Hayır şu kvp-medya'nın kanalında Lonca'daymış aynı kanaldaymışız yani .pompy in kanalındaydı sanırım dizim ama ismi loncamıydı bodrummuydu tam hatırlamıyorum
Hayır şu kvp-medya'nın kanalında Lonca'daymış aynı kanaldaymışız yani .pompy in kanalındaydı sanırım dizim ama ismi loncamıydı bodrummuydu tam hatırlamıyorum
Neyse geçenlerde baktım 2014 yılında biz senle aynı kanalda çalışmışız. Lonca tv'de filan program adları filan geçiyor.
Bu yılda dizini @mrt-06 'nın kanalına koyda yine aynı kanalda olalım.
Başka kanala gitmiş, en baştan bizde olsa ne güzel CW gibi olurduk fantastik dizi kanalı.pompy in kanalındaydı sanırım dizim ama ismi loncamıydı bodrummuydu tam hatırlamıyorum
Başka kanala gitmiş, en baştan bizde olsa ne güzel CW gibi olurduk fantastik dizi kanalı.
forum baya ölü durumda ama yarışmam ve dizim ile son bahar kış aylarını yeniden coşturucam inşHayır şu kvp-medya'nın kanalında Lonca'daymış aynı kanaldaymışız yani .
forum baya ölü durumda ama yarışmam ve dizim ile son bahar kış aylarını yeniden coşturucam inş
birde aklımda büyük bir etkinlik var ama tam kararını verene kadar bende saklı kalsın
hhahah aa yok aklımda ilgi çekecek bir etkinlik var yapıp yapmayacama karar verince çıtlatırımDaha önce bahsetmiş miydin bu etkinlikten bize. 😱
Peki ablam.hhahah aa yok aklımda ilgi çekecek bir etkinlik var yapıp yapmayacama karar verince çıtlatırım
İyi geceler ablacım. Ben de dizilerime koyulayım.hadi ben yatıyorum cnm cicili bicili rüyalar sizlere @Harunnn60
Sonunda istediklerinin olduğu bir bölüm oldu. Teşekkürler.çok güzell bir bölümm olmuşşş bayıldımmm sonunda gruba döndüm ohh sokak sanatinin dediğini yapmadımm ay çok eğlendimm ama Dosi ile Bully e üzüldümm
Sonunda istediklerinin olduğu bir bölüm oldu. Teşekkürler.
Bakalım gelecek sezon neler olacak.
@denizz19 da bilerek burayı görmezden gelip yorum yapmıyor, benden kaçmaz yılan.
Aradan sonra değişim rüzgarları görüyorum sende.Evet eylüle kadar beklemece artık bilemem valla deniz ne düşünüyorsa artık aranıza giremem ben
Aradan sonra değişim rüzgarları görüyorum sende.
Anladım.ben ara verdiğimde böyleydim zaten araya girmemeye gayret gösteriyorum meseleriniizi kendi aranızda halledin diye
Gitmeden müsait olursun umarım.Müsait bir vaktimde okuyacağım.
Kral vakit oluşturur kendine.Gitmeden müsait olursun umarım.