oh olsunTebrikler bizim mesajlarda gidecek yavaşla.![]()
😱 @Yakamoz-Asi adam admini kastediyormuş biraz önce gönderme yaptığı dizide korkusuz senarist bravo helal olsun@xemrexxx sagol aklıma harika bir fikir getirdin
oh olsun
😱 @Yakamoz-Asi adam admini kastediyormuş biraz önce gönderme yaptığı dizide korkusuz senarist bravo helal olsun![]()
ne alakası varAyrımcı yönetim ne olacak![]()
Biraz zor arkamda Musti konseyi varne alakası varmesajlarım normale döndüğüne göre senin defterini dürmeli artık
![]()
onlar kim beBiraz zor arkamda Musti konseyi var![]()
Sen öyle san hem benim arkamda @Yakamoz-Asi gibi kapı gibi mir mod var.Yani beni bitiremezsinonlar kim behepsi birleşse bir sinek vızıltısı etmezler
![]()
birkaç Tuba resmine bağlarız yakamozu sorun değilSen öyle san hem benim arkamda @Yakamoz-Asi gibi kapı gibi mir mod var.Yani beni bitiremezsinhem ben gidersem bile benim varlığımı tamamlayacak adamlar vardır
![]()
Biraz zor adam arkadaşını satmaz demi @Yakamoz-Asibirkaç Tuba resmine bağlarız yakamozu sorun değil![]()
Sen öyle san hem benim arkamda @Yakamoz-Asi gibi kapı gibi mir mod var.Yani beni bitiremezsinhem ben gidersem bile benim varlığımı tamamlayacak adamlar vardır
![]()
zaten maskelinin arkasında ne işin var adın çıkacak destere gibiBana aylardir antilik yapanin arkasinda niye duracagim lahem ben kimsenin arkasinda durmam
![]()
sanırım cevabını aldınBiraz zor adam arkadaşını satmaz demi @Yakamoz-Asi![]()
@xemrexxx ne diyor buBana aylardir antilik yapanin arkasinda niye duracagim lahem ben kimsenin arkasinda durmam
![]()