vışşhhhahah okadarda değil bu aşamada ben geri çekiliyorum![]()
yanlız sümbül olursam kesin zirveyi alırım bak diziye 100 den fazla oyuncu geldi geçti ancak başından beri kalıcı olan 4 isim var onlardan biri de sümbülSavunma şu şümbülü![]()
vışşhhhahah okadarda değil bu aşamada ben geri çekiliyorum![]()
yanlız sümbül olursam kesin zirveyi alırım bak diziye 100 den fazla oyuncu geldi geçti ancak başından beri kalıcı olan 4 isim var onlardan biri de sümbülSavunma şu şümbülü![]()
Admin seni yakında susturacak az kaldı beklevışşhhneyse ben çenemle savaşırım yine
yanlız sümbül olursam kesin zirveyi alırım bak diziye 100 den fazla oyuncu geldi geçti ancak başından beri kalıcı olan 4 isim var onlardan biri de sümbül![]()
😱 yok artık neyse ki ceza pointim yok şu anAdmin seni yakında susturacak az kaldı bekle![]()
Açığını kolluyo ben verdirecem sana o açığı😱 yok artık neyse ki ceza pointim yok şu an![]()
o açıktan seni aşağı atarım olum adam olAçığını kolluyo ben verdirecem sana o açığı![]()
amann sık dişini destereden sonra senide kaybetmeyelim destere gelince daha güçlü şekilde geri döneriz😱 yok artık neyse ki ceza pointim yok şu an![]()
Tehdit ve ağır tahrik hemen şikayet ediyorum senio açıktan seni aşağı atarım olum adam ol![]()
😱Tehdit ve ağır tahrik hemen şikayet ediyorum seni![]()
çenemizle forumu ele geçiririzamann sık dişini destereden sonra senide kaybetmeyelim destere gelince daha güçlü şekilde geri döneriz![]()
@destere nin yerine bu sümbül banlansaydı destere candıramann sık dişini destereden sonra senide kaybetmeyelim destere gelince daha güçlü şekilde geri döneriz![]()
çene diyipte yanı yamana atmayın kadınların silahı çenesi erkeklerin o tabancalarında daha tehrikelidir her zaman😱
çenemizle forumu ele geçiririz![]()
kdınların çenesi ile erkeklerin silahını birleştir bir desterenin toto gücü etmezçene diyipte yanı yamana atmayın kadınların silahı çenesi erkeklerin o tabancalarında daha tehrikelidir her zaman![]()
hahaha susss susss komsuları uyandırıcam yine senin yüzündenkdınların çenesi ile erkeklerin silahını birleştir bir desterenin toto gücü etmez![]()
aaa ne istiyorsun çocuktan sende cnm kendi halinde takılıyor çocukcağız@destere nin yerine bu sümbül banlansaydı destere candır![]()
aralıksız konusabiliyorum mesalaçene diyipte yanı yamana atmayın kadınların silahı çenesi erkeklerin o tabancalarında daha tehrikelidir her zaman
Çiğdem sende de bir çene potansiyeli var gibi![]()
yok kim olursa olsun bir erkekle oakdar uzun süre konusamam bizim kızlarla arkadaşlarım ve kız kuzenlerim 2 saatten aşağı brakamıyoruz telefonu rekorumuz şuan 2 saat ama geliştirebilirizhahaha susss susss komsuları uyandırıcam yine senin yüzünden
aaa ne istiyorsun çocuktan sende cnm kendi halinde takılıyor çocukcağız
aralıksız konusabiliyorum mesalatelefonda 2 saat konusuyoruz
Sevgilinle mi ?![]()