bir ara özelden bakayım iş yaparmı![]()
![]()
![]()
ms daha forumda beğenilen yarışma olunca ona devam ettim cnmSen aslında Benim Albümüm'ü önden başlatacaktın ama vazgeçtin herhalde.![]()
Her ne kadar eTV'de yayınlansa da bi reklam atarsın diye umuyorum arayaÖyle basit değil.![]()
Bir sezon daha yapıp BA All Star yaparsın zaten kaç sezon olmuştu ki, neyse bekliyoruz ablacım.ms daha forumda beğenilen yarışma olunca ona devam ettim cnmaslında benim albümüme al star dşünüyordum ondan vazgeçtim onu normal bir sezon olarak devam ettiricem ms den sonra
ms nin bu sezonundan sonrada benim albümümden bir sezon yaparız galiba
![]()
![]()
oda format olarak baya tutmuştu
![]()
Sipariş üzerine senaryo yazmıyorum.Her ne kadar eTV'de yayınlansa da bi reklam atarsın diye umuyorum araya![]()