FF xdragxx

2020'nin forum adına bana kattığı adına yakın arkadaşlarımdan biridir ve kafamız çoğu konuda aynı çalışmaktadır. Fenerbahçe tutkusuyla foruma renk katmaktadır ve aynı zamanda FIFA'da sinir bozucu bir yeteneğe, tecrübeye sahiptir... 4-5-6 buldu mu hiç acımaz, şova devam eder ve bunu rakibe saygı duyduğu için yaptığı dile getirir... @xdragxx

Reactions: 12.Adam
Bazen gereğinden fazla olumlu yorum yaptığını düşünsem de emektar bazen çok güldüren bir üye. Kendisini Geniş Aile ve Fenerbahçe diye özetleyebiliriz

Reactions: xdragxx
Şu sıralar en çok muhabbet ettiklerimden ve eğlenceli, sohbet etmekten keyif aldığım Angarlı arkadaşım
Bu mesj aynı güncelliğini korumakta.

Ek olarak son zamanlarda beni random gülüşlere alıştıran üye

Reactions: xdragxx
Bu mesj aynı güncelliğini korumakta.

Ek olarak son zamanlarda beni random gülüşlere alıştıran üye
@Araf bak taaaaaa 2020'de randoma alıştırdı yazmışım

@xdragxx buraya başka bir mesaj yazma planım vardı (seni ifşa) ama bu mesajımı görünce erteledim sjsjjsjs

Duyduğum son duyumlara göre @xdragxx 'in son zamanlarda en çok içtiği içecek bu 👇
Durumu enteresan kılanda

Çayı sevmem, hiç içmem, abartılı ve sadece bir kafede mecbur kalınca en ucuz içecek diye onu seçmek zorunda kalıyordum demişti

Yani kısacası abartılı bulduğunu belirttiği şeye alışıp günlük tüketim aşamasına gelmesi... @Cervantes @12.Adam @Maskeli Fedai
Forumda açık etmeye çekiniyormuş daha önce büyük konuştuğu için ama ona yardımcı olup ben size ifşa edeyim dedim
inkar edeceğini sanmıyorum. Açık açık yazsın....
Bakalım daha hangi X sevmem, sevenide sevmem dediği x şeyleri sevecek

Yok ya öyle bir şey değildir.. @xdragxx

Yok ya öyle bir şey değildir.. @xdragxx
Tamamen @Dosi abartısı sjsjsjs
Bu dosimosi çay çay diye diye hep bilinçaltıma oynadı ben de evde içecek kalmayınca yaptım bir kere baktım fena değil 2-3 günde bir yapıyorum sjsjs Hala diğer içecekleri tercih ederim çaya Zeyzey hanım ama arada sırada içince güzel oluyor mlsf... Sen çok tehlikelisin

Bu itiraf yeterli cevap oldu
@Maskeli Fedai @Cervantes @12.Adam
Ortada abartı yok, olanı yazmıştım. Sende destekledin

"Çayı da çok güzel yapıyorum ha" diyede kendini övüyor birde

Başlama hikayesini kendisi anlatsın
@xdragxx

Dosi hanım xdrag hocayı da kendi tarikatına dahil etmiş.. Bütün kalelerimiz fethedildi..