TVen Yürüyen Ölüler 10. Bölüm (Sezon Finali)

Benim de dizim 3. bölümde başlıyor. Bak burası da aynı. Olmaz böyle şey :A :A

Admin powerlarını kullanıp zorla kanalına mı alacaksın beni? :A
Bugün kudretimi yeterince gördün zaten zorlama yapmama gerek yok herhalde. :A

@mrt-06 öncelikle diyeceğim şudur; Bildiğin kadarıyla @sokak sanati ve @denizz19 kavgalı ama senin senaryonda geçen diyalogda şöyle diyor; seni elimden kimse alamaz şerefsiz . Yani bu gibi şeyler barış getirmez yani demek istediğim bu. Umarım anlatabilmişimdir. :)

Diziye gelince bu bölüm güzel aksiyon var bol bol sinsi sinsi gülenler felan :X

@mrt-06 öncelikle diyeceğim şudur; Bildiğin kadarıyla @sokak sanati ve @denizz19 kavgalı ama senin senaryonda geçen diyalogda şöyle diyor; seni elimden kimse alamaz şerefsiz . Yani bu gibi şeyler barış getirmez yani demek istediğim bu. Umarım anlatabilmişimdir. :)

Seninde hoşuna gitti sanırım sinsi gülüşler.

Seninde hoşuna gitti sanırım sinsi gülüşler.
Sinsi gülüşler hoşuma gitseydi yukarıda yazdığım mesajda kendimle çelişmiş olurdum ama gitmiyor malesef. İnan bana gına geldi :(

giphy.gif

@vadikızı @ozgur2113 @S.G.A.T. @yatutarsa @Yakamoz-Asi yorumlarınız bekleniyor. :A

Teşekkürler. :D Gerçek değil sonuçta bir dizinin içinde farklı bir evrende geçiyor. Sen nasıl TV dizisini gerçek gibi izlemiyorsan bu da öyle. :A

Ayrıca @denizz19 konuya uğramıyor artık. :A :)

2 gündür vakit bulamıyordum. Geç okudum. Bu çok iyiydi. Oturmuş bir senaryo okuduk nihayet. :D Kafamda net canlandırabildim. Sokak sanati yine devrede. :A Bir yarı zombinin aşkını görmek isterim. :D Umarım yazmışsındır. :D Açlıktan ölsün yine de sevdiğini yemesin ya da midesine yenilip yesin ve ya daha klişe sevgilisi severek zombi sevgilsiini öldürsün. :A Bu gidişle ben de dizi yazıcam. :F
ellerine sağlık. :):)

2 gündür vakit bulamıyordum. Geç okudum. Bu çok iyiydi. Oturmuş bir senaryo okuduk nihayet. :D Kafamda net canlandırabildim. Sokak sanati yine devrede. :A Bir yarı zombinin aşkını görmek isterim. :D Umarım yazmışsındır. :D Açlıktan ölsün yine de sevdiğini yemesin ya da midesine yenilip yesin ve ya daha klişe sevgilisi severek zombi sevgilsiini öldürsün. :A Bu gidişle ben de dizi yazıcam. :F
ellerine sağlık. :):)
Teşekkürler. :D Diziyi romantik zombi komedisine çevir diyorsun yani. :A