TVen Yürüyen Ölüler 10. Bölüm (Sezon Finali)

@mrt-06 ayrıntılı yorum yapayım :D
güzel bir bölümdü vadikızı kötü olamazdı zaten buna sevindim:Z çatlaa @sokak sanati :Adosi ile bully üzüldüm ölmezler inşallah ya:( @dizi kolik esraa kızz sen hainmişsin haberimiz yokmuş aa neler getirecen acaba başımıza:FÇiğdeme ne olduğunu göremedik bakalım neler olacak o konuda

@mrt-06 ayrıntılı yorum yapayım :D
güzel bir bölümdü vadikızı kötü olamazdı zaten buna sevindim:Z çatlaa @sokak sanati :Adosi ile bully üzüldüm ölmezler inşallah ya:( @dizi kolik esraa kızz sen hainmişsin haberimiz yokmuş aa neler getirecen acaba başımıza:FÇiğdeme ne olduğunu göremedik bakalım neler olacak o konuda
Teşekkürler. :D Mutlu bir ara sezon finali oldu senin açından yeni sezonda yeni karakterler girecek hikaye genişleyecek mesela @batuhankaralar'ı at olarak diziye sokacağım. :F

Çok güzel bir sezon finali olmuş. Aklımdaki tüm soru işaretleri son buldu valla :X Gerçektende hikaye oturdu kafama, merak ediyorum olacağını.
Yeni sezon ne zaman başlayacak ? :A @mrt-06

Genel olarak nasıl buldun? Okuduğun için teşekkürler ama cidden hiçbir şekilde bildirim gelmedi. :(
Bence harika. :D Yeni sezonu merakla bekliyorum. Kurgu, replikler, espriler vs. harika yansıtmışsın forumu :D

Ps. Zaten çoğu bölüme beğendim değil harika attım 🙄

Çok güzel bir sezon finali olmuş. Aklımdaki tüm soru işaretleri son buldu valla :X Gerçektende hikaye oturdu kafama, merak ediyorum olacağını.
Yeni sezon ne zaman başlayacak ? :A @mrt-06
Gelecek hafta. :D Tüm bölümleri okuduğun için teşekkürler. :D

Bence harika. :D Yeni sezonu merakla bekliyorum. Kurgu, replikler, espriler vs. harika yansıtmışsın forumu :D

Ps. Zaten çoğu bölüme beğendim değil harika attım 🙄
Senden böyle bir yorum beklemiyordum. 😱 Şu beğeni/harikalara bakayım neden bildirim gelmedi acaba. .ss