TVen Yürüyen Ölüler 10. Bölüm (Sezon Finali)

Haha. :F Geçen gün aklımdaydı keşke Revan da senin gibi sürpriz yapıp dönse. :(

10. sezondu. :A
iyide cnm 10.sezon kötü sezondu zaten 9 ve 10 kötüydü sen bana sormadan oraya niye gidiyorsun :F

eğer sözümü dinleyeceksen ben sana izlemen gereken sezonları diyecem birbiriyle bağlantılı şekilde melek sezonlarıyla güncele geleceksin sözümü dinlemen yeterli cnm güzel bir yol haritası belirlerim ben sana :A :A :A

iyide cnm 10.sezon kötü sezondu zaten 9 ve 10 kötüydü sen bana sormadan oraya niye gidiyorsun :F

eğer sözümü dinleyeceksen ben sana izlemen gereken sezonları diyecem birbiriyle bağlantılı şekilde meleks ezonlarıyla güncele geleceksin sözümü dinlemen yeterli cnm
:A :A :A
Ablacım 10. sezonu sen önermemiş miydin? Hatta yorum konusuna bak istersen. :F

Ablacım 10. sezonu sen önermemiş miydin? Hatta yorum konusuna bak istersen. :F
hayır ayoll 11.sezondu o :F 10.sezon karmasıktı sudan çıkmıs balığa dönmen normal :F

geçmişten 4 ve 5. sezonu izle sadece ve güncelden 11.sezon ile 12. sezonu izle bu 4 sezonu izleyip ekimde baslayacak 13 sezona hazır olursun 4 ve 5 sezonlara bayılıcaksın özellikle 5.sezona 11.sezon ise ise o sezonların devamı gibi çekildi 12 de öyle devam etti :F

kısaca bu tren gibi diziyi bu 4 sezonla halledebilirsin bana güven cnm :A :A :A

hayır ayoll 11.sezondu o :F 10.sezon karmasıktı sudan çıkmıs balığa dönmen normal :F

geçmişten 4 ve 5. sezonu izle sadece ve güncelden 11.sezon ile 12. sezonu izle bu 4 sezonu izleyip ekimde baslayacak 13 sezona hazır olursun 4 ve 5 sezonlara bayılıcaksın özellikle 5.sezona 11.sezon ise ise o sezonların devamı gibi çekildi 12 de öyle devam etti :F

kısaca bu tren gibi diziyi bu 4 sezonla halledebilirsin bana güven cnm :A :A :A
Ben yine yanlış hatırladım o zaman. :F Diziden soğma nedenim de buydu. :A

Er ya da geç sözümü tutacağım. :A

Evet kimler online'dan takip ettim. :A Teşekkürler. :D

Bir ara devam edersin o zaman, sokak sanati karakterini nasıl buldun? :A

Melekleri cidden çok güçlü ama ona uygun senaryo hazırlamak lazım belki spin-off'da değerlendiririm. :A
Sokak sanati bildiğimiz sokak sanati işte, dizide de yaptıklarıyla şaşırtmadı :A

Ben yine yanlış hatırladım o zaman. :F Diziden soğma nedenim de buydu. :A

Er ya da geç sözümü tutacağım. :A
4.SEZONDA melekler şeytanlar diziye iniyor yanı avcılık konusundan melekler şeytanlar tanrı konuları işleniyor bayılıcaksın o sezonlara 11.sezonda 5.sezonun devamı gibi yanı 5 den 11 e bağlanan bir köprü var :F

4.sezonun 1.bölümü yarın izle cnm 4 ve 5. sezonlar yorum konusunu açman yeter 11 12 var :F hemen 4.sezonun 1.bölümünden diziye bağlanıcaksın cnm bende şu americanın 3.bölümüne bakarım yarın :F

4.SEZONDA melekler şeytanlar diziye iniyor yanı avcılık konusundan melekler şeytanlar tanrı konuları işleniyor bayılıcaksın o sezonlara 11.sezonda 5.sezonun devamı gibi yanı 5 den 11 e bağlanan bir köprü var :F

4.sezonun 1.bölümü yarın izle cnm 4 ve 5. sezonlar yorum konusunu açman yeter 11 12 var :F hemen 4.sezonun 1.bölümünden diziye bağlanıcaksın cnm bende şu americanın 3.bölümüne bakarım yarın :F
Anladım ama ben yinede en baştan almam lazım dediğin gibi tren mevzusu. :A

@XanTier şu kalan bölümleri tamamlarsın Eylül'e kadar. :A

Eline sağlık @mrt-06 güzel olmuş yeni bölüm. :D

Niye sezona ara verdin, devam edeydin? :A
Aslında spora başladım, birde bazı işlerim var yazacak zaman olmuyor. Zaten en baştan 10. bölüm ara sezon finali demiştim biraz ara iyi olur özlenmesi açısından. :A

Aslında spora başladım, birde bazı işlerim var yazacak zaman olmuyor. Zaten en baştan 10. bölüm ara sezon finali demiştim biraz ara iyi olur özlenmesi açısından. :A
7/24 yollarını gözleyeceğim, özlemden nasıl nefes alacağım şimdi ben? :T @Çiğdem-

Aynen. Arada okurum inşallah. Ama ben favori dizimin ikinci bölümünü bekliyorum @Tolstoyevski :A

Hissi'yi okuyalı bayağı oldu pek hatırlamıyorum açıkcası ama yazan sensin bir şey diyemiycem benzeme konusunda. :A
Unutman normal, 3 yıl oldu. :D Ama olaylar değişti biraz burada yayınlanmış halinden.

Hissi'yi güncel olarak yazan da benim. Neden yazıyorum blmiyorum, forumda yayınlar mıyım onu da bilmiyorum ama yazıyorum. :D

Anladım ama ben yinede en baştan almam lazım dediğin gibi tren mevzusu. :A
aaa 4.sezondan basla işte ayoll senin gerçek supernaturalı görmen için oradan baslaman lazım yoksa 4 e gelmeden yine koparsın :F sen ablana güven bak americanı 2.sezondan basla dedin bir bildiğin vardı bende 4.sezondan basla derken bir bildiğim var yarın 1.bölümünü izle 4.sezonun memnun kalmazsan dahada izleme :F