habersiz başladın oyüzden bak haftaya böyle olmaz merak etme2. sezondan çok hit beklentim yok kitlem okusun yeter.![]()
habersiz başladın oyüzden bak haftaya böyle olmaz merak etme2. sezondan çok hit beklentim yok kitlem okusun yeter.![]()
Yok kız gerçekten kitlenin okuması yeterli.habersiz başladın oyüzden bak haftaya böyle olmaz merak etme![]()
![]()
![]()
Hhaha aa senin olmasın biz oyuncular olarak zirveye taşıyacaz yineYok kız gerçekten kitlenin okuması yeterli.Benim hitte, yorum sayısında gözüm yok.
![]()
Çok teşekkürler canım.Muhteşem bir sezon başlangıcı olmuşEllerine sağlık
![]()
Sofradaki muhabbetler çok iyiydi@pompy'nin repliği güldürdü
@Yiğitt bebişimin de her repliği güldürdü hele pompacı
Ay kendi kolunu kesti ve öldü sanırım üzüldüm
Sedef'in benden nefret etmesini beğenmedim tez zamanda barıştır bizi@mrt-06
Fragman da süper@dizi kolik'in seksi köpek demesi
![]()
Çok teşekkürler canım.Pompacıyı yazarken ben de çok güldüm.
![]()
Canım şimdilik o konuda bir şey demiyim umarım sonun iyi biter.![]()
Güzel sahneden kastın fragmandaki sahnenin benzerini size mi uyarlamamı istiyorsun? 😱Araya güzel sahneler ekle reytinglerin de artar![]()
Teşekkürler.Çiğdem-destere cıvıklığı çok güzeldi.Pompye biraz daha fazla yüklensen.
Ama bildigimiz pompy e. Bu pek pompy'ce konuşmuyor.
Güzel bir dönüş olmuş. Çok uzun olmaması da iyi. Ellerine sağlık Atacanım.
@mrt-06
Baktım boşluk okuyayım dedim.Güzel sahneden kastın fragmandaki sahnenin benzerini size mi uyarlamamı istiyorsun? 😱
Teşekkürler.Sen yarın okuyacağım diyordun.
![]()
İyi yapmışsın sonra zaman olmayınca kalıyor.Baktım boşluk okuyayım dedim.![]()
@destere ile sizi haklayacaz cnm sonunuz bizden olacak @sokak sanatiSezonun ilk bölümü efsane olmuş.Yalnız @sokak sanati seninle resmen dizideki en uyumlu çift olduk. @destere ve @Çiğdem-'de bir olmamışlık var çünkü. Sizinle kedinin fareyle oynadığı gibi oynayacağız durun siz!
Cadı çıkacak en son kişi bence @yatutarsa'ydı gözümde.Büyük ters köşe yaptın Mert'im.
@MasacRE- 'nin yapmış olduğu şeyde çok şaşırttı. Bu göz teması daha önce bir dizide kullanıldı mı hiç Mert?
Kalemine sağlık. Arayı çok soğutmadan başladın iyi ki. @mrt-06![]()
Çok teşekkürler kanke.Sezonun ilk bölümü efsane olmuş.Yalnız @sokak sanati seninle resmen dizideki en uyumlu çift olduk. @destere ve @Çiğdem-'de bir olmamışlık var çünkü. Sizinle kedinin fareyle oynadığı gibi oynayacağız durun siz!
Cadı çıkacak en son kişi bence @yatutarsa'ydı gözümde.Büyük ters köşe yaptın Mert'im.
@MasacRE- 'nin yapmış olduğu şeyde çok şaşırttı. Bu göz teması daha önce bir dizide kullanıldı mı hiç Mert?
Kalemine sağlık. Arayı çok soğutmadan başladın iyi ki. @mrt-06![]()
Öyle oldu biraz.@destere ile sizi haklayacaz cnm sonunuz bizden olacak @sokak sanati![]()
![]()
bu @mrt-06 da çiftleri karşı karşıya getiriyor hayal gücü çok üst düzey maşşllah![]()
Canımcım orjinaline göre giderse Atacan sen benden önce ölüyosuuun.@destere ile sizi haklayacaz cnm sonunuz bizden olacak @sokak sanati![]()
![]()
bu @mrt-06 da çiftleri karşı karşıya getiriyor hayal gücü çok üst düzey maşşllah![]()
2. bölümden sonra orijinaliyle bir bağlantısı kalmadı.Canımcım orjinaline göre giderse Atacan sen benden önce ölüyosuuun.Tabi orjinaline bağlı kalmayacağı kesin Mert'in. @mrt-06
Neyse şaka bir yana Çiğdem işin zor. Kızım en aşık olunmayacak kişiye aşık olmaya başladın.![]()
2. bölümden sonra orijinaliyle bir bağlantısı kalmadı.Sadece genel olaylardan alıntı yapıyorum bazen, mesela hastane hikayesi ama TWD'de çok farklıydı hastane olayı sadece mekan olarak aldım.
![]()
hhaha aa vlla fantastik yönü baya orjinalden çıktı bana süper kız güçleri aşılıyor mesala yavas yavasCanımcım orjinaline göre giderse Atacan sen benden önce ölüyosuuun.Tabi orjinaline bağlı kalmayacağı kesin Mert'in. @mrt-06
Neyse şaka bir yana Çiğdem işin zor. Kızım en aşık olunmayacak kişiye aşık olmaya başladın.![]()
Belki dizi sayesinde forumda fantastik dizilere yönelme olur.hhaha aa vlla fantastik yönü baya orjinalden çıktı bana süper kız güçleri aşılıyor mesala yavas yavas@sokak sanati zaten yaratık gibi birşey olarak dolaşıyor insan sıfatından çıkardı onu atacan
![]()
![]()
![]()
TWD ile alakası kalmadı zaten gerçekten. Ama bizim Yürüyen Ölülerimiz daha bi güzel, orjinal oldu.hhaha aa vlla fantastik yönü baya orjinalden çıktı bana süper kız güçleri aşılıyor mesala yavas yavas@sokak sanati zaten yaratık gibi birşey olarak dolaşıyor insan sıfatından çıkardı onu atacan
![]()
![]()
![]()
Sağol kankesim.TWD ile alakası kalmadı zaten gerçekten. Ama bizim Yürüyen Ölülerimiz daha bi güzel, orjinal oldu.Totalcanım @mrt-06'nın kalemi hiç tükenmesin.
Yalnız bizim destere ile olduğumuz sahnede senin başına bir şey gelebilir bence benim aşkooom sokak tarafından. @sokak sanati![]()