'Yüksek Sosyete' Tekrarlarıyla Star TV'de!

Reytingleri güzeldi gerçekten ben hatta bu reytingi alan yeni gününde sanırım hafta sonuydu rahat götürür diyordum ama nedense orada düştü
@Yiğitt
Şu Aşk Laftan Anlamaz önce hafta sonunu kapıp yerini sağlamlaştırdı o yüzden seyirciyi kendine çekemedi maalesef. Senarist de dizinin içine etmişti sonradan.

Reactions: Çiğdem
Bu sezon 7 civarı gider Eşkiyanın kitlesi düşmüyor
Sanmıyorum. 50-60 arası bölümleri izlemedim ama son bölümleri izlerken o kadar keyif aldım ki eski tadı vermeye başladı yine. Sezon finali de efsane bitti. Hele sezon finalinden bir önceki bölüm çok çok iyiydi ki bu dizinin de reytingleri sabit zaten.

Haa, birde Cansu'nun ablası Kerem'e aşık olmuştu.
Ben en çok şu abiye üzülmüştüm orjinalınde dönüyormuş dizide de zaten dönecekti ama dizinin ömrü yetmedi sonlarda bir mektup geliyordu sanırım onu yollayan o zaten

Reactions: kerem
10 Bölüm izlememişsin 😱 😱 😱

Ecünnü için aynısı diyemicem
Ama bu oğlan favorimdi bu diziden sonra her dizisini sırf bunun için takip ettim ben oyuncu için dizi takip etmezdim ama bu oğlanı ettim
Ece çok tatlıydı ama ya, diziye renk katıyordu resmen. Senin Ece'ye ecünnü diyeceğini hiç beklemezdim. O kızın diğer kızlardan baya bir farkı var.

Her dizi öyle oldu maalesef ve olmaya da devam ediyor. Çukur, Eşkıya, Kadın vs.
Hayır Eşkiyanın sabit kitlesi var

Ben kaçıyorum artık cnm zaten biraz zorlama konusuyoruz biraz uyuyalım iyi gelir belki cicili bicili rüyalar kendinize dikkat edin