Wampire daires'de kimse ölmüyor mesela, canlandırıyorlar. Hazır demişken yorumlayayım onu.ohaa oda yasıyorsa bu @sokak sanati çok beceriksiz ayoll
Wampire daires'de kimse ölmüyor mesela, canlandırıyorlar. Hazır demişken yorumlayayım onu.ohaa oda yasıyorsa bu @sokak sanati çok beceriksiz ayoll
aaaa doğruya bu dizidede vampirler vardı @ozgur2113Wampire daires'de kimse ölmüyor mesela, canlandırıyorlar. Hazır demişken yorumlayayım onu.
ohaa oda yasıyorsa bu @sokak sanati çok beceriksiz ayoll
Bir kurt adamımız eksik ama melekleri getirmeyi düşünüyorum kurt adamdan ziyade.
İlk 3 bölümü okudum, yeter şimdilik Ama güzel olmuş, devam ederimZaten bir çırpıda okunuyor, bekliyorum o halde.
hhahah ooo meleklerde gelirse @sokak sanati nin işi zor ama birşeyler yapmalısın evet sokak sanatından daha güçlüler gelmeli ortalık buna kalmasınBir kurt adamımız eksik ama melekleri getirmeyi düşünüyorum kurt adamdan ziyade.
Ben her türlü destek veriyorum sana biliyorsun.
sihirli hayatlar çok iyi gidiyordu düşme sebebi pompyın izleyici kitleside biraz pompy senaryoları gibi bomba modundalar ya banlanıyorlar ya gidiyorlar
Evet kimler online'dan takip ettim. Teşekkürler.İlk 3 bölümü okudum, yeter şimdilik Ama güzel olmuş, devam ederim
Melekleri cidden çok güçlü ama ona uygun senaryo hazırlamak lazım belki spin-off'da değerlendiririm.hhahah ooo meleklerde gelirse @sokak sanati nin işi zor ama birşeyler yapmalısın evet sokak sanatından daha güçlüler gelmeli ortalık buna kalmasın
şu süpernaturaldakı melek sezonlarını bir izleyebilsen diğer izlediğim diziler ne diyecen ama işteEvet kimler online'dan takip ettim. Teşekkürler.
Bir ara devam edersin o zaman, sokak sanati karakterini nasıl buldun?
Melekleri cidden çok güçlü ama ona uygun senaryo hazırlamak lazım belki spin-off'da değerlendiririm.
Bir ara başlamıştım ya 2. bölümde bıraktım.şu süpernaturaldakı melek sezonlarını bir izleyebilsen diğer izlediğim diziler ne diyecen ama işte
Ahaha sesli güldüm.sihirli hayatlar çok iyi gidiyordu düşme sebebi pompyın izleyici kitleside biraz pompy senaryoları gibi bomba modundalar ya banlanıyorlar ya gidiyorlar
hahah aa niye bıraktın beeBir ara başlamıştım ya 2. bölümde bıraktım.
Ahaha sesli güldüm.
7 sezon birden atlayınca sudan çıkmış balığa dönmüştüm ondan.hahah aa niye bıraktın bee
hangi sezona baktınkı7 sezon birden atlayınca sudan çıkmış balığa dönmüştüm ondan.
Haha. Geçen gün aklımdaydı keşke Revan da senin gibi sürpriz yapıp dönse.Yemek masası deviren zombi. @RevaN
10. sezondu.hangi sezona baktınkı