Bugün kudretimi yeterince gördün zaten zorlama yapmama gerek yok herhalde.Benim de dizim 3. bölümde başlıyor. Bak burası da aynı. Olmaz böyle şey
Admin powerlarını kullanıp zorla kanalına mı alacaksın beni?
Bugün kudretimi yeterince gördün zaten zorlama yapmama gerek yok herhalde.Benim de dizim 3. bölümde başlıyor. Bak burası da aynı. Olmaz böyle şey
Admin powerlarını kullanıp zorla kanalına mı alacaksın beni?
Rica etsem 4999 mesaj daha ekler misiniz?Bugün kudretimi yeterince gördün zaten zorlama yapmama gerek yok herhalde.
Hahah işte o yetkiyi kötüye kullanma olur.Rica etsem 4999 mesaj daha ekler misiniz?
Silinen birkaç yüz mesajımı geri getirebilirsin
Onlar Ozan'ın icaratları karışmam olmaz.Silinen birkaç yüz mesajımı geri getirebilirsin
Bana naısl 1 mesaj verdin peki.Onlar Ozan'ın icaratları karışmam olmaz.
Verip alabiliyorum da yani Ozan zamanında silmişse benim yeniden eklemem doğru olmaz onu demek istedim.Bana naısl 1 mesaj verdin peki.
Bi daha versene, ötekini görmedim benVerip alabiliyorum da yani Ozan zamanında silmişse benim yeniden eklemem doğru olmaz onu demek istedim.
Üzerine 27 mesaj yazmışsın artık vermemin bir anlamı yok.Bi daha versene, ötekini görmedim ben
Bi 27 de sen verÜzerine 27 mesaj yazmışsın artık vermemin bir anlamı yok.
Aslında sistem el verse seni eksiye düşürürdüm 0'a ulaşmak için bir 5 yıl daha harcardın ne troll olurdu.Bi 27 de sen ver
Sistemin el verdiği güzel şeyleri yap bana.Aslında sistem el verse seni eksiye düşürürdüm 0'a ulaşmak için bir 5 yıl daha harcardın ne troll olurdu.
Şu ara pek fırsatım olmuyor bakmaya
Bu ara sezon finali Eylül'e kadar tamamlarsın o zaman.Şu ara pek fırsatım olmuyor bakmayaAma bakayım bu bölüme
@mrt-06 öncelikle diyeceğim şudur; Bildiğin kadarıyla @sokak sanati ve @denizz19 kavgalı ama senin senaryonda geçen diyalogda şöyle diyor; seni elimden kimse alamaz şerefsiz . Yani bu gibi şeyler barış getirmez yani demek istediğim bu. Umarım anlatabilmişimdir.
Diziye gelince bu bölüm güzel aksiyon var bol bol sinsi sinsi gülenler felan
Sinsi gülüşler hoşuma gitseydi yukarıda yazdığım mesajda kendimle çelişmiş olurdum ama gitmiyor malesef. İnan bana gına geldiSeninde hoşuna gitti sanırım sinsi gülüşler.
Teşekkürler.@mrt-06 öncelikle diyeceğim şudur; Bildiğin kadarıyla @sokak sanati ve @denizz19 kavgalı ama senin senaryonda geçen diyalogda şöyle diyor; seni elimden kimse alamaz şerefsiz . Yani bu gibi şeyler barış getirmez yani demek istediğim bu. Umarım anlatabilmişimdir.
Diziye gelince bu bölüm güzel aksiyon var bol bol sinsi sinsi gülenler felan
Teşekkürler.2 gündür vakit bulamıyordum. Geç okudum. Bu çok iyiydi. Oturmuş bir senaryo okuduk nihayet.Kafamda net canlandırabildim. Sokak sanati yine devrede.Bir yarı zombinin aşkını görmek isterim.Umarım yazmışsındır.Açlıktan ölsün yine de sevdiğini yemesin ya da midesine yenilip yesin ve ya daha klişe sevgilisi severek zombi sevgilsiini öldürsün.Bu gidişle ben de dizi yazıcam.
ellerine sağlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?