Hayır şu kvp-medya'nın kanalında Lonca'daymış aynı kanaldaymışız yani .pompy in kanalındaydı sanırım dizim ama ismi loncamıydı bodrummuydu tam hatırlamıyorum![]()
Hayır şu kvp-medya'nın kanalında Lonca'daymış aynı kanaldaymışız yani .pompy in kanalındaydı sanırım dizim ama ismi loncamıydı bodrummuydu tam hatırlamıyorum![]()
Neyse geçenlerde baktım 2014 yılında biz senle aynı kanalda çalışmışız.Lonca tv'de filan program adları filan geçiyor.
Bu yılda dizini @mrt-06 'nın kanalına koyda yine aynı kanalda olalım.![]()
Başka kanala gitmiş, en baştan bizde olsa ne güzel CW gibi olurduk fantastik dizi kanalı.pompy in kanalındaydı sanırım dizim ama ismi loncamıydı bodrummuydu tam hatırlamıyorum![]()
Başka kanala gitmiş, en baştan bizde olsa ne güzel CW gibi olurduk fantastik dizi kanalı.![]()
forum baya ölü durumda ama yarışmam ve dizim ile son bahar kış aylarını yeniden coşturucam inşHayır şu kvp-medya'nın kanalında Lonca'daymış aynı kanaldaymışız yani .![]()
forum baya ölü durumda ama yarışmam ve dizim ile son bahar kış aylarını yeniden coşturucam inş![]()
![]()
![]()
birde aklımda büyük bir etkinlik var ama tam kararını verene kadar bende saklı kalsın
![]()
![]()
![]()
hhahah aa yokDaha önce bahsetmiş miydin bu etkinlikten bize. 😱
Peki ablam.hhahah aa yokaklımda ilgi çekecek bir etkinlik var yapıp yapmayacama karar verince çıtlatırım
![]()
![]()
![]()
İyi geceler ablacım.
Sonunda istediklerinin olduğu bir bölüm oldu.çok güzell bir bölümm olmuşşş bayıldımmm sonunda gruba döndüm ohh sokak sanatinin dediğini yapmadımm ay çok eğlendimm ama Dosi ile Bully e üzüldümm
![]()
Sonunda istediklerinin olduğu bir bölüm oldu.Teşekkürler.
![]()
Bakalım gelecek sezon neler olacak.
Bakalım gelecek sezon neler olacak.
@denizz19 da bilerek burayı görmezden gelip yorum yapmıyor, benden kaçmaz yılan.![]()
Aradan sonra değişim rüzgarları görüyorum sende.Evet eylüle kadar beklemece artıkbilemem valla deniz ne düşünüyorsa artık aranıza giremem ben
![]()
Aradan sonra değişim rüzgarları görüyorum sende.![]()
Anladım.ben ara verdiğimde böyleydim zaten araya girmemeye gayret gösteriyorum meseleriniizi kendi aranızda halledin diye
Gitmeden müsait olursun umarım.Müsait bir vaktimde okuyacağım.![]()
Kral vakit oluşturur kendine.Gitmeden müsait olursun umarım.![]()