Anlamadım ben bu işten aynı görüşte olmak zorundamıyız,aramızda bir husumet yok ki ben severim Emre'yiTamam söyleyeyim darksaal sizi engellemiş çok tartışıyorsunuz diye @sürgünüm
Dizi tartışmaları olunca engel koyuluyor bilmiyordun sanırım. Tartışmanın dozajı artınca ya da forumun huzurunu kaçırınca engel koyuluyor. Mesela ben de takas ile engellendim.Anlamadım ben bu işten aynı görüşte olmak zorundamıyız,aramızda bir husumet yok ki ben severim Emre'yi
Valla bana kimse bişey söylemedi,tartışmayın engelleneceksiniz deselerdi tartışmazdık.Dizi tartışmaları olunca engel koyuluyor bilmiyordun sanırım. Tartışmanın dozajı artınca ya da forumun huzurunu kaçırınca engel koyuluyor. Mesela ben de takas ile engellendim.
Önde bayrak sallayan sensin gerçi Sen olmasan ne huzurlu olucaz 😛de get.ss ortalığı fanfinfonlara mıbırakayım.ss
Bireysel söylenmedi zaten kimseye. Konusu açıldıValla bana kimse bişey söylemedi,tartışmayın engelleneceksiniz deselerdi tartışmazdık.
ya kaltesiz şeyleri kaliteli diye yutturucanız dimi yemezlerÖnde bayrak sallayan sensin gerçi Sen olmasan ne huzurlu olucaz 😛
Senin onayına gerek yok gerçiya kaltesiz şeyleri kaliteli diye yutturucanız dimi yemezler
gerek yok ama itirazıma gerek var yoksa milleti kandırıcanızSenin onayına gerek yok gerçi
Açığını arıyorum her an banlanabilir, banlanırsa temizliğe ihtiyaç kalmaz.Tebrikler sümbül aga biraz yavaşla çok yazıyosun @OzaN ne zaman temizlik yapcan
Senin msjların ne zaman silinecek bekliyoruz
O iyi haber biz ona açık verdiririz senin işini kolaylaştırmak içinAçığını arıyorum her an banlanabilir, banlanırsa temizliğe ihtiyaç kalmaz.
Ozan yine Maxicep'te gördüm forumun senle adaş olan admini mesaj sırasında 18. sırada diğer admin 6. sırada. Yani silme bence.Açığını arıyorum her an banlanabilir, banlanırsa temizliğe ihtiyaç kalmaz.
😱 @Çiğdem- oklavanı hazırla darbe yapıcaz yönetime el koymalıAçığını arıyorum her an banlanabilir, banlanırsa temizliğe ihtiyaç kalmaz.
hahah okadarda değil bu aşamada ben geri çekiliyorum😱 @Çiğdem- oklavanı hazırla darbe yapıcaz yönetime el koymalı