oh olsunTebrikler bizim mesajlarda gidecek yavaşla.
😱 @Yakamoz-Asi adam admini kastediyormuş biraz önce gönderme yaptığı dizide korkusuz senarist bravo helal olsun@xemrexxx sagol aklıma harika bir fikir getirdin
oh olsun
😱 @Yakamoz-Asi adam admini kastediyormuş biraz önce gönderme yaptığı dizide korkusuz senarist bravo helal olsun
oh olsun sana melunNe güzel mesaj sayın düşmüştü
ne alakası var mesajlarım normale döndüğüne göre senin defterini dürmeli artıkAyrımcı yönetim ne olacak
Biraz zor arkamda Musti konseyi varne alakası var mesajlarım normale döndüğüne göre senin defterini dürmeli artık
onlar kim be hepsi birleşse bir sinek vızıltısı etmezlerBiraz zor arkamda Musti konseyi var
Sen öyle san hem benim arkamda @Yakamoz-Asi gibi kapı gibi mir mod var.Yani beni bitiremezsin hem ben gidersem bile benim varlığımı tamamlayacak adamlar vardıronlar kim be hepsi birleşse bir sinek vızıltısı etmezler
birkaç Tuba resmine bağlarız yakamozu sorun değilSen öyle san hem benim arkamda @Yakamoz-Asi gibi kapı gibi mir mod var.Yani beni bitiremezsin hem ben gidersem bile benim varlığımı tamamlayacak adamlar vardır
Biraz zor adam arkadaşını satmaz demi @Yakamoz-Asibirkaç Tuba resmine bağlarız yakamozu sorun değil
Sen öyle san hem benim arkamda @Yakamoz-Asi gibi kapı gibi mir mod var.Yani beni bitiremezsin hem ben gidersem bile benim varlığımı tamamlayacak adamlar vardır
zaten maskelinin arkasında ne işin var adın çıkacak destere gibiBana aylardir antilik yapanin arkasinda niye duracagim la hem ben kimsenin arkasinda durmam
sanırım cevabını aldınBiraz zor adam arkadaşını satmaz demi @Yakamoz-Asi
@xemrexxx ne diyor bu hem beni kurtların önüne mi atıyonBana aylardir antilik yapanin arkasinda niye duracagim la hem ben kimsenin arkasinda durmam