xemrexxx 65.000'ler Kulübünde!

vışşhh :( neyse ben çenemle savaşırım yine:(

yanlız sümbül olursam kesin zirveyi alırım bak diziye 100 den fazla oyuncu geldi geçti ancak başından beri kalıcı olan 4 isim var onlardan biri de sümbül:A
Admin seni yakında susturacak az kaldı bekle :A:Z

çene diyipte yanı yamana atmayın kadınların silahı çenesi erkeklerin o tabancalarında daha tehrikelidir her zaman :F
Çiğdem sende de bir çene potansiyeli var gibi :D

kdınların çenesi ile erkeklerin silahını birleştir bir desterenin toto gücü etmez:A
hahaha susss susss komsuları uyandırıcam yine senin yüzünden :F

@destere nin yerine bu sümbül banlansaydı destere candır :)
aaa ne istiyorsun çocuktan sende cnm kendi halinde takılıyor çocukcağız :kiki::kiki:

çene diyipte yanı yamana atmayın kadınların silahı çenesi erkeklerin o tabancalarında daha tehrikelidir her zaman :F
Çiğdem sende de bir çene potansiyeli var gibi :D
aralıksız konusabiliyorum mesala :kiki::kiki: telefonda 2 saat konusuyoruz :F

aaa ne istiyorsun çocuktan sende cnm kendi halinde takılıyor çocukcağız :kiki::kiki:

Sevgilinle mi ? :D

Sevgilinle mi ? :D
yok kim olursa olsun bir erkekle oakdar uzun süre konusamam bizim kızlarla arkadaşlarım ve kız kuzenlerim 2 saatten aşağı brakamıyoruz telefonu rekorumuz şuan 2 saat ama geliştirebiliriz :kiki::kiki:

yok kim olursa olsun bir erkekle oakdar uzun süre konusamam bizim kızlarla arkadaşlarım ve kız kuzenlerim 2 saatten aşağı brakamıyoruz telefonu rekorumuz şuan 2 saat ama geliştirebiliriz :kiki::kiki:
Babanın paraları gidiyor valla , saçta kalmamıştır :D

Tebrikler. :)

Bu arada konuda çok ismim geçmiş. Engellemeler de tıpkı cezalar gibi bireysel değil yöneticilerin oy birliği ile alınan bir karardır.

Herkesle tartışabilirsiniz ama forum kuralları dahilinde.

Engellemelerle, alabileceğiniz birçok cezadan da sizi korumuş oluyoruz.

Ceza sisteminin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz. (Bilmeyenler için)