Wampire daires'de kimse ölmüyor mesela, canlandırıyorlar.ohaa oda yasıyorsa bu @sokak sanati çok beceriksiz ayoll![]()
Wampire daires'de kimse ölmüyor mesela, canlandırıyorlar.ohaa oda yasıyorsa bu @sokak sanati çok beceriksiz ayoll![]()
aaaa doğruya bu dizidede vampirler vardı @ozgur2113Wampire daires'de kimse ölmüyor mesela, canlandırıyorlar.Hazır demişken yorumlayayım onu.
![]()
ohaa oda yasıyorsa bu @sokak sanati çok beceriksiz ayoll![]()
Bir kurt adamımız eksik ama melekleri getirmeyi düşünüyorum kurt adamdan ziyade.
İlk 3 bölümü okudum, yeter şimdilikZaten bir çırpıda okunuyor, bekliyorum o halde.![]()
hhahah ooo meleklerde gelirse @sokak sanati nin işi zor ama birşeyler yapmalısın evet sokak sanatından daha güçlüler gelmeli ortalık buna kalmasınBir kurt adamımız eksik ama melekleri getirmeyi düşünüyorum kurt adamdan ziyade.![]()
Ben her türlü destek veriyorum sana biliyorsun.![]()
sihirli hayatlar çok iyi gidiyordu düşme sebebi pompyın izleyici kitleside biraz pompy senaryoları gibi bomba modundalar ya banlanıyorlar ya gidiyorlar
Evet kimler online'dan takip ettim.İlk 3 bölümü okudum, yeter şimdilikAma güzel olmuş, devam ederim
![]()
Melekleri cidden çok güçlü ama ona uygun senaryo hazırlamak lazım belki spin-off'da değerlendiririm.hhahah ooo meleklerde gelirse @sokak sanati nin işi zor ama birşeyler yapmalısın evet sokak sanatından daha güçlüler gelmeli ortalık buna kalmasın![]()
![]()
![]()
şu süpernaturaldakı melek sezonlarını bir izleyebilsen diğer izlediğim diziler ne diyecen ama işteEvet kimler online'dan takip ettim.Teşekkürler.
Bir ara devam edersin o zaman, sokak sanati karakterini nasıl buldun?
Melekleri cidden çok güçlü ama ona uygun senaryo hazırlamak lazım belki spin-off'da değerlendiririm.![]()
Bir ara başlamıştım ya 2. bölümde bıraktım.şu süpernaturaldakı melek sezonlarını bir izleyebilsen diğer izlediğim diziler ne diyecen ama işte![]()
![]()
![]()
Ahaha sesli güldüm.sihirli hayatlar çok iyi gidiyordu düşme sebebi pompyın izleyici kitleside biraz pompy senaryoları gibi bomba modundalar ya banlanıyorlar ya gidiyorlar![]()
![]()
![]()
hahah aa niye bıraktın beeBir ara başlamıştım ya 2. bölümde bıraktım.
Ahaha sesli güldüm.![]()
7 sezon birden atlayınca sudan çıkmış balığa dönmüştüm ondan.hahah aa niye bıraktın bee![]()
hangi sezona baktınkı7 sezon birden atlayınca sudan çıkmış balığa dönmüştüm ondan.![]()
Haha.
10. sezondu.hangi sezona baktınkı![]()