TVen Yürüyen Ölüler 11. Bölüm

Sezonun ilk bölümü efsane olmuş. :X Yalnız @sokak sanati seninle resmen dizideki en uyumlu çift olduk. @destere ve @Çiğdem-'de bir olmamışlık var çünkü. Sizinle kedinin fareyle oynadığı gibi oynayacağız durun siz! :A

Cadı çıkacak en son kişi bence @yatutarsa'ydı gözümde. :X Büyük ters köşe yaptın Mert'im. :F

@MasacRE- 'nin yapmış olduğu şeyde çok şaşırttı. Bu göz teması daha önce bir dizide kullanıldı mı hiç Mert? :X

Kalemine sağlık. Arayı çok soğutmadan başladın iyi ki. @mrt-06 :mouth:

Bence de çok uyumlu harika bi çift olduk.😎 Benim yeni @vadikızı 'm @Çiğdem- olacak gibi. Sendende @destere 'ye çeşitli işkenceler şirretlikler bekliyorum. Kendini kanıtla.:A

Harika bir başlangıç olmuş,sokak sanati ile dizikolik bölüme damga vurmuşlar:D ayrıca diyaloglar çok iyiydi,yatutarsanın cadı çıkıp vampir olan ozgur2113 ile öbür vampirleri büyüyle mağlup etmesi çok iyiydi,Almilaya çok üzüldüm duygusal bir an oldu,bu arada ozgur2113 evlerindeki olay bölümün oldukça aksiyonlu anlarıydı,Yiğitt ölmeyip öbür bölümde ortaya çıkacaktır,Destere Çiğdem diyaloğu çok iyiydi,Sokak Sanati ile Dizikolik onlara büyük sürprizler yapabilir,emeğine sağlık @mrt-06 çok iyi bir bölüm olmuş:)

Son düzenleme:
Çünkü ileri bölümlerde sanki aşağıda sadece Bully Dosi ve sen varmışsın gibi bir hava vardı. Benim de aklımda kaldı o soru işareti :A
Sonuçta bir zombi sahnede ayrıca belirtmeme ne gerek var ki. :A Bu arada bölümü beğenmemen dikkatimi çekti, reyting kaygısından mı? :A

Bu arada Zombi Ekspresi'ni hala okumadın hatırlatırım. Bu akşam yeni bölüm geliyor. :A
Rakip kanalda reklam yapmak. :A

Harika bir başlangıç olmuş,sokak sanati ile dizikolik bölüme damga vurmuşlar:D ayrıca diyaloglar çok iyiydi,yatutarsanın cadı çıkıp vampir olan ozgur2113 ile öbür vampirleri büyüyle mağlup etmesi çok iyiydi,Almilaya çok üzüldüm duygusal bir an oldu,bu arada ozgur2113 evlerindeki olay bölümün oldukça aksiyonlu anlarıydı,Yiğitt ölmeyip öbür bölümde ortaya çıkacaktır,Destere Çiğdem diyaloğu çok iyiydi,Sokak Sanati ile Dizikolik onlara büyük sürprizler yapabilir,emeğine sağlık @mrt-06 çok iyi bir bölüm olmuş:)
Çok teşekkürler. :D

Bence de çok uyumlu harika bi çift olduk.😎 Benim yeni @vadikızı 'm @Çiğdem- olacak gibi. Sendende @destere 'ye çeşitli işkenceler şirretlikler bekliyorum. Kendini kanıtla.:A
ÇiğDes çiftiyle baş edemezsiniz ayoll biz 4 yıldır varız siz daha 1 bölümlük çiftsiniz
:A :A :A

@mrt-06 da işini biliyor @dizi kolik @sokak sanati @destere ve benden baya reyting sağlayacak gibi bu dörtlünün maceralarını şimdiden izleyiciler merakla bekliyordular hangi çift kazanacak :F :F :F

İnsanlara Hissi'yi okutmaya çalışırken kafayı yiyen birisi olabilir (b)
Öyle basit değil. :A

ÇiğDes çiftiyle baş edemezsiniz ayoll biz 4 yıldır varız siz daha 1 bölümlük çiftsiniz
:A :A :A

@mrt-06 da işini biliyor @dizi kolik @sokak sanati @destere ve benden baya reyting sağlayacak gibi bu dörtlünün maceralarını şimdiden izleyiciler merakla bekliyordular hangi çift kazanacak :F :F :F
Çiftler yarışıyor gibi oldu. :F

Forum İstatistikleri

Konular
173,114
Üyeler
8,483
Son Üye
justking